Napisano 8 Styczeń 201312 l W internecie pojawił się w całości short animowany od Coca-Coli, wyprodukowany przez Ridley'a Scott'a pt. "Polar Bears". Coca Cola kojarzy się głównie z animowanymi reklamami swojego głównego produktu, ale tym razem nie jest to bynajmniej 7 minutowa reklama. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2741 Edytowane 8 Styczeń 201312 l przez CzAk1
Napisano 8 Styczeń 201312 l Według mnie świetny filmik :). B. mile się ogląda :) i ma przekaz .... to najważniejsze.
Napisano 8 Styczeń 201312 l Fajnie, że niektóre firmy nie boją się wyłożyć kasy na jakieś niestandardowe projekty. Ładne technicznie. Historia prosta, może za prosta, ale pasuje wizerunkowo do Coca-Coli. Edytowane 9 Styczeń 201312 l przez CzAk1
Napisano 9 Styczeń 201312 l "... ale tym razem nie jest to bynajmniej 7 minutowa reklama." czyli co to jest? gdzies tam przypadkiem nie wytwarza sie jakies dziwne powiazanie. cola+rodzina+szczescie... jak najbardziej jest to reklama. bo cola i miski sa od dawna razem
Napisano 9 Styczeń 201312 l grafika i stylizacja super, ale cała historyjka/rozwój/dialogi to zupełnie jak jakaś robiona wg szablonu - mam wrażenie że oglądałem to już setny raz, mega-sztampowe...
Napisano 9 Styczeń 201312 l Autor KoMiC: Sponsorując taki projekt oczywiście musieli mieć to na uwadze. Ale jakby to nie było brandowane odgadnąłbyś? Chodziło mi o to, że to nie jest jakiś taki bezpośredni product placement. No i Wasze miśki też swietne. Olafa chyba wygrywają.