adek Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) W internecie pojawił się w całości short animowany od Coca-Coli, wyprodukowany przez Ridley'a Scott'a pt. "Polar Bears". Coca Cola kojarzy się głównie z animowanymi reklamami swojego głównego produktu, ale tym razem nie jest to bynajmniej 7 minutowa reklama. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2741 Edytowane 8 Styczeń 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Według mnie świetny filmik :). B. mile się ogląda :) i ma przekaz .... to najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 Maskonury wymiatają xD fajna animka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 wole te niedzwiedzie http://www.youtube.com/watch?v=qY5mJ0DUwM4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 a ja te: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 (edytowane) Fajnie, że niektóre firmy nie boją się wyłożyć kasy na jakieś niestandardowe projekty. Ładne technicznie. Historia prosta, może za prosta, ale pasuje wizerunkowo do Coca-Coli. Edytowane 9 Styczeń 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Do coca coli to pasuje ta co olaf podrzucil :D True story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 ....MMmmmust....bbbuuuYyyyy... CoooCccaaaCooollla...XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 "... ale tym razem nie jest to bynajmniej 7 minutowa reklama." czyli co to jest? gdzies tam przypadkiem nie wytwarza sie jakies dziwne powiazanie. cola+rodzina+szczescie... jak najbardziej jest to reklama. bo cola i miski sa od dawna razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 grafika i stylizacja super, ale cała historyjka/rozwój/dialogi to zupełnie jak jakaś robiona wg szablonu - mam wrażenie że oglądałem to już setny raz, mega-sztampowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 happy feet: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Olaf- Dzięki za ten filmik! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 KoMiC: Sponsorując taki projekt oczywiście musieli mieć to na uwadze. Ale jakby to nie było brandowane odgadnąłbyś? Chodziło mi o to, że to nie jest jakiś taki bezpośredni product placement. No i Wasze miśki też swietne. Olafa chyba wygrywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 wczoraj było w telewizji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi