vizpeople Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Dla wszystkich zainteresowanych tematem :)
CzAk1 Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Dosłownie parę godzin temu pojawił się w Sieci wyczekiwany pierwszy trailer do Star Trek Into Darkness - kontynuacji filmu J.J. Abramsa z 2009 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2704
Razer Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Pierwszy "nowy" Star Trek był dla mnie ogromnym zaskoczeniem, nie spodziewałem się że będzie taki fajny. Mam nadzieję że dwójeczka też da radę, po takim trailerze ciężko cokolwiek wywnioskować poza fajnymi czerwonymi roślinkami :)
bartolomeo Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Ja nie dałem rady tego obejrzeć (1 części). Jakieś takie strasznie głupie to było...
Richard Hade Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Mam nadzieję, że utrzyma poziom :D. Taaak, roślinki wyglądają co najmniej intrygująco i też na nie zwróciłem od razu uwagę :))
Paveu69 Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Ale co z tymi roślinkami, że czerwone tylko?
masluch Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 kurcze cos mi sie zdaje że po prometeuszu wiekszosc trailarów wyglada podobnie :) Szczególnie te krzyki...
Razer Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 dziadku, drogi dziadku, może na forum zrobimy dla ciebie zrzutkę na bilet :)
dziadek3D Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 do chlewa pożeraczy popkornu nie chodzę... mam swoją dumę....:)))
Bacry Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Są tacy, którzy tylko dla popcornu do kina chodzą ;)
Monio Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 mam swoją dumę....:)))Tak, wiemy. Bardziej pewny jestem tylko śmierci.
dziadek3D Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 niczego nie jesteś pewny... jeszcze nie wszedłeś do lasu.... mówię Ci to ja Leśniczy...:)))
Sunedge Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Troche dziwnie (prawie) zawsze akcja sie dziala w kosmosie, na roznych dziwnych planetach a tu ziemia. Zla różowa roslinka - nietypowo ;)
sho0 Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 dla wzmocnienia efektu, podczas ogladania tego trailra mozna sobie samemu dodac efekt incepcji http://inception.davepedu.com/
Papa Pio Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Eeee... normalne twarze? a gdzie uszy połączone z nosem brwionosouchcze ze złej planety... tylko z tym mi się star trek kojarzy :D... Dziadku apropo lasu... od marca będę w lasach pracował :P... mówię Ci to ja... Papa
beny Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Co tak mało flar? O tym samym sobie pomyślałem. Noi brakuje białych gołębi wylatujących z wybuchów :)
CzAk1 Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Co tak mało flar? Też zwróciłem na to uwagę. W japońskim trailerze flar jest więcej. +15 dodatkowych sekund
Rekomendowane odpowiedzi