Ania Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 co to jest sub-d? w scenie bedzie nie tak z bliska, ale plaskostopie sproboje poprawic. no gdybym byla facetem, to bym nie chciala zyc w wyobrazni nagich czajnikow jako gola baba. ale rob co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 hejka! 2 godziny, 4 fajki, jeden browar i wings 3d :) Moja druga praca w wingsie, wielka stopa jak się patrzy. Oceniajcie! Ps. To w avatarze Salvatora to goła baba??? Kurde! Gdzie? Gdzie? :D A ja myslałem ze to fotka rozlanego mleka... Jeszcze teraz patrze i tej baby nie widze... a nie jestem jeszcze aż tak stary żeby te żeczy przestały mnie interesowac... :) Za to gołe czajniki... mhhhh... :D Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 no więc speeda ciąg dalszy - powiedzmy, że spodobało mi się ;) podszedłem do tematu poważnie! hehe sukces samolotu upewnił mnie, że nie ma jak konceptualne podejście do tematu ;) :) - godzinka jakoś czasu i plus kwadransik może ... oto mój big foot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 osobiscie podoba mi sie model ziomioslawa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 dzięki Robero ;) morzesz mówic mi ziomuś... :) Ale osobiście uważam, że najładniejsze są stupki Ani C... :) :> :P pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 a teraz cos nieorganicznego :D nie zrobionego w wingsie :D chec poznania komercyjnego softu jakim jest max6 :> i renderer skyline :D glupia tarcza hamulcowa z ktora meczylem sie 10-20 minut przez maxa i moja niewiedze :D oto ona ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 zaraz coś dodam od siebie. Modeling był na speedzie ale render idzie slow mo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 ok się zrobiło bo zmieniłem materiały i jest prędzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 mi się nie podoba temat :) wiec zrobiłem sobie felge z tutoriala :D ucze się max'a ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 huh, fajne wariacje na temat stóp :> no dopsz, dam później inny temacik, ten sie jakoś nie przyjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 huh, fajne wariacje na temat stóp :> hehe no racja slavator:):) ale przynajmniej widac ze ludzi maja wyobraznie:D juz niedlugo (na dniach) jaksa glowke postaram sie pokazac:):) ps. daj jakis fajny (prosty;)) temat:D:D moze sie duuzo ludzi pobawi np. jakis czajnik przyszlosci czy cos innego:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 hehe wielka stopa :D ma blizny otwarte ;) i znieksztalcenia ciag dalszy max'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 coś z pozoru mało wymagającego. Jak ktoś chce, to się jednak naprawdę może nabiedzić. NOWY TEMAT:"teleskop" chciałbym jedynie aby był to model jakiegoś istniejącego teleskopu oraz żeby zawierał maksymalnie dużo szczegółów, proszę nie wrzucać półproduktów :/ na prawdę nie musicie robić czegoś 15 minut skoro godzinkę możecie posiedzieć... liczę na większą frekwencję niż zwykle. ps. strony z referkami MEADE - http://www.meade.com UNIWERSAŁ - http://www.teleskopy.astronomia.pl/ ORION - http://www.telescope.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Sorry Salvator nie mogłem się powstrzymać żeby nie zrobić tego po swojemu. Jakoś bardziej odpowiada mi styl comic book. Chociaż nie jestem pewien czy to właśnie w tym stylu jest moja lunetka. Nieważne. Prackę robiłem (modeling) jakieś 1,5 h. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Niewiem czy to mozna nazwać speed modelingiem czy czymkolwiek........ Przyomina to rakiete ale powstało przy pomaocy naciskania wszystkich przycisów naraz w wingsie... Jak ktoś zna dzieś strone gdzie jest napisaneod podstaw jak robić cokolwiek to byłbym wdzięczny za podanie adresu :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 huh, dracool, w tym wątku jest masę linków na początku. postaraj się też kadrować screenschoty ;] za chwilkę nowy temat. ps. gdzieś na forum pałętał się wątek z tutorialami, wings3d też tam był. trzy tutoriale są też na max3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Są są w tym wątku. Klicek swego czasu wrzucił link do wideotutoriala w którym przedstawiane są po kolei co ciekawsze funkcje Wingsa. Ja nauczyłem się z tego dużo - co nie znaczy że dużo umiem ;) Polecam ten tutorial! chciałem ci nawet znaleść tego linka, ale nie chciało mi się całego wątku przeglądać - mi sorri :) Pozdry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 ziomus :] http://www.max3d.pl/downclick.php?id=vidtut12 w dziale "Video tutoriale" na max3d som ;). A to moje wypociny :D nie dokonczone ale chceci sie licza :) na wingsie zrobil bym to w 10 minut jak nie szybciej a na maxie bawilem sie i bawilem az wkoncu doszedlem do wniosku ze to nie bedzie speed ;) a wiec nie dokonczone ale daje zeby nie bylo ze nic nie robie :P edit: teleskop ... http://quasarpj.teleskopy.pl/images/teleskop-dob.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 To jest mój pierwszy speed... Mam nadzieje, że komuś się spodoba... P.S. Zawsze lubiałem, lubię i będę lubił klocki LEGO i nie wstydzę się tego!!! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2005 Przepraszam, że zaniedbałem wątek, ale jakoś ostatnio mam urwanie głowy i kompletnie zapomniałem z braku czasu o nim. NOWY TEMAT: "Bomba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 chyba wymodeluje to :D ale nie jestem pewien http://www.ipmall.fplc.edu/hosted_resources/calendar/bomb.jpg ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Spedek tym razem maksymalny - 15 min. Wings3d, nie ma to jak mały speedzik na dobranoc, fajnie że w końcu temat się pojawił ;P Yo, cool, Robert, jak to fajnie wymodelujesz to będziesz mistrz (chociaż mojej bombki i tak nie pobijesz ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 hehe jak dobrze gdzies przeczytalem to ta bombka poleciala na hiroszime :D czy cus takiego :D mi oczywiscie nie wyszlo :D i malo szczegolow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 bomba co prawda dosc prymitywna, za to perfidnie zamaskowana. tym razem zrobione autocadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 Oj kurcze, pierwszy raz widze tu pracke w autokadzie... Tak właściwie to nawet niewiem co to za program: 2d czy 3d? Jakoś się nie bawiłem nigdy... Ranny, akurat zaczełem chwytac wings 3d a tu pojawiają się nowe trędy i znowu przesiadka ;) A bombka fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 ziomus ty autocada nie znasz? biednys ty. wszystko potrafi, 2d, 3d, wymiary i uklady wspolzedne ma o wiele lepsze niz maks, tylko organiki nie potrafi. ale nie musisz isc przeciez za kazdym trendem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 tylko organiki nie potrafi. A, to dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 siema skoro szybko to szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 Jeśli nikt nie będzie robił speedów, ot będzie to ostatni temat. Nie chce mi się wymyślać tematów dla nikogo. Chyba wrócimy do starej sprawdzonej metody - zrobisz, to wrzucasz. ale póki co temacik NOWY TEMAT: "Przystanek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 hmm Salvator, były cztery odpowiedzi na bombe... nie nażekaj :) (ja weim że nie jakiejś super jakości - przynajmniej mój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 no to masz przystanek tylko narazie bez materiałów postaram sie jutro dac z materiałami pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 e husky ja mam taki sam. ale nie podgladalam cie. sory. autocad. salvator nie obrazaj sie. my sie staramy, tylko tematy takie strasznie trudne dajesz, my tu nie mamy twojego poziomu, oniesmielasz nas, to dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 no no ania musze przyznac ze twój przystanek jest lepszy bede musiał popracowac nad moim. tak wyglada przystanek niedaleko mnie. no moze nie dokonca bo brakuje na nim sfastyk kibicowskich emblematów i potłuczonego szkła. hehe no ale poprawie to. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 niektórzy może pamiętają takie "wiaty" - znakomicie osłaniały przed wiatrem i można było siedząc wygodnie rozmawiać - każdy w jedną stronę świata - oczywiście znakomita osłona przed wiatrem, deszczem i wszelkim innym latającym uprzykrzaczem - pod jednym warunkiem: jeżeli dookoła była ściana z ludzi ;) 30-45 min [z renderem ciutkę więcej - aczkolwiek nie wiedziałem, że samo HDRi wystarczy żeby wyszła ładna "naturalna" sepia ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 marcin Y hehe bardzo ladnie ale chyba troche proporcje zrypales:D:D tez bym cos wrzucil ale nie mam maxa:(:(:(:(:(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 ach Ty nielocie ;)! dzięki! tłumaczę skąd błąd: na końcu robiłem szynę i choinka nie spojrzałem potem tylko upload zrobiłem. Aczkolwiek te przystanki były nieco przysadzisce - Co nie usprawiedliwia oczywiście ;) dzięki ;) obrazek mój wyżej został zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 marcin y mam wrazenie ze te siedzenia na tym przstanku nie maja mocowan i w powietrz ulataja ale moge sie mylic. ogólnie fajny przystanek ale sie ciesze ze juz takich nie ma przynajmiej w mojej miejscowosci. pozdrawiam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2005 no dopsz. Jestem mile zaskoczony. Będzie temacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 salvator, czy ta grozba przedtem byla tylko po to zeby sprowokowac jakas mila reakcje? skonzultujmy freuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 no wiecie ja nie chce proponowac nastepnego tematu ale moze kosz na smieci koło przystanku hehe :p ciekawe jakie macie kosze w swoich miejscowosciach wsiach miastach metropoliach? ja dzis jeszcze zamieszcze swoj hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 no obiecany kosz w czasi dokładnie 2 minuty 50s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 hyhy aniu, freuda w to nie mieszaj. miła inicjatywa z tym koszem :> NOWY TEMAT: "szczęśliwy słoń" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 nono fajny temat mam nawet inspiracje zerknijcie http://cgtalk.com/showthread.php?t=205577 prwada ze fajny i szczesliwy nawet z mysza da sie wpsołżyc. biore sie do roboty jutro rzuce tu mego słonia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 no słon w 20 minut jak widac na wiecej czasu nie miałem. postaram sie go skonczyc jak narazie do srody jestem zajety. pozdrowionka for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 hehe, Husky - to jakiś słoń - punkowiec? Nie ma to jak mały speedzik na dzień dobry!!! - 40 min, 3ds max, miał byc wesoły, ale już mi dedline ;) jaki sobie wyznaczyłem minął więc dałem spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 no wiesz ziomus nawet dobry pomysł z tym punkowcem porobie cos z nim przy przypływie czasu hehe . moze zrobimy słonia punka hipisa skina rastafarianina harleyowca i jeszcze ajkiegos innego to moze byc poczatek nowego tematu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 uwaga dla niepelnoletnich na tym forum: nie nasladowac tego, spirytus zawiera alkohol i szkodzi waszemu zdrowiu, prosze zwrocic uwage na niezdrowo zaczerwienione oczka slonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2005 apteczny :D sprawa ma się następująco. Przez tydzień nie będzie mnie w cywilizowanym świecie. Tam gdzie jadę, nie ma nawet telefonów. Prosiłbym o przejęcie jakiejś odpowiedzialnej osoby roli nadawacza tematów do następnego poniedziałku. Swoje kandydatury można zgłaszać dzisiaj i jutro :> ostatni temacik z mojej strony w tym miesiącu. NOWY TEMAT : "Tux" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 myslalam ze do izolatki wysylaja na dluzej niz tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajemniczy_pan Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Co to tux?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi