Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

max3d.pl jak sama nazwa wskazuje jest portalem 2dekowcow, i wszystkie odbywajace sie bitwy sa dla 2dekowcow, a 3dekowcy moga sobei hobbystycznie urzadzic minibitwe...

albo powspominac dawne dzieje

Napisano

Hej wszystkim,

Z gory przepraszam za te opoznienia. Bitwy oczywiscie chcemy zeby byly jednak w tej chwili mamy pewne probloemy organizacyjne.

Samo przygotowanie bitwy to naprawde duzo wlozonej pracy. Prosze tylko o cierpliwosc. Akurat jest taki dziwny goracy okres w pracy i u innych.

Przepraszam jeszcze raz, bitwa 3d bedzie, oczywiscie damy ktorys z tematow przez Was zaproponowanych.

Napisano

I o to chodziło- wiedząc co się dzieje łatwiej zagryźć zęby i poczekać - bez tego wyglądało na totalną zlewkę 3d. Dzięki za info Adek.

Napisano

Może "Tatuaż" ? :) Podpiąć się da wiele a temat jak najbardziej "letni :).

Nie można składu jury ogłosić potem a teraz po prostu wybrać temat i puścić bitwę ?

Napisano

Ekhm... pośpiech ? :D Patrząc na daty wychodzi na to że CGTalk Contest są plus minus tak samo często jak bitwy na Max3d- ja oczywiście rozumiem że trzeba się szanować ale bez jaj, szanowni panowie- jest wolny czas dla sporej części userów- wakacje, ludzie mogą spokojnie podłubać, frekwencja zapewniona, starczy rzucić temat i dać termin do końca listopada a w tym czasie "dograć" jury- proste jak psychika Leppera (chyba że o czymś nie wiem co też bardzo prawdopodobne).

Napisano

e najlepszy termin ja mysle jest we wrzesniu jak polowe ludzi ma urwanie glowy :P bo w wakacje to jednak lepiej sie ponudzic :P

:P

Napisano
e najlepszy termin ja mysle jest we wrzesniu jak polowe ludzi ma urwanie glowy :P bo w wakacje to jednak lepiej sie ponudzic :P

:P

rotfl ;) cos w tym jest :D a mi cos mowi ze jednak za niedlugo bedziemy mogli sie pobic, tylko kiedy jakis zlot w wrocku ? :D "poszczelamy" sie

Gość User190
Napisano

Hehe, ja tam nigdy nie mam na tyle czasu, żeby przystapić ;(

Napisano

Ja zwykle nie mam dość czasu zeby skończyć i dlatego miałem nadzieję na wakacyjną edycję a tu- że tak powiem- zbita.

Napisano
Zróbmy konkurs na miss max3d.pl. Tak czy tak wszyscy modelują cycki- będzie przynajmniej z usprawiedliwieniem :D

Hehe, trafne ;). Max3d Hardcore Modeling Challenge "Miss: Baba od szyi do miednicy" (To mało znaczące przycięcie miało by na celu zmaksymalizowanie ilości skończonych prac ;) ). To byłby sieciowy szlagier 2007 ;).

Napisano

Ej no- to BYŁBY sieciowy szlagier. Można zaprosić do patronatu Playboya i CKM - "pierwsza w polskiej sieci cyfrowa miss"- catchy phrase, neh ? :). A jakie ładne bannerki możnaby wykroić

Napisano

ROTFL

Wypisz wymaluj Matrix- "Cyber-pimp at work"

No jakbyśmy jeszcze wysłali oburzone maile do Radyja to i darmowa reklama by była...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności