Inky Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 (edytowane) Witam! Tym razem pokusiłem się o projekt lubianego przez większość z nas energy drinku. (Nie szukać na sklepowych półkach, produkt nie istnieje). Ps. Chce ktoś kupić? Haha Pozdrawiam Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez Inky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Jak dla mnie trochę za dużo tych kropel, przez co obraz staje się nieczytelny. Model jak i sam rener bardzo przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 fajne studio. krople fajnie wyszły ale jak napisał Temporal jest ich ciut za dużo. Napis na puszce nieczytelny (w sensie za ciemno - nie widać go), przez co trudno byłoby szukać napoju w sklepach;). Może wertykalne umieszczenie napisu byłoby lepsze, zaraz obok logo. DoF fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Dokładnie, przede wszystkim przyjemne dla oka. Ale taka reklama sprawdziłaby się tylko dla znanych marek - reszta byłaby nierozpoznawalna;) Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inky Napisano 19 Październik 2012 Autor Share Napisano 19 Październik 2012 Dzięki za miły odbiór. Założeniem pracy nie było przedstawienie marki samej w sobie a jedynie osiągnięcie przyjemnych wrażeń dla oka. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Bardzo fajnie to wygląda. Naprawdę przyjemne w odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Oh, aberracja dodała w kroplach cudu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Jak dla mnie bomba. Wygląda to bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inky Napisano 9 Listopad 2012 Autor Share Napisano 9 Listopad 2012 Miło się czyta wasze komentarze, to mobilizuje do działania. Wielkie dzięki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Czesc Inky Chetnie bym kupil napoj jakbym widzial sie nazywa (krople zakrywaja nazwe) :p, projekt opakowania fajny(nawet bardzo :D), jesli krople bylyby animowane to z pewnoscia bym kupil, do tv sie to nadaje, fajne i przyjemne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-z Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 Hej, ogólnie bardzo fajnie. Mam uwagę do kropel, wg mnie dziwnie wyglądają takie ich gromadki w tle, lepiej by to wyglądało jakby się ze sobą łączyły w splashe. Kropel jako tło stanowczo za dużo, a w szczególności skupiska w których ich kierunek/kształt jest podobny - wyglądają troszkę jak pattern. Edit: zapomniałbym o tym, że napis nie jest czytelny, nie wiadomo za bardzo jaki to napój, popraw to i będzie git :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Ekstra! Świetnie oświetlone i pieknie skomponowane z tłem (kolorystycznie i z oświetleniem). Superowy model, shadery i fajny dizajn opakowania. Zastanawiam się tylko czy krople nie są zbyt jednolite w kształcie (czy niektóre nie powinny być może bardziej wydłużone), ale i tak jest super. 5***** Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inky Napisano 20 Listopad 2012 Autor Share Napisano 20 Listopad 2012 Dzięki za komentarze. Co do ilości, kształtu, rozłożenia krople zawsze można było by to lepiej zrobić, mimo to osiągnięty wówczas efekt podobał mi się więc nic dalej nie robiłem z tymi kroplami. Krople utworzyłem systemem cząsteczkowym PF a potem dodałem do nich obiekt blobmesh. Puszka posłużyła za deflektor. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Tutorial od VizPoeple? :) Jeśli chciałeś go skopiować, to na kroplach brakuje metaballs aby się ze sobą ładnie łączyły czy zniekształcały się i nie jestem pewien czy krople są w ruchu? Bo obrazek wydaje mi się troszkę zbyt statyczny. Ale ogólnie nie ma źle IMO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Tutorial od VizPoeple? :) Jeśli chciałeś go skopiować, to na kroplach brakuje metaballs aby się ze sobą ładnie łączyły czy zniekształcały się i nie jestem pewien czy krople są w ruchu? Bo obrazek wydaje mi się troszkę zbyt statyczny. Ale ogólnie nie ma źle IMO! Inky przygotował dla nas ten tutorial :) Pozdrawiam AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Godzil FAIL :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 I to ogromny :D Dzięki za tutek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inky Napisano 18 Luty 2013 Autor Share Napisano 18 Luty 2013 Witam wszystkich! Dzięki za uwagi i dobre słowo. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi