michax56 Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 (edytowane) Pojawił się obiecany trailer dla gry The Phantom Pain, studia Moby Dick http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xw5t45tEPWQ#! Zapowiada się na to że Kojima nie zawiedzie. EDIT. Trailer jest uzupełnieniem kampanii wirusowej. Dla zainteresowanych, pierwowzór pokazany na VGA: Bonus, showcase Fox engine: Edytowane 28 Marzec 2013 przez michax56
Nezumi Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Giera wyglada miodnie ale ta melodia w trailerze zabila mi cala przyjemnosc z ogladania. Przynajmniej zespol nazywa sie adekwatnie do muzy jaka tworza - garbage...
Kroopson Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Jako fan - a może nawet troche fanatyk serii pewnie nie mam obiektywnego spojrzenia ale miałem ciary jak oglądałem. Nawet nie tyle przez visual co przez klimat który jest jak dla mnie świetnym przedłużeniem całego klimatu serii - MGS3 - lata 60, później portable ops i peacewalker. Muzyka pasuje jakoś tak subiektywnie jestem w stanie sobie to umiejscowiść na linii MGS3 -> Peace walker -> The Phantom pain -> MGS1 -> MGS2 -> MGS4 . Napewno klimat będzie bardzo gęsty i wyrazisty :) (znów będzie krzyczenie "SNAAAAAKE" do monitora :) )
tr3buh Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 w końcu coś nietypowego i oryginalnego, jakiś trailer który się przynajmniej odróżnia od tej sterty schematycznych i nudnych zajawek które oblegają rynek
CzAk1 Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 (edytowane) A ja od rana rozkminam ten trailer i jestem zdania, że jest tragiczny. Zgodzę się z Nezumim, że muzyka jest zupełnie nie trafiona. Czaje, że to leży w klimatach MGS, ale nawet z tegj kategorii można byłoby trafić coś co pasowałoby do tego co się dzieje na ekranie. A o montażu się nie będę wypominał. To wygląda jak wrzucanie losowo wybranych scenek na stół i zmontowanie. Zupełnie rozprasza się wszystko, co można by było poprzez ten trailer zbudować: opowieść, nastrój, tajemnice, akcje. I jeszcze ten Doktor na końcu... -Wiesz ziomal, leżałeś w śpiączce - Powiedział doktor, a Snake zamrugał oczami (jednym w sumie)- Nie, stary...wiem, że nalegasz. Nie wyrywaj się tak. Nie mogą Ci powiedzieć ile czasu leżałeś. Kontynuował lekarz. -Nie no...żartowałem - dodał po chwili. 9 lat czarnuchu. 9 lat. To bardziej teledysk w stylu AMV niż trailer. Edytowane 28 Marzec 2013 przez CzAk1
michax56 Napisano 28 Marzec 2013 Autor Napisano 28 Marzec 2013 Trailer jest uzupełnieniem kampanii wirusowej, dlatego może wydawać się trochę chaotyczny. Dla zainteresowanych, pierwowzór pokazany na VGA:
Kroopson Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Piszcie co chcecie ja jestem posikany, wiem że na pewno kupię PS4 po to żeby pograć w Tą Grę i prawdopodobnie rzesza psychofanów Snake'a i spółki również mają hype. :)
CzAk1 Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Moim zdaniem pierwszy trailer był ciekawy, intrygujący, szalenie klimatyczny. To co wyszło teraz zupełnie niszczy pierwsze wrażenie. Nie wiem, czy zmienili po drodze agencję od marketingu, czy obrali inną strategię, ale coś jest to niespójne.
Monio Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Miazga. Kojima idzie w ciekawe bardziej psychodeliczne klimaty. No i grafa... na 7 letnich konsolach.
imprecis Napisano 31 Marzec 2013 Napisano 31 Marzec 2013 Dla mnie muzyka pasuje idealnie. Co do montażu to faktycznie niektóre ujęcia wyglądają trochę przypadkowo i momentami rażą. Ogólnie jednak jest to dla mnie najlepszy trailer do gry jaki widziałem w tym roku. Niesamowity klimat. Już nie mogę się doczekać V. MGS IV to najlepsza gra w jaką grałem. Kojima to geniusz. Jest tym dla przemysłu gier kim Bergman dla kina. Uwielbiam gościa. Myślę, że wydadzą to również na PS4 i nowego xboxa w lepszej jakości. EDIT : Czemu to nie jest jeszcze na głównej stronie ? Co chwilę widzę jakiś trailer na stronie głównej, który ustępuje jakością, a przede wszystkim klimatem temu dziełu. Brak Kojimy to wstyd i hańba :P
tr3buh Napisano 31 Marzec 2013 Napisano 31 Marzec 2013 no właśnie, tego nie wrzucili a wrzucili jakiegoś dennego Wolverina
Rekomendowane odpowiedzi