Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 29,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mój film "UTOPIA"... czyli trailer "Kukułka" w selekcji konkursowej

The International Short Film The Tuatara - Popayan, Kolumbia.

...czyli reprezentuje wartości na tyle zrozumiałe, że międzykontynentalne....:)

Napisano

http://kinomuzeum.pl/?p=136852

....i po premierze w Muzeum Kinematografii.... profesjonalni muzycy bardzo chwalili moją muzykę... teraz ruszamy z "Kukułkiem" na festiwale...

zobaczymy co powiedzą profesjonaliści w dziedzinie filmu...:)))))

Napisano
http://kinomuzeum.pl/?p=136852

....i po premierze w Muzeum Kinematografii.... profesjonalni muzycy bardzo chwalili moją muzykę... teraz ruszamy z "Kukułkiem" na festiwale...

zobaczymy co powiedzą profesjonaliści w dziedzinie filmu...:)))))

Ah ty nasz okruszku mysiu pysiu. Moze zabrzmi to dziwnie ode mnie. Ale nie pozostaje nam tutaj nic innego pisac niz po prostu zyczyc powodzenia. Kazda inna forma wypowiedzi ;) i tak nie ma sensu.

Napisano

Moje filmy "UTOPIA" i "Emigracja wewnętrzna" w konkursie Neum Animated Film Festival 2017, Bośnia-Hercegowina miasto Neum.

Napisano

Bez zlosliwosci, jak ty znajdujesz te wszystkie festiwale? To musi byc zmudna grzebanina w google, wyszukiwac caly czas nowe festiwale.

ah tam, marzy mi sie zobaczyc Kukulka na festiwalu piratow w Somalii, albo na telebimie gdzis gleboko w jungli Republiki Togo :D

A tak poza tym to gratulacje :)

Napisano

Bez złośliwości... znam sieć zwłaszcza w tym temacie..... znajdowanie i wysyłanie przez platformy do tego służące to niemalże moment... a poza tym dostaję masę zaproszeń mailowych.... bo jestem w obiegu...:)

Faktycznie wysyłam tylko na festiwale bez wpisowego więc wydają się czasami egzotyczne.... ale to źle czy dobrze....???

Ten festiwal powyżej funduje pobyt w hotelu "Sunce" i wyżywienie oraz dowiezienie z lotniska w Dubrowniku... 50 km....:)

Kukułka mogłeś zobaczyć na premierze w Muzeum Kinematografii w Łodzi.... nawet przebrany za pirata...:)))

Napisano

Obajrzalem minutke. Zauwazylem buga:

2017-06-01_22_19_16-_KUKU_EK_CUCKOOMAN_-_You_Tub.png

2017-06-01_22_19_36-_KUKU_EK_CUCKOOMAN_-_You_Tub.png

2017-06-01_22_19_53-_KUKU_EK_CUCKOOMAN_-_You_Tub.png

Ciezko mi w to uwierzyc ze tego nie zauwazyles sam. Sa wiec dwa wyjscia: 1. Jest to zamierzone; 2. Olales sadzac ze i tak glupki nic nie zauwaza.

Napisano

"KUKUŁEK" na ekranie, laski latają.... Kuba Czekaj dyga... Dziadkowi szelki nie puściły...:))))

okfa17-1.jpg

Napisano

Wideo-reportaż z festiwalu... można zobaczyć fragmenty nagrodzonych filmów...:)

[video=youtube_share;Hw8VvppybxM]

Napisano
Mój film "UTOPIA" (wersja jednominutowa) [...]

Mam uwierzyć, że to ma głęboki, humanistyczny przekaz?

Napisano
Mam uwierzyć, że to ma głęboki, humanistyczny przekaz?

Nawet humanistyczne przekazy trzeba skracać a głębokości wypłycać żeby się załapać na szlif ;)

Napisano

....znasz zasady, pokaż jak to robić.... tylu Jurorów czeka.... oni też wiedzą... i nagradzają.....:))))))))))

Napisano
....znasz zasady, pokaż jak to robić.... tylu Jurorów czeka.... oni też wiedzą... i nagradzają.....:))))))))))

Zasady są wszędzie takie same, ale ja nie mam twoich ambcji i nic nie muszę udowadniać. Ja mam szczere, komercyjne, rodzinne ambicje (stety ale też niestety ;)).

A ty mi trochętakiego celebrytę z facebooka przypominasz.

Napisano

Mój 60 min. autorski i niezależny film animowany "KUKUŁEK"

w selekcji konkursowej

AM Egypt Film Festival - Cair, Egipt

800 nadesłanych filmów z 80 krajów

kukulek.jpg

Napisano

... na papierze do podcierania.... nadal są kwiatki... misie i liski.... to bardzo pocieszające....!!!....:)))

Napisano

Mój film "KUKUŁEK" w wersji 60 mni. w selekcji konkursowej festiwalu Fake Flesh Film Festival, Kamloops, British Columbi Canada.

https://filmfreeway.com/festival/FakeFleshFilmFest

Norden... dojedziesz rowerem...:).

Pozdrów wszystkich amerykańsko-kanadyjskich bezmózgich zombiaków... z bilbordowego lasu... coraz mniej myślą... a chyba nawet... wcale...:))))

Chyba wygram w kategorii Best Death, bo taka jest... już najwyższa pora...!!..:)

Napisano

Mój film "Kukułek" 22 min. zdobył III Nagrodę na 18. Międzynarodowym Festiwalu Filmów Nieprofesjonalnych "Kochać człowieka" - Oświęcim. Otrzymał także Dyplom "Honorowy Henryk" od Miejscowego Młodzieżowego Klubu Filmowego... a to jest duże wydarzenie dla starego człowieka.

Uzasadnienie Jury:

Za wielką wyobraźnię autora, który przewiduje odrodzenie się świata wolności

i różnorodności poprzez sztukę i oby to się spełniło.

Edytowane przez agdybybyl

Napisano

Mój godzinny film animowany "Kukułek" (Cuckooman) w selekcji konkursowej Inshort Film Festiwal 2018 - Lagos, Nigeria.

The International Film and Broadcast Academy, in partnership with Goethe-Institut Nigeria is organizing IN-SHORT 2018, the international short film festival with a difference!