SWRSC Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Temat lodówek Lenari znowu powraca, tym razem Cukiernia Sowa. cropy z org rozdzielczości: Pozdrawiam, SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Sprzedawczyni fajnie wdzięczy się do klientki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(8)-ball Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Czy ta cukiernia, nie będzie czasem zrealizowana w galerii handlowej w Gdyni? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Fajnie, aczkolwiek o ile para po lewej tudzież sprzedawczyni i laska którą podrywa (nomen omen ta dziewczyna w sweterku świetnie pasuje do wielu wizualizacji i dobrze się "sprzedaje" - szkoda że Lis nie zrobił z nią więcej zdjęć w innych ciuchach), to dziewczę siedzące po prawej stronie coś nie pasuje do kadru. Jakoś rzuciło mi się to w oczy przy pierwszym spojżeniu. Poza tym oczywiście całość bardzo fajna :) Ładne deski na tej lodówce - to własnej produkcji tekstura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 przepiękny wczesny Gierek... mniam ...mniam....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 No lada piękna. Jedynie moim zdaniem postacie bardzo odstają od reszty. Nawet na pomniejszeniu jakoś tak niefajnie się wyróżniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Wizka jak najbardziej jest ok. Problemem są zbyt chude osoby. Oczywiście chodzi mi o ich dodatkowe doskalowanie w poziomie dla twojej ogniskowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 @(8)-ball:nie, to wizualizacja prezentująca produkt. @Loki: Dzięki, arroway textures. @Adek: ludziki to zmora wizualizacji. Tutaj akurat wklejał pracownik - w porównaniu z moimi wklejkami to i tak jest to spory skok jakościowy :) Ze mnie to łamaga jeśli chodzi o wklejki. @Tores: cenna uwaga, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 przepiękny wczesny Gierek... mniam ...mniam....:))) Tak czułem że nie tylko mi się tak skojarzyło. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi