CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) O ile dystrybutorzy filmu Oblivion przygotowywali nas na opublikowanie trailera, pobudzając wcześniej nasze zainteresowanie filmem poprzez publikacje zarówno grafik koncepcyjnych, jak i oficjalnego plakatu, tak zapowiedź do After Earth ukazała się dość nieoczekiwanie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2710 Edytowane 13 Grudzień 2012 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 widze, ze scjentolodzy ostro się zabrali za SF :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 jak zwykle przepięknie głupia opowieść.... posypana FXami....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 ciekawie się zapowiada ogólnie lubie will'a smith'a (nie wiem czy dobrze odmieniam) wiec mam nadzieję, że film będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Ja i mój syn jesteśmy legendą... - powiedział Will po czym chwycił dzidę i zadzidał szablozębną świnię... ... na pewno zobaczę... na ekranie laptopa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 No nie wiem... takie se.... młody smith to chyba prawdziwa latorośl gwiazdy bo jakiś taki uderzająco podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRCuSZ Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 To jest jego prawdziwy syn :) Grali już razem w filmie "W pogoni za szczęściem". Bez vfxów ale i tak fajny :) Polecam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Dla odmiany od pracy, szarosci swiata, jadu z informacji wszelkich, dla oderwania sie od moich pasji ktore wysysaja moja energie z checia obejrze sobie cos takiego jak wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 A mi się ten trailerek po prostu bardzo podoba. Nie wiem w sumie czemu. Proponuje coś świeżego. Ranny ojciec i syn na którego spadają wszystkie obowiązki? Cała istota przemiany pokoleń. A to dzieci nie powinny być wychowywane przez przedszkola, telewizję i urzędników socjalnych? Wreszcie. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 dzieci powinny być wychowywane przez gry i kino...i to jak najdłużej.... (rodzice są im odbierani coraz wcześniej)...są wtedy świetnym materiałem do konsumpcyjnej obróbki... w tej chwili udało się przesunąć to w okolicę 35 roku życia.... najbardziej bezradny ssak.... to też osiągnięcie cywilizacyjne....:))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Film zapowiada się ciekawie. Historia trochę kojarzy mi się z rosyjskim filmem Powrót. Zmagania z własnym strachem na tle pięknych krajobrazów. Mam nadzieję że amerykańce tego nie popsują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 No właśnie Dziadku - bo zaraz w drugim poście napisałeś, że to będzie "gupie" , a ja "gupio" mam nadzieję, że to właśnie będzie coś świeżego - bo symboliczne jest nawet to, że ojciec z synem grają tam ojca i syna. Przekazanie pałeczki. Wiadomo, że gadamy o trailerze, a wypadałoby znać film, ale mnie zachęciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Will, nigdy niczego właściwie nie zagrał... to jak ma zagrać ojca....:)))... to za trudne dla niego.... ale co mi tam niech próbuje.... jak by go tak wysadzić w Syberii... to muchy by go zjadły razem z pukawką.... to takie pędzie ułudy jak bimbru... we łbie zaszumi, ale gębę wykrzywi nos trza zatkać.... w zasadzie to też ma sens....:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 Było, nie było zapowiada się fajna baja :) Chętnie śmignę sobie na taki lekki SF do kina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 dziadek3d: "Will, nigdy niczego właściwie nie zagrał... to jak ma zagrać ojca....:)))... to za trudne dla niego.... ale co mi tam niech próbuje..." hmmm Jestem Ciekawy na czym opierasz takie stwierdzenie? Widziałeś w całości np "pursuit happiness" lub "I am legend". Tam m.in. gra ojca.. Mam nadzieję ze nie opierasz się na 2 filmach( np komediowego MIB), które widziałeś z jego udziałem i już wydajesz opinie jak wielki znawca kina...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 moja opinia jest tak samo dobra jak i Twoja... to są po prostu.... opinie... nie musisz się z nimi zgadać... nawet ze swoją....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 troche avatarem wieje, ale bardzo pozytywnie to odebralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 11 Grudzień 2012 Share Napisano 11 Grudzień 2012 dziadek3D - ale pytanie mercedesslr było proste. Przedszkolne. Na czym opierasz przekonanie, że Will nigdy niczego nie właściwie nie zagrał ? Widziałeś wszystkie jego filmy? No, Dziadku, zaskakujesz mnie :-) PS. Do tego w przypadku After Earth nie musi "grać" ojca. Jest ojcem chłopaka. :-) salut t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2012 Mi się trailer bardzo spodobał i póki co do filmu zachęcił. Zdecydowanie bardziej niż Oblivion. A AE podoba mi się nastrój zaprezentowany w zapowiedzi, jestem ciekaw relacji syn-ojciec (zwłaszcza, że aktorzy są już spokrewnieni), jestem również ciekaw jak zostanie przedstawiony ten "globalny kataklizm" oraz Ziemia jako "Planeta objęta kwarantanną klasy pierwszej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) Baggins. starzejesz się...:)))... odpowiadasz w pytaniu... nie lubisz peleryn.... pierwsze trailery starości....ale nie przejmuj się to nieuchronne... kiedyś trzeba się poddać....:))) Tytuły filmów Willa dwoma palcami (z Wikipedii) przenoszę w dowolne miejsce sieci.... ale tego nie zrobię bo mam swoje zdanie.... już niedługo też tak będziesz miał....:)))... a może już tak masz....!!! Edytowane 12 Grudzień 2012 przez dziadek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 dziadek3D - hehe, ja tu zadaję za mercedesslr proste pytanie, a dostaję znowu unik. A już myślałem, że dowiem się jakichś dziadkowych tajemnic. Nie ma lekko. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 up Lubie czytac pelne sprzecznosci posty dziadka3d. Ciekaw jestem czy da rade sensownie wybrnąć...? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 No, Dziadku złamałeś sam swoją zasadę by nie oceniać nie oglądawszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Baggins.... nigdy nie odpowiadam wprost bo już do szkoły nie chodzę... no i nie chcę mówić mową bilbordów....:)) jak zrobię kursy na których będę sprzedawał strzępy moich tajemnic.... to i tak nie powiem wszystkiego i wprost.... tak jest w każdej bajce....!!! przepraszam wszystkich którzy zmoczyli pampers w oczekiwaniu na moją odpowiedź.... byłem na 10 km spacerze z kijkami, żeby odwiedzić Stefanię o której robię film.... jak na trupa czuje się nieźle....ciągle stoi....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 [...]nigdy nie odpowiadam wprost bo już do szkoły nie chodzę... [...] A jak kielbase w sklepie kupujesz i ekspedientka sie zapyta, jaką chcesz?? przepraszam wszystkich którzy zmoczyli pampers w oczekiwaniu na moją odpowiedź.... Jesli nie szanujesz uzytkownikow forum - to nie przepraszaj, bo takie przeprosiny sa nic nie warte. Wyraz "przepraszam" nie ma wtedy zadnej tresci, a przeciez brzydzisz sie samą formą, bez owej treści :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Ja się nie wypowiem - trailer zdjęli: "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Sony Pictures Entertainment." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 @Sunedge.... byłeś ciekawy czy sobie poradzę.... dziękuję...!!!...odpowiedziałeś sam, już wiesz i ja też wiem....:))).. no i do tego nie mieliśmy prawa tego oglądać do czujnik wykrył, że trailer oglądał 5 osób i pies.... a mogło tylko 5 osób i kot.....:)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Film jest chociażby tutaj : i w bazylionie innych miejsc lacznie z oficjalna strona sony pictures. Panowie moderatorzy , prosimy o podmiane linka. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Dobre może być! Ja czekam! @Sunedge.... byłeś ciekawy czy sobie poradzę.... dziękuję...!!!...odpowiedziałeś sam, już wiesz i ja też wiem....:))).. no i do tego nie mieliśmy prawa tego oglądać do czujnik wykrył, że trailer oglądał 5 osób i pies.... a mogło tylko 5 osób i kot.....:)))))))))) Na każde 8 osób z forum przynajmniej 2 urodziły się tego samego dnia tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 ja się urodziłem wyjątkowo w przedczwartek.... jest jeszcze ktoś z tego dnia tygodnia.....:)))...może dlatego jekoś uszedłem zmatrycowaniu.... urzędnik też człowiek.... nie ogarnia ponadnormatywnego....:)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Widzę, że nowy trailer różni się nagraniem monologu Smitha. Szkoda, bo na potrzeby traielra poprzednia wypowiedź, jej barwa, bardziej mi pasowała. Ale ogólnie wciąż jest spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi