Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

O ile dystrybutorzy filmu Oblivion przygotowywali nas na opublikowanie trailera, pobudzając wcześniej nasze zainteresowanie filmem poprzez publikacje zarówno grafik koncepcyjnych, jak i oficjalnego plakatu, tak zapowiedź do After Earth ukazała się dość nieoczekiwanie. 

2012-12-10-211920_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2710

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ciekawie się zapowiada ogólnie lubie will'a smith'a (nie wiem czy dobrze odmieniam) wiec mam nadzieję, że film będzie dobry.

Napisano

Ja i mój syn jesteśmy legendą... - powiedział Will po czym chwycił dzidę i zadzidał szablozębną świnię...

... na pewno zobaczę... na ekranie laptopa ;)

Napisano

No nie wiem... takie se.... młody smith to chyba prawdziwa latorośl gwiazdy bo jakiś taki uderzająco podobny...

Napisano

To jest jego prawdziwy syn :) Grali już razem w filmie "W pogoni za szczęściem". Bez vfxów ale i tak fajny :) Polecam! :)

Napisano

Dla odmiany od pracy, szarosci swiata, jadu z informacji wszelkich, dla oderwania sie od moich pasji ktore wysysaja moja energie z checia obejrze sobie cos takiego jak wyjdzie.

Napisano

A mi się ten trailerek po prostu bardzo podoba. Nie wiem w sumie czemu. Proponuje coś świeżego. Ranny ojciec i syn na którego spadają wszystkie obowiązki? Cała istota przemiany pokoleń.

A to dzieci nie powinny być wychowywane przez przedszkola, telewizję i urzędników socjalnych? Wreszcie.

t.

Napisano

dzieci powinny być wychowywane przez gry i kino...i to jak najdłużej.... (rodzice są im odbierani coraz wcześniej)...są wtedy świetnym materiałem do konsumpcyjnej obróbki... w tej chwili udało się przesunąć to w okolicę 35 roku życia.... najbardziej bezradny ssak.... to też osiągnięcie cywilizacyjne....:)))))))))

Napisano

Film zapowiada się ciekawie. Historia trochę kojarzy mi się z rosyjskim filmem Powrót. Zmagania z własnym strachem na tle pięknych krajobrazów. Mam nadzieję że amerykańce tego nie popsują.

Napisano

No właśnie Dziadku - bo zaraz w drugim poście napisałeś, że to będzie "gupie" , a ja "gupio" mam nadzieję, że to właśnie będzie coś świeżego - bo symboliczne jest nawet to, że ojciec z synem grają tam ojca i syna. Przekazanie pałeczki. Wiadomo, że gadamy o trailerze, a wypadałoby znać film, ale mnie zachęciło.

Napisano

Will, nigdy niczego właściwie nie zagrał... to jak ma zagrać ojca....:)))... to za trudne dla niego.... ale co mi tam niech próbuje.... jak by go tak wysadzić w Syberii... to muchy by go zjadły razem z pukawką.... to takie pędzie ułudy jak bimbru... we łbie zaszumi, ale gębę wykrzywi nos trza zatkać.... w zasadzie to też ma sens....:))

Napisano

Było, nie było zapowiada się fajna baja :) Chętnie śmignę sobie na taki lekki SF do kina :)

Napisano

dziadek3d: "Will, nigdy niczego właściwie nie zagrał... to jak ma zagrać ojca....:)))... to za trudne dla niego.... ale co mi tam niech próbuje..." hmmm

Jestem Ciekawy na czym opierasz takie stwierdzenie? Widziałeś w całości np "pursuit happiness" lub "I am legend". Tam m.in. gra ojca.. Mam nadzieję ze nie opierasz się na 2 filmach( np komediowego MIB), które widziałeś z jego udziałem i już wydajesz opinie jak wielki znawca kina...?

Napisano

moja opinia jest tak samo dobra jak i Twoja... to są po prostu.... opinie... nie musisz się z nimi zgadać... nawet ze swoją....:)))

Napisano

dziadek3D - ale pytanie mercedesslr było proste. Przedszkolne. Na czym opierasz przekonanie, że Will nigdy niczego nie właściwie nie zagrał ? Widziałeś wszystkie jego filmy? No, Dziadku, zaskakujesz mnie :-)

PS. Do tego w przypadku After Earth nie musi "grać" ojca. Jest ojcem chłopaka. :-)

salut

t.

Napisano
  • Autor

Mi się trailer bardzo spodobał i póki co do filmu zachęcił. Zdecydowanie bardziej niż Oblivion.

A AE podoba mi się nastrój zaprezentowany w zapowiedzi, jestem ciekaw relacji syn-ojciec (zwłaszcza, że aktorzy są już spokrewnieni), jestem również ciekaw jak zostanie przedstawiony ten "globalny kataklizm" oraz Ziemia jako "Planeta objęta kwarantanną klasy pierwszej".

Napisano

Baggins. starzejesz się...:)))... odpowiadasz w pytaniu... nie lubisz peleryn.... pierwsze trailery starości....ale nie przejmuj się to nieuchronne... kiedyś trzeba się poddać....:)))

Tytuły filmów Willa dwoma palcami (z Wikipedii) przenoszę w dowolne miejsce sieci.... ale tego nie zrobię bo mam swoje zdanie.... już niedługo też tak będziesz miał....:)))... a może już tak masz....!!!

Edytowane przez dziadek3D

Napisano

dziadek3D - hehe, ja tu zadaję za mercedesslr proste pytanie, a dostaję znowu unik. A już myślałem, że dowiem się jakichś dziadkowych tajemnic. Nie ma lekko.

t.

Napisano

up

Lubie czytac pelne sprzecznosci posty dziadka3d. Ciekaw jestem czy da rade sensownie wybrnąć...? :P

Napisano

No, Dziadku złamałeś sam swoją zasadę by nie oceniać nie oglądawszy;)

Napisano

Baggins.... nigdy nie odpowiadam wprost bo już do szkoły nie chodzę... no i nie chcę mówić mową bilbordów....:)) jak zrobię kursy na których będę sprzedawał strzępy moich tajemnic.... to i tak nie powiem wszystkiego i wprost.... tak jest w każdej bajce....!!!

przepraszam wszystkich którzy zmoczyli pampers w oczekiwaniu na moją odpowiedź.... byłem na 10 km spacerze z kijkami, żeby odwiedzić Stefanię o której robię film.... jak na trupa czuje się nieźle....ciągle stoi....:)))

Napisano
[...]nigdy nie odpowiadam wprost bo już do szkoły nie chodzę... [...]

A jak kielbase w sklepie kupujesz i ekspedientka sie zapyta, jaką chcesz??

przepraszam wszystkich którzy zmoczyli pampers w oczekiwaniu na moją odpowiedź....

Jesli nie szanujesz uzytkownikow forum - to nie przepraszaj, bo takie przeprosiny sa nic nie warte. Wyraz "przepraszam" nie ma wtedy zadnej tresci, a przeciez brzydzisz sie samą formą, bez owej treści :P

Napisano

Ja się nie wypowiem - trailer zdjęli: "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Sony Pictures Entertainment."

Napisano

@Sunedge.... byłeś ciekawy czy sobie poradzę.... dziękuję...!!!...odpowiedziałeś sam, już wiesz i ja też wiem....:))).. no i do tego nie mieliśmy prawa tego oglądać do czujnik wykrył, że trailer oglądał 5 osób i pies.... a mogło tylko 5 osób i kot.....:))))))))))

Napisano

Film jest chociażby tutaj :

i w bazylionie innych miejsc lacznie z oficjalna strona sony pictures. Panowie moderatorzy , prosimy o podmiane linka.

t.

Napisano

Dobre może być! Ja czekam!

@Sunedge.... byłeś ciekawy czy sobie poradzę.... dziękuję...!!!...odpowiedziałeś sam, już wiesz i ja też wiem....:))).. no i do tego nie mieliśmy prawa tego oglądać do czujnik wykrył, że trailer oglądał 5 osób i pies.... a mogło tylko 5 osób i kot.....:))))))))))

Na każde 8 osób z forum przynajmniej 2 urodziły się tego samego dnia tygodnia.

Napisano

ja się urodziłem wyjątkowo w przedczwartek.... jest jeszcze ktoś z tego dnia tygodnia.....:)))...może dlatego jekoś uszedłem zmatrycowaniu.... urzędnik też człowiek.... nie ogarnia ponadnormatywnego....:))))))))))

Napisano
  • Autor

Widzę, że nowy trailer różni się nagraniem monologu Smitha. Szkoda, bo na potrzeby traielra poprzednia wypowiedź, jej barwa, bardziej mi pasowała. Ale ogólnie wciąż jest spoko :)