Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W internecie pojawił się w całości short animowany od Coca-Coli, wyprodukowany przez Ridley'a Scott'a  pt. "Polar Bears". Coca Cola kojarzy się głównie z animowanymi reklamami swojego głównego produktu, ale tym razem nie jest to bynajmniej 7 minutowa reklama.

2013-01-08-215913_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2741

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Według mnie świetny filmik :). B. mile się ogląda :) i ma przekaz .... to najważniejsze.

Napisano

Fajnie, że niektóre firmy nie boją się wyłożyć kasy na jakieś niestandardowe projekty. Ładne technicznie. Historia prosta, może za prosta, ale pasuje wizerunkowo do Coca-Coli.

Edytowane przez CzAk1

Napisano

"... ale tym razem nie jest to bynajmniej 7 minutowa reklama."

czyli co to jest? gdzies tam przypadkiem nie wytwarza sie jakies dziwne powiazanie. cola+rodzina+szczescie... jak najbardziej jest to reklama. bo cola i miski sa od dawna razem

Napisano

grafika i stylizacja super, ale cała historyjka/rozwój/dialogi to zupełnie jak jakaś robiona wg szablonu - mam wrażenie że oglądałem to już setny raz, mega-sztampowe...

Napisano
  • Autor

KoMiC: Sponsorując taki projekt oczywiście musieli mieć to na uwadze. Ale jakby to nie było brandowane odgadnąłbyś? Chodziło mi o to, że to nie jest jakiś taki bezpośredni product placement.

No i Wasze miśki też swietne. Olafa chyba wygrywają.