Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

suchy dok, mokry beton :) fajnie to wyglada, ja bym powsadzal kepki trawy w laczeniach plyt, jak to zwykle bywa.

P.S. jakiego masz kompa ze rendering trwa 2 minuty ??

• Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ale te 2 min sa pewnie bez liczenia samego GI prawda?:P co do projektu mi sie widzi i to bardzo! rozumiem tam w oddali bedzie morze tak?

pozdr

Napisano

Zapełnij jakoś pierwszy plan po prawej stronie.. mówiłem jak :P Ogólnie bardzo pozytywny progress :)

Napisano

Dynamiczny ten WIP :-)

Moze dodaj troche nieba nad magazynem.

A co do pierwszego planu - hehe - daj cos kompletnie niezwiazanego ze scena ;) np. drukarke, jak w reklamach... ;]

Napisano

wiesz po przesledzeniu calej pracy szczena opada bez 2 zdan. jak dla mnie miodzio i nie ma sie do czego przyczepic. A co do 1 planu hmmm....budka z hot-dog'ami :D? a serio to moze jakis zwoj lin, moze jakas rybke...? ale jakis fast food bylby spox :D

Pozdrawiam i powodzenia przy teksturach...

Napisano

ej wie ktos jak zagiac texutre w adobie???/

mam prosty pasek - warstwe i chce zrobic z niej polokragly, tak zeby textura sie rownomiernie zagiela wszedzie, cos takiego jak bend, tyle ze na texturze?? wie ktos jak?!

Napisano

niebardzo wiem o co chodzi ;) , ale jesli dobrze mysle to ja bym otworzył texturke i założył na plane'a i potem plan'a wygiął i zrobił screenshoot'a ale niebardzo kumam czy to o to biega....

ps. chciałbym zacząc robic scene wstawiając "ludki" mniej wiecej podobne do twoich co do liczby szczegółów wiec moze pokazał bys jakiegos ludka wyrenderowanego z bliska :] wiesz zebym wiedział jak musi wyglądac zeby było jak na renderingu, (bedą gdzies takich samych rozmiarów wiec by pasiło).

ps2. Sanki

suchy dok, mokry beton :)
- a skąd wiesz że woda sie z wiaderka niewylała :P ?

nerka.

Napisano

ehhhh co tu si erozpisywac miodnie Ci to idzie,,, tak sie przygladam przygladam i az dech zapiera: ] brawo kawal dobrej roboty juz odwaliles,,,, ups nic nei odwaliles przeciez to z przyjemnosci a nei przymusu,, cze

Napisano

no zrobilem kawalek budynku, srednio to tera wygloda ale na filnalu bedize lepiej , powinno byc;)

ludkow nie pokazuje bo nie moje, poszukaj darmowych modeli:)) on ma 300poly

czy tam 500 nie wiem ;))

zaraz sie wqr.. 3 raz tego posta pisze:)

Napisano

dla mnie cool ;) tyle ze niewiem pewnie to narazie zamierzone ale niewidze dachu - no chyba ze to ta czarna częsc. No dobra to powiedz chocia czy modele ludzi to jeden model i pozmieniane pozycje ? (woda na podescie robi wrażenie:])

Napisano

no to samolociki:)

za cholere nie wiem jak zaanimowac smiglo do motion blura, musze je krecic wdl. local'a , daje autokey, krece wdl. lokala, potem daje play, a one sie kreca wdl. view... help

scena_21.jpg

Napisano

tak jak synuś mówisz.....:], dla mnie cała praca wymiata ( liny extra wyszły ;) ) powiedz uncle gdzie moge pobrac jakies modele takich ludzi jak u ciebie ? na googlach sa ale tylko militarne badziewia typu jeep itp , niemów ze nieda rade :] zobacz nawet na mój podpis - reklamuj twojego post'a PLEASE !!!

Napisano

nie mam totalnych textur:( kawalek textury na sluze dal mi mime, wiec moze ta jest z totalnych;) poza tym wszystkie sa niezle podmalowane hehe;) ok texturuje dalej

Napisano

hindusxxx : te ludziki pochodzą najpewniej z posera.

Co do m. blura ... olej go i zrób zwykłą teksturkę obracającego się śmigła.

Poza tym praca prezentuje się bardzo ładnie. Czekam na więcej.

Napisano

Jesli chodzi o beczki to zacieki zrob od gory, a od dolu daj brudek :) z tego wzgledu ze jesli woda sie przelewa na pokrywie to wlasnie tak zdobi beczke.

Napisano

Jednak texturki nie są wcale tak złe, jakich się obawiałeś.. praca idzie w dobrą stronę - popracuj jeszcze troszkę nad samolotami - rozrzuć troszkę... nie muszą by tak blisko.. dodaj dystansu któremuś :)

Napisano

i tak sa srednie:( beton do wymiany, nie wiem jak rury otexturowac, a najgorsze jest to ze dopiero za 2h bede mogl sie za to zabrac, narazie musze jakies zburaczone modele komus otexturowac, oc za syf:(

Napisano

brite: miedzy jednym zleceniem a drugim;)

hindusxxx: batou juz ci wsklazal skad sa ludki ;) zanjdz posera jakiegos i se zrob ludka;)

a scena jest z roku 45 , bo akurat wtedy bylwal ten typ ubota (9c) i jest mniej wiecej wzorowana na orginalnym zdjeciu (z naciskiem na mniej - w sumie to pomysl suchego doku i dzwig zostal:))

Napisano

Jupiii znalazlem bleda :P ;) Te dwie rury ktore leza blisko siebie (render z materialem beczki) jedna z rur wchodzi w druga, czyz nie? :) Teksturki zarabiste panie uncle.

Napisano

burakow to tu jest cale mnostwo

dorobilem dzwig troche, chociaz jakos koslawo ta textura wygloda, z bliska jest ladniejsza

update:

scena_32.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności