hkropinski Napisano 24 Sierpień 2013 Share Napisano 24 Sierpień 2013 (edytowane) Witam! Teczka, którą chciałbym założyć zawierać ma prace zrobione w krótkim okresie czasu, przeważnie 1 dzień (nie znaczy 24h pracy:)). W związku z tym, będą to raczej pojedyncze modele niż złożone sceny. Całość robiona zupełnie dla przyjemności. Zapraszam! Ostatnia praca: [18.09.2013] Elektroćmiczek Poprzednie prace: [03.09.2013] Zanotti's Sofa [24.08.2013] Suitcase [29.08.2013] Bang & Olufsen BeoPlay H6 Pozdrawiam! Edytowane 18 Wrzesień 2013 przez hkropinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 O, jakie fajne! Tylko światło z góry daje za mocne przepalenia na uchwycie i górnej części walizki. Będe zaglądał. Jedziesz dalej! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2013 Cieszę się, że się podoba, w pierwszym poście update, kolejna praca - tym razem trafiło na słuchawki Bang & Olufsen BeoPlay H6. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Fajne. Mi te przepalenia się podobają. Fajne materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugibugi Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Bardzo fajne pracki, podobają mi sie. Przy słuchawkach masz chyba za niskie AA, i rendery są troche zbyt ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Jakiś minitutorial jak uzyskałeś taki ładny shader na zewnętrznych powierzchniach (tych z logiem B&O)? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2013 Dziękuję za miłe słowa, DraB - przepis na taki shader jest bardzo prosty, z tego co pamiętam na Evermotion jest na ten temat bardzo dobry tutorial - a tutaj LINK :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Dzięki. Wiedziałem że gdzieś był taki tutorial ale nie pamiętałem gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2013 W pierwszym poście dołączyła kolejna praca - sofa Zanotti, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Fantastyczny pomysł na studio! Nietypowe i oryginalne! Mógłbyś coś więcej o studiu powiedzieć? Te ścianki to poly czy tekstura jakaś? Szkoda że podłoga tak szumi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2013 xmass -> cieszę się, że Ci się podoba! Szum podłogi od początku zaplanowany, w sumie to trochę nad nim siedziałem wymyślając reflect mapy a najprostsze okazało się najskuteczniejsze... wysokie ustawienia, niski subdiv:) Ściany jak i reszta studia w pełni wymodelowane. W pierwszym poście zamieszczam kolejną mini-pracę, tym razem w wolnym czasie miałem okazję wymodelować własnego elektroćmiczka:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 W tych słuchawkach irytuje strasznie ostry render. Jeżeli renderujesz taką żyletę to dobrze jest potem to zmiękczyć trochę w postpro żeby nie dostać oczopląsu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Co to jest elektroćmiczek ? Bo na moje, to całkiem blisko temu do dildo... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Gnacik to jest e-szlug ;) Co do renderów to bardzo przyjemne. Mnie tylko razi to co lucek wspomniał. Strasznie żyletowate te rendery (i to w tym negatywnym znaczeniu). Do tego jeszcze zbyt kontrastowo miejscami (ta leżanka głównie), ale to moze tylko kwestia gustu. Poza tym jest wysoko ;) Tło tej leżanki piękne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi