Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Tym razem pokusiłem się o projekt lubianego przez większość z nas energy drinku. (Nie szukać na sklepowych półkach, produkt nie istnieje).

Ps. Chce ktoś kupić? Haha

Pozdrawiam

371969_1371085877_large.jpg

Edytowane przez Inky

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie trochę za dużo tych kropel, przez co obraz staje się nieczytelny. Model jak i sam rener bardzo przyjemny.

Napisano

fajne studio. krople fajnie wyszły ale jak napisał Temporal jest ich ciut za dużo. Napis na puszce nieczytelny (w sensie za ciemno - nie widać go), przez co trudno byłoby szukać napoju w sklepach;). Może wertykalne umieszczenie napisu byłoby lepsze, zaraz obok logo. DoF fajny:)

Napisano

Dokładnie, przede wszystkim przyjemne dla oka. Ale taka reklama sprawdziłaby się tylko dla znanych marek - reszta byłaby nierozpoznawalna;) Dobra robota.

Napisano
  • Autor

Dzięki za miły odbiór. Założeniem pracy nie było przedstawienie marki samej w sobie a jedynie osiągnięcie przyjemnych wrażeń dla oka.

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Miło się czyta wasze komentarze, to mobilizuje do działania. Wielkie dzięki!

Pozdrawiam

Napisano

Czesc Inky

Chetnie bym kupil napoj jakbym widzial sie nazywa (krople zakrywaja nazwe) :p, projekt opakowania fajny(nawet bardzo :D), jesli krople bylyby animowane to z pewnoscia bym kupil, do tv sie to nadaje, fajne i przyjemne.

Pozdrawiam

Napisano

Hej,

ogólnie bardzo fajnie. Mam uwagę do kropel, wg mnie dziwnie wyglądają takie ich gromadki w tle, lepiej by to wyglądało jakby się ze sobą łączyły w splashe. Kropel jako tło stanowczo za dużo, a w szczególności skupiska w których ich kierunek/kształt jest podobny - wyglądają troszkę jak pattern.

Edit: zapomniałbym o tym, że napis nie jest czytelny, nie wiadomo za bardzo jaki to napój, popraw to i będzie git :)

Pozdrawiam

Napisano

Ekstra! Świetnie oświetlone i pieknie skomponowane z tłem (kolorystycznie i z oświetleniem). Superowy model, shadery i fajny dizajn opakowania. Zastanawiam się tylko czy krople nie są zbyt jednolite w kształcie (czy niektóre nie powinny być może bardziej wydłużone), ale i tak jest super. 5*****

Pozdrawiam

Piter

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Co do ilości, kształtu, rozłożenia krople zawsze można było by to lepiej zrobić, mimo to osiągnięty wówczas efekt podobał mi się więc nic dalej nie robiłem z tymi kroplami. Krople utworzyłem systemem cząsteczkowym PF a potem dodałem do nich obiekt blobmesh. Puszka posłużyła za deflektor.

Pozdrawiam :)

Napisano

Tutorial od VizPoeple? :) Jeśli chciałeś go skopiować, to na kroplach brakuje metaballs aby się ze sobą ładnie łączyły czy zniekształcały się i nie jestem pewien czy krople są w ruchu? Bo obrazek wydaje mi się troszkę zbyt statyczny. Ale ogólnie nie ma źle IMO!

Napisano
Tutorial od VizPoeple? :) Jeśli chciałeś go skopiować, to na kroplach brakuje metaballs aby się ze sobą ładnie łączyły czy zniekształcały się i nie jestem pewien czy krople są w ruchu? Bo obrazek wydaje mi się troszkę zbyt statyczny. Ale ogólnie nie ma źle IMO!

Inky przygotował dla nas ten tutorial :)

Pozdrawiam

AG

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich!

Dzięki za uwagi i dobre słowo.

Pozdrawiam serdecznie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności