Napisano 6 Wrzesień 200420 l A ja jak bylem na wszystkich DTM tak w tym roku nie potrafie obiecac i powiedziec jeszcze czy bede.
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Gotham - to trzeba będzie się przesiąść, bo z tego, co widzę to ten chyba nie jedzie do centralnej (sic!) Adek - byłem ostatnio, wszyscy mówili, że Cię widzieli, a tylko ja - zbłąkana owieczka - nigdzie nie mogłem CIę znaleźć.. ;( Btw. mam nadzieję, że wszyscy drukną sobie Avatarki/Xywki na identyfikatory?? :)
Napisano 6 Wrzesień 200420 l M@ti to ja pewnie tez jechalbym tym samym pociagiem...trzeba tylko przemyslec sprawe noclegu no chyba ze mam zabrac z domu kartonowe pudlo :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Hehehe.. chłopaki mówili, ze Jerozolimskie są wolne.. :) No ja się zastanawiam nad noclegiem - byłoby ql jakiś tani hotelik znaleźć... w ostateczności mam wujka w Wawie i mnie przenocuje, ale wtedy nici z integracji :) Tak więc czekam na propozycje jakiegoś noclegu - w zeszłym roku czaps i polg znaleźli jakiś nocleg za 20zł/dobę w dobrym standardzie (tj. czysto było :) więc może w okolicy luny też coś takiego będzie :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Jak cos bedzie wiadomo to dajata znac bo ja niestety niem mam zadnej rodziny w Warszawie :( 20 zl to uczciwa cena :) Jedzie ktos jeszce z Krakowa ?? Moze Wlasnym karem ?? :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l To chyba kazdy powinien sobie koszulke z wlasnym avartkiem przygotowac bo jak my sie znajdziemy :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Taak.... tylko, ze poprzednio mi się tusz w drukarce skończył i nie druknąłem :) LOL
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Ekstra pomysl przynajmniej bede wiedzial z kim rozmawiam i czy juz zdazylem zalezc temu osobnikowi za skore :P
Napisano 7 Wrzesień 200420 l hehe ja sie tam tez zjewie pewnie ;) ... tylko ten holevny nocleg ... bedziemy szukac cos w kupie czy na wlasna reke ? ... z reszta M@ti jak bylo w zeszlym roku ? znalezliscie cos ciekawego ?
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Mieszka ktoś w Wawie?? Trzeba jakiegoś noclegu poszukać :) W kupie, czy osobno - jak dla mnei to bez różnicy - byle było tanio :) W zeszłym roku było ql.. chcoiaż moementami nudnawo... a w tym roku ma być ponoć jeszcze senas filmowy, więc zapowiada się fajna zabawa :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l M@ti - moze zrobic screenshota ze strony forum i wydrukowac sobie indentyfikatory nie poprzeczne tylko prasowe i wydrukowac zrzut z info ... czyli nick nizej avatar , zarejestrowany , miasto , posty ... itp ;) fajnie by wygladalo ;)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Ja przyjdę z dmuchana lalą Motoko Kusangi naturalnej wielkości ;) Nie będę sobie przecież robił wsi jakimś avatarkiem z forum ;),
Napisano 7 Wrzesień 200420 l hehe a to wszystko wyjasnia :)juz nie musisz mnie bardziej zachecac M@ti jade !
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Szkoda że zaczyna się w czwartek. Jeden dzień mnie na pewno ominie w takim wypadku. Nie chcę opuszczać zajęć w nowej 'szkole'.
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Ja właśnie dlatego mam zamiar jechać, bo są we czwartek :) :D I dobrze, że kończą się w sb, a nie niedzielę.... :)
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Do 20 trzeba wplacic kase na konto wiec powoli trzeba sie decydowac...M@ti masz na oku jakies kwatery ??
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Szukam, ale coś mi to nie wychodzi.. gdzie można jakąś dobą stronę dorwać?? Wie ktoś?? Jakiś warszawski portal by się przydał :)
Napisano 9 Wrzesień 200420 l Hmmmm.. hotel pracowniczy PUMS?? Był tam ktoś kiedyś?? :) Ew. Marion, ale wychodzi troszkę drogo, nawet pokój kilkoosobowy :/
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Ja tez caly czas szukam i narazie lipa...wolalbym wczesniej zadzwonic i zarezerwowac sobie (nam) miejsce i nie jechac w ciemno...
Napisano 10 Wrzesień 200420 l O tak, bardzo chcialbym sie tam wybrac. Niestety wszystko zalezne jest od pieniedzy. Hehe, fajnie by bylo jeszcze, jak bym nie musial do Was mowic "Dzien dobry" ;-)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Do kogo?? Skoro na forum nie mówisz to na żywo chyba też nie musisz... Nadal nie jest załatwiona kwestia noclegu - czy ktoś z Wawy mógłby nas tu poratować jakimiś wskazówkami??
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor witanie sie z innymi jest kwestia kultury aczkolwiek rozpoczynanie emaila lub posta od dzien dobry jest chyba przegieciem :) m@ti zerknij tu: http://www.felix.com.pl/ http://warszawa.e-nocleg.pl/ oczywiscie wszedzie trzeba przedzwonic najpierw.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Chodzilo chyba o roznice wieku (szacunek do starszych), tak mi sie wydaje ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l heh, no fakt, w koncu same stetryczale pryki i zwapniale dziadygi sa na tym forum ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Dzień dobry panowie :) Dzień dobry panie Leru, dzień dobry panie drUg, panie Dirty :) No i ukłony w stronę szanownego pana SansSerifa :D Szeryfie - gościniec to-tu i służewiec są w okolicy Luny?? Bo ja niespecjalnie jestem obeznany w Wawie - ceny mają przystępne, pokoje nie wyglądają najgorzej - przeżyłem kilka obozów, to może i to przeżyję ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Dzien dobry Panowie :) Panie M@ti dla mnie tez jest warunki sa ok :) Jakbys sie Pan na cos zdecydowal to prosze dac znac a najlepiej jak zarezerwuje Pan tez dla mnie :D P.S. Mam nadzieje ze nie przeszkadza Panu ze sie tak doczepilem :P
Napisano 11 Wrzesień 200420 l bedze tak jak w ojcu chrzestnym : wszyscy caluja w sygnet grupe trzymająca władze ... ;)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Autor m@ti - ten hotelik jest w najniebezpieczniejszej czesci wawy pewnie dlatego tak tanio ;) a i nie jest blisko. niestety life is brutal i sami musicie sobie wszystko zalatwic, rezerwacje, dojazd etc. powodzenia :D
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Serif - yyyyy.......... najniebezpieczniejsza?? .. ieczorem chyba muszę przestudiować papierową mapę, bo z tych w sieci to nic nie wiadomo :( Btw. wie ktoś czy centralny jest już w użytku?? Bo ponoć tam jakieś remonty były!!
Napisano 11 Wrzesień 200420 l To chyba zalezy od konkretnego pociagu...przynajmniej tak slyszalem. Mysle ze w wawie jest przyzwoita komunikacja i dojechanie kilku kilometrow to nie powinien byc problem...ale przydaloby sie takie miejsce gdzie mozna spokojnie wyjsc wieczorem
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Qrde, qrde, qrde - pasowałoby jakieś msce, gdzie można _wrócić_ wieczorem :)
Napisano 12 Wrzesień 200420 l zwykle wlasnie z tym jest problem planujemy balowac do rana.. jak zwykle :)
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Witam - heeh kope lat mnie tu nie było - aż mi avatarka zdjeli - ja jade z Krakowa PS: - ktoś mnie jeszcze pamięta ?
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Pamiętają, pamiętają... tylko kto nam nocleg w pobliżu Luny znajdzie?? :P Nie chcę w niebezpiecznyuch dzielnicach ;) LOL
Napisano 15 Wrzesień 200420 l Robert mi odpisal ;) w sprawie noclegu ... no nie chcecie wiedziec ile kosztuje w poblizu kina ;) oto treść ... : Wlasnie uzupelnilismy strone o: W pobliżu Kina LUNA można skorzystać z następującego miejsca noclegu: Hotel "AGRA" ok. 70 miejsc noclegowych, ul. Falęcka 9 (obok Madalińskiego); tel. (0-22) 849-38-81, fax 849-08-25; fax 849-13-75 dojazd do Kina Luna: 1 lub 2 przystanki metrem ze stacji Pola Mokotowskie lub Racławicka Ceny: Pokój jednoosobowy - 140 zł/dobę Pokój dwuosobowy - 160 zł//dobę Pokój trzyosobowy - 210 zł/dobę Pozdrawiam Robert Siejka
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Autor marcin to sa normalne ceny za kiepski hotel. ot: niestety wawa jest europejskim miastem wiec ceny noclegow sa jak np. w szwajcarskich alpach nad przepieknym jeziorem como. teraz wiecie dlaczego nie mozna zanizac cen za prace :D
Napisano 16 Wrzesień 200420 l Trzeba by się dowiedzieć ile osób może nocować w 3-osobowym pokoju. myśle że spokojnie 6 osób by się zmieściło tylko czy się na to zgodzą. materace rulezzzzz