SWRSC Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Temat lodówek Lenari znowu powraca, tym razem Cukiernia Sowa. cropy z org rozdzielczości: Pozdrawiam, SWRSC
arev Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Sprzedawczyni fajnie wdzięczy się do klientki :)
(8)-ball Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Czy ta cukiernia, nie będzie czasem zrealizowana w galerii handlowej w Gdyni? :)
Loki Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 Fajnie, aczkolwiek o ile para po lewej tudzież sprzedawczyni i laska którą podrywa (nomen omen ta dziewczyna w sweterku świetnie pasuje do wielu wizualizacji i dobrze się "sprzedaje" - szkoda że Lis nie zrobił z nią więcej zdjęć w innych ciuchach), to dziewczę siedzące po prawej stronie coś nie pasuje do kadru. Jakoś rzuciło mi się to w oczy przy pierwszym spojżeniu. Poza tym oczywiście całość bardzo fajna :) Ładne deski na tej lodówce - to własnej produkcji tekstura?
dziadek3D Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 przepiękny wczesny Gierek... mniam ...mniam....:)))
adek Napisano 6 Listopad 2012 Napisano 6 Listopad 2012 No lada piękna. Jedynie moim zdaniem postacie bardzo odstają od reszty. Nawet na pomniejszeniu jakoś tak niefajnie się wyróżniają.
Tores Napisano 7 Listopad 2012 Napisano 7 Listopad 2012 Wizka jak najbardziej jest ok. Problemem są zbyt chude osoby. Oczywiście chodzi mi o ich dodatkowe doskalowanie w poziomie dla twojej ogniskowej.
SWRSC Napisano 7 Listopad 2012 Autor Napisano 7 Listopad 2012 @(8)-ball:nie, to wizualizacja prezentująca produkt. @Loki: Dzięki, arroway textures. @Adek: ludziki to zmora wizualizacji. Tutaj akurat wklejał pracownik - w porównaniu z moimi wklejkami to i tak jest to spory skok jakościowy :) Ze mnie to łamaga jeśli chodzi o wklejki. @Tores: cenna uwaga, dzięki.
KMiklas Napisano 7 Listopad 2012 Napisano 7 Listopad 2012 przepiękny wczesny Gierek... mniam ...mniam....:))) Tak czułem że nie tylko mi się tak skojarzyło. :D
Rekomendowane odpowiedzi