Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 7,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dosłownie parę godzin temu pojawił się w Sieci wyczekiwany pierwszy trailer do Star Trek Into Darkness - kontynuacji filmu J.J. Abramsa z 2009 roku. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2704

Napisano

Pierwszy "nowy" Star Trek był dla mnie ogromnym zaskoczeniem, nie spodziewałem się że będzie taki fajny. Mam nadzieję że dwójeczka też da radę, po takim trailerze ciężko cokolwiek wywnioskować poza fajnymi czerwonymi roślinkami :)

Napisano

Mam nadzieję, że utrzyma poziom :D.

Taaak, roślinki wyglądają co najmniej intrygująco i też na nie zwróciłem od razu uwagę :))

Napisano

kurcze cos mi sie zdaje że po prometeuszu wiekszosc trailarów wyglada podobnie :) Szczególnie te krzyki...

Napisano

dziadku, drogi dziadku, może na forum zrobimy dla ciebie zrzutkę na bilet :)

Napisano
mam swoją dumę....:)))
Tak, wiemy. Bardziej pewny jestem tylko śmierci.
Napisano

Troche dziwnie (prawie) zawsze akcja sie dziala w kosmosie, na roznych dziwnych planetach a tu ziemia. Zla różowa roslinka - nietypowo ;)

Napisano

Eeee... normalne twarze? a gdzie uszy połączone z nosem brwionosouchcze ze złej planety... tylko z tym mi się star trek kojarzy :D... Dziadku apropo lasu... od marca będę w lasach pracował :P... mówię Ci to ja... Papa

Napisano
Co tak mało flar?

O tym samym sobie pomyślałem. Noi brakuje białych gołębi wylatujących z wybuchów :)

Napisano
Co tak mało flar?

Też zwróciłem na to uwagę. W japońskim trailerze flar jest więcej. +15 dodatkowych sekund