adek Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 A ja jak bylem na wszystkich DTM tak w tym roku nie potrafie obiecac i powiedziec jeszcze czy bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Gotham - to trzeba będzie się przesiąść, bo z tego, co widzę to ten chyba nie jedzie do centralnej (sic!) Adek - byłem ostatnio, wszyscy mówili, że Cię widzieli, a tylko ja - zbłąkana owieczka - nigdzie nie mogłem CIę znaleźć.. ;( Btw. mam nadzieję, że wszyscy drukną sobie Avatarki/Xywki na identyfikatory?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 M@ti na 84,5 % bede :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 M@ti to ja pewnie tez jechalbym tym samym pociagiem...trzeba tylko przemyslec sprawe noclegu no chyba ze mam zabrac z domu kartonowe pudlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Hehehe.. chłopaki mówili, ze Jerozolimskie są wolne.. :) No ja się zastanawiam nad noclegiem - byłoby ql jakiś tani hotelik znaleźć... w ostateczności mam wujka w Wawie i mnie przenocuje, ale wtedy nici z integracji :) Tak więc czekam na propozycje jakiegoś noclegu - w zeszłym roku czaps i polg znaleźli jakiś nocleg za 20zł/dobę w dobrym standardzie (tj. czysto było :) więc może w okolicy luny też coś takiego będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Jak cos bedzie wiadomo to dajata znac bo ja niestety niem mam zadnej rodziny w Warszawie :( 20 zl to uczciwa cena :) Jedzie ktos jeszce z Krakowa ?? Moze Wlasnym karem ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Będę na pewno... wreszcie się zobaczymy ludziska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Będę na 80 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 To chyba kazdy powinien sobie koszulke z wlasnym avartkiem przygotowac bo jak my sie znajdziemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 heh :P trzeba przejrzeć Z DRUGIEJ STRONY EKRANU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Tak, jak poprzednio - avatarki na identyfikatorach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 serio ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Taak.... tylko, ze poprzednio mi się tusz w drukarce skończył i nie druknąłem :) LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Ekstra pomysl przynajmniej bede wiedzial z kim rozmawiam i czy juz zdazylem zalezc temu osobnikowi za skore :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 hehe ja sie tam tez zjewie pewnie ;) ... tylko ten holevny nocleg ... bedziemy szukac cos w kupie czy na wlasna reke ? ... z reszta M@ti jak bylo w zeszlym roku ? znalezliscie cos ciekawego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Moze lepiej w kupie bo powinno byc taniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Mieszka ktoś w Wawie?? Trzeba jakiegoś noclegu poszukać :) W kupie, czy osobno - jak dla mnei to bez różnicy - byle było tanio :) W zeszłym roku było ql.. chcoiaż moementami nudnawo... a w tym roku ma być ponoć jeszcze senas filmowy, więc zapowiada się fajna zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 M@ti - moze zrobic screenshota ze strony forum i wydrukowac sobie indentyfikatory nie poprzeczne tylko prasowe i wydrukowac zrzut z info ... czyli nick nizej avatar , zarejestrowany , miasto , posty ... itp ;) fajnie by wygladalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Ja przyjdę z dmuchana lalą Motoko Kusangi naturalnej wielkości ;) Nie będę sobie przecież robił wsi jakimś avatarkiem z forum ;), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Bez przesady!! Myślę, że zwykły avatarek wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Hehehe, coś czuję, że to mogą być fajne warsztaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 hehe a to wszystko wyjasnia :)juz nie musisz mnie bardziej zachecac M@ti jade ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Szkoda że zaczyna się w czwartek. Jeden dzień mnie na pewno ominie w takim wypadku. Nie chcę opuszczać zajęć w nowej 'szkole'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Ja właśnie dlatego mam zamiar jechać, bo są we czwartek :) :D I dobrze, że kończą się w sb, a nie niedzielę.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Do 20 trzeba wplacic kase na konto wiec powoli trzeba sie decydowac...M@ti masz na oku jakies kwatery ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Szukam, ale coś mi to nie wychodzi.. gdzie można jakąś dobą stronę dorwać?? Wie ktoś?? Jakiś warszawski portal by się przydał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Hmmmm.. hotel pracowniczy PUMS?? Był tam ktoś kiedyś?? :) Ew. Marion, ale wychodzi troszkę drogo, nawet pokój kilkoosobowy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Ja tez caly czas szukam i narazie lipa...wolalbym wczesniej zadzwonic i zarezerwowac sobie (nam) miejsce i nie jechac w ciemno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Ja też... ale jak będzie trzeba w ciemno to też się pojedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 O tak, bardzo chcialbym sie tam wybrac. Niestety wszystko zalezne jest od pieniedzy. Hehe, fajnie by bylo jeszcze, jak bym nie musial do Was mowic "Dzien dobry" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Do kogo?? Skoro na forum nie mówisz to na żywo chyba też nie musisz... Nadal nie jest załatwiona kwestia noclegu - czy ktoś z Wawy mógłby nas tu poratować jakimiś wskazówkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 witanie sie z innymi jest kwestia kultury aczkolwiek rozpoczynanie emaila lub posta od dzien dobry jest chyba przegieciem :) m@ti zerknij tu: http://www.felix.com.pl/ http://warszawa.e-nocleg.pl/ oczywiscie wszedzie trzeba przedzwonic najpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Chodzilo chyba o roznice wieku (szacunek do starszych), tak mi sie wydaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 heh, no fakt, w koncu same stetryczale pryki i zwapniale dziadygi sa na tym forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 hehehe :P dzień dobry panie dr Ug :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Dzień dobry panowie :) Dzień dobry panie Leru, dzień dobry panie drUg, panie Dirty :) No i ukłony w stronę szanownego pana SansSerifa :D Szeryfie - gościniec to-tu i służewiec są w okolicy Luny?? Bo ja niespecjalnie jestem obeznany w Wawie - ceny mają przystępne, pokoje nie wyglądają najgorzej - przeżyłem kilka obozów, to może i to przeżyję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Dzien dobry Panowie :) Panie M@ti dla mnie tez jest warunki sa ok :) Jakbys sie Pan na cos zdecydowal to prosze dac znac a najlepiej jak zarezerwuje Pan tez dla mnie :D P.S. Mam nadzieje ze nie przeszkadza Panu ze sie tak doczepilem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 bedze tak jak w ojcu chrzestnym : wszyscy caluja w sygnet grupe trzymająca władze ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 m@ti - ten hotelik jest w najniebezpieczniejszej czesci wawy pewnie dlatego tak tanio ;) a i nie jest blisko. niestety life is brutal i sami musicie sobie wszystko zalatwic, rezerwacje, dojazd etc. powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Serif - yyyyy.......... najniebezpieczniejsza?? .. ieczorem chyba muszę przestudiować papierową mapę, bo z tych w sieci to nic nie wiadomo :( Btw. wie ktoś czy centralny jest już w użytku?? Bo ponoć tam jakieś remonty były!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 To chyba zalezy od konkretnego pociagu...przynajmniej tak slyszalem. Mysle ze w wawie jest przyzwoita komunikacja i dojechanie kilku kilometrow to nie powinien byc problem...ale przydaloby sie takie miejsce gdzie mozna spokojnie wyjsc wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 ...następnym razem będę pisał bardziej zrozumiale, przyrzekam. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Qrde, qrde, qrde - pasowałoby jakieś msce, gdzie można _wrócić_ wieczorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 zwykle wlasnie z tym jest problem planujemy balowac do rana.. jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 a maja tam w knajpie tymbarki /?? heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Witam - heeh kope lat mnie tu nie było - aż mi avatarka zdjeli - ja jade z Krakowa PS: - ktoś mnie jeszcze pamięta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Pamiętają, pamiętają... tylko kto nam nocleg w pobliżu Luny znajdzie?? :P Nie chcę w niebezpiecznyuch dzielnicach ;) LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Robert mi odpisal ;) w sprawie noclegu ... no nie chcecie wiedziec ile kosztuje w poblizu kina ;) oto treść ... : Wlasnie uzupelnilismy strone o: W pobliżu Kina LUNA można skorzystać z następującego miejsca noclegu: Hotel "AGRA" ok. 70 miejsc noclegowych, ul. Falęcka 9 (obok Madalińskiego); tel. (0-22) 849-38-81, fax 849-08-25; fax 849-13-75 dojazd do Kina Luna: 1 lub 2 przystanki metrem ze stacji Pola Mokotowskie lub Racławicka Ceny: Pokój jednoosobowy - 140 zł/dobę Pokój dwuosobowy - 160 zł//dobę Pokój trzyosobowy - 210 zł/dobę Pozdrawiam Robert Siejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2004 marcin to sa normalne ceny za kiepski hotel. ot: niestety wawa jest europejskim miastem wiec ceny noclegow sa jak np. w szwajcarskich alpach nad przepieknym jeziorem como. teraz wiecie dlaczego nie mozna zanizac cen za prace :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Trzeba by się dowiedzieć ile osób może nocować w 3-osobowym pokoju. myśle że spokojnie 6 osób by się zmieściło tylko czy się na to zgodzą. materace rulezzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi