Napisano 6 Grudzień 201212 l Dosłownie parę godzin temu pojawił się w Sieci wyczekiwany pierwszy trailer do Star Trek Into Darkness - kontynuacji filmu J.J. Abramsa z 2009 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2704
Napisano 6 Grudzień 201212 l Pierwszy "nowy" Star Trek był dla mnie ogromnym zaskoczeniem, nie spodziewałem się że będzie taki fajny. Mam nadzieję że dwójeczka też da radę, po takim trailerze ciężko cokolwiek wywnioskować poza fajnymi czerwonymi roślinkami :)
Napisano 6 Grudzień 201212 l Ja nie dałem rady tego obejrzeć (1 części). Jakieś takie strasznie głupie to było...
Napisano 6 Grudzień 201212 l Mam nadzieję, że utrzyma poziom :D. Taaak, roślinki wyglądają co najmniej intrygująco i też na nie zwróciłem od razu uwagę :))
Napisano 6 Grudzień 201212 l kurcze cos mi sie zdaje że po prometeuszu wiekszosc trailarów wyglada podobnie :) Szczególnie te krzyki...
Napisano 6 Grudzień 201212 l dziadku, drogi dziadku, może na forum zrobimy dla ciebie zrzutkę na bilet :)
Napisano 6 Grudzień 201212 l niczego nie jesteś pewny... jeszcze nie wszedłeś do lasu.... mówię Ci to ja Leśniczy...:)))
Napisano 6 Grudzień 201212 l Troche dziwnie (prawie) zawsze akcja sie dziala w kosmosie, na roznych dziwnych planetach a tu ziemia. Zla różowa roslinka - nietypowo ;)
Napisano 6 Grudzień 201212 l dla wzmocnienia efektu, podczas ogladania tego trailra mozna sobie samemu dodac efekt incepcji http://inception.davepedu.com/
Napisano 7 Grudzień 201212 l Eeee... normalne twarze? a gdzie uszy połączone z nosem brwionosouchcze ze złej planety... tylko z tym mi się star trek kojarzy :D... Dziadku apropo lasu... od marca będę w lasach pracował :P... mówię Ci to ja... Papa
Napisano 7 Grudzień 201212 l Co tak mało flar? O tym samym sobie pomyślałem. Noi brakuje białych gołębi wylatujących z wybuchów :)
Napisano 7 Grudzień 201212 l Co tak mało flar? Też zwróciłem na to uwagę. W japońskim trailerze flar jest więcej. +15 dodatkowych sekund