Napisano 17 Październik 201212 l Witam! Tym razem pokusiłem się o projekt lubianego przez większość z nas energy drinku. (Nie szukać na sklepowych półkach, produkt nie istnieje). Ps. Chce ktoś kupić? Haha Pozdrawiam Edytowane 13 Czerwiec 201311 l przez Inky
Napisano 17 Październik 201212 l Jak dla mnie trochę za dużo tych kropel, przez co obraz staje się nieczytelny. Model jak i sam rener bardzo przyjemny.
Napisano 18 Październik 201212 l fajne studio. krople fajnie wyszły ale jak napisał Temporal jest ich ciut za dużo. Napis na puszce nieczytelny (w sensie za ciemno - nie widać go), przez co trudno byłoby szukać napoju w sklepach;). Może wertykalne umieszczenie napisu byłoby lepsze, zaraz obok logo. DoF fajny:)
Napisano 18 Październik 201212 l Dokładnie, przede wszystkim przyjemne dla oka. Ale taka reklama sprawdziłaby się tylko dla znanych marek - reszta byłaby nierozpoznawalna;) Dobra robota.
Napisano 19 Październik 201212 l Autor Dzięki za miły odbiór. Założeniem pracy nie było przedstawienie marki samej w sobie a jedynie osiągnięcie przyjemnych wrażeń dla oka. Pozdrawiam :)
Napisano 9 Listopad 201212 l Autor Miło się czyta wasze komentarze, to mobilizuje do działania. Wielkie dzięki! Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 201212 l Czesc Inky Chetnie bym kupil napoj jakbym widzial sie nazywa (krople zakrywaja nazwe) :p, projekt opakowania fajny(nawet bardzo :D), jesli krople bylyby animowane to z pewnoscia bym kupil, do tv sie to nadaje, fajne i przyjemne. Pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 201212 l Hej, ogólnie bardzo fajnie. Mam uwagę do kropel, wg mnie dziwnie wyglądają takie ich gromadki w tle, lepiej by to wyglądało jakby się ze sobą łączyły w splashe. Kropel jako tło stanowczo za dużo, a w szczególności skupiska w których ich kierunek/kształt jest podobny - wyglądają troszkę jak pattern. Edit: zapomniałbym o tym, że napis nie jest czytelny, nie wiadomo za bardzo jaki to napój, popraw to i będzie git :) Pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 201212 l Ekstra! Świetnie oświetlone i pieknie skomponowane z tłem (kolorystycznie i z oświetleniem). Superowy model, shadery i fajny dizajn opakowania. Zastanawiam się tylko czy krople nie są zbyt jednolite w kształcie (czy niektóre nie powinny być może bardziej wydłużone), ale i tak jest super. 5***** Pozdrawiam Piter
Napisano 20 Listopad 201212 l Autor Dzięki za komentarze. Co do ilości, kształtu, rozłożenia krople zawsze można było by to lepiej zrobić, mimo to osiągnięty wówczas efekt podobał mi się więc nic dalej nie robiłem z tymi kroplami. Krople utworzyłem systemem cząsteczkowym PF a potem dodałem do nich obiekt blobmesh. Puszka posłużyła za deflektor. Pozdrawiam :)
Napisano 7 Luty 201312 l Tutorial od VizPoeple? :) Jeśli chciałeś go skopiować, to na kroplach brakuje metaballs aby się ze sobą ładnie łączyły czy zniekształcały się i nie jestem pewien czy krople są w ruchu? Bo obrazek wydaje mi się troszkę zbyt statyczny. Ale ogólnie nie ma źle IMO!
Napisano 7 Luty 201312 l Tutorial od VizPoeple? :) Jeśli chciałeś go skopiować, to na kroplach brakuje metaballs aby się ze sobą ładnie łączyły czy zniekształcały się i nie jestem pewien czy krople są w ruchu? Bo obrazek wydaje mi się troszkę zbyt statyczny. Ale ogólnie nie ma źle IMO! Inky przygotował dla nas ten tutorial :) Pozdrawiam AG
Napisano 18 Luty 201312 l Autor Witam wszystkich! Dzięki za uwagi i dobre słowo. Pozdrawiam serdecznie