Napisano 24 Sierpień 201311 l Witam! Teczka, którą chciałbym założyć zawierać ma prace zrobione w krótkim okresie czasu, przeważnie 1 dzień (nie znaczy 24h pracy:)). W związku z tym, będą to raczej pojedyncze modele niż złożone sceny. Całość robiona zupełnie dla przyjemności. Zapraszam! Ostatnia praca: [18.09.2013] Elektroćmiczek Poprzednie prace: [03.09.2013] Zanotti's Sofa [24.08.2013] Suitcase [29.08.2013] Bang & Olufsen BeoPlay H6 Pozdrawiam! Edytowane 18 Wrzesień 201311 l przez hkropinski
Napisano 26 Sierpień 201311 l O, jakie fajne! Tylko światło z góry daje za mocne przepalenia na uchwycie i górnej części walizki. Będe zaglądał. Jedziesz dalej! Pozdrawiam.
Napisano 29 Sierpień 201311 l Autor Cieszę się, że się podoba, w pierwszym poście update, kolejna praca - tym razem trafiło na słuchawki Bang & Olufsen BeoPlay H6. Pozdrawiam
Napisano 29 Sierpień 201311 l Bardzo fajne pracki, podobają mi sie. Przy słuchawkach masz chyba za niskie AA, i rendery są troche zbyt ostre.
Napisano 29 Sierpień 201311 l Jakiś minitutorial jak uzyskałeś taki ładny shader na zewnętrznych powierzchniach (tych z logiem B&O)? :)
Napisano 29 Sierpień 201311 l Autor Dziękuję za miłe słowa, DraB - przepis na taki shader jest bardzo prosty, z tego co pamiętam na Evermotion jest na ten temat bardzo dobry tutorial - a tutaj LINK :) Pozdrawiam!
Napisano 29 Sierpień 201311 l Dzięki. Wiedziałem że gdzieś był taki tutorial ale nie pamiętałem gdzie.
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Autor W pierwszym poście dołączyła kolejna praca - sofa Zanotti, pozdrawiam!
Napisano 3 Wrzesień 201311 l Fantastyczny pomysł na studio! Nietypowe i oryginalne! Mógłbyś coś więcej o studiu powiedzieć? Te ścianki to poly czy tekstura jakaś? Szkoda że podłoga tak szumi.
Napisano 18 Wrzesień 201311 l Autor xmass -> cieszę się, że Ci się podoba! Szum podłogi od początku zaplanowany, w sumie to trochę nad nim siedziałem wymyślając reflect mapy a najprostsze okazało się najskuteczniejsze... wysokie ustawienia, niski subdiv:) Ściany jak i reszta studia w pełni wymodelowane. W pierwszym poście zamieszczam kolejną mini-pracę, tym razem w wolnym czasie miałem okazję wymodelować własnego elektroćmiczka:) Pozdrawiam
Napisano 18 Wrzesień 201311 l W tych słuchawkach irytuje strasznie ostry render. Jeżeli renderujesz taką żyletę to dobrze jest potem to zmiękczyć trochę w postpro żeby nie dostać oczopląsu;)
Napisano 18 Wrzesień 201311 l Co to jest elektroćmiczek ? Bo na moje, to całkiem blisko temu do dildo... :-)
Napisano 19 Wrzesień 201311 l Gnacik to jest e-szlug ;) Co do renderów to bardzo przyjemne. Mnie tylko razi to co lucek wspomniał. Strasznie żyletowate te rendery (i to w tym negatywnym znaczeniu). Do tego jeszcze zbyt kontrastowo miejscami (ta leżanka głównie), ale to moze tylko kwestia gustu. Poza tym jest wysoko ;) Tło tej leżanki piękne ;)