KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 witam postanowilem cos dla relaxu pyknac nowego taki lekki i bezbolesny robocik,,, na stres zapomnialem o zdieciu: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Fajny ! :) Dorob mu glowe .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 .... i nogi robocik fajny nawet bardzo ps kladnia sie animacja:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2004 ok dorobilem mu to i owo, jeszcze troche detalu i mozna texturowzac : ], niestety nie mam pomyslu na scene i narazie zostaja w planie biale tlo: ] ostatnio cos mnei przesladuje ta rozbudowana sceneria: ] a kolorki robota to pewnie taki piaskowy zolty i taki czerwono-brazowy wszytko w matowej fakturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Całkiem Całkiem, prosty ale ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 nie wiem ale wedlug mnie ma mase bledow:D:D ps. bardzo fajnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 fajny...:) po prostu fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 hmmm... fajne to, tylko niezbyt stabilne, dotknąć, to się przewróci :) żartuję, mimo że niebzyt skomplikowane to podoba mi się, po prostu ma słój charakter, jedno pytanie czemu on ma tylko cztery palce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Spoko robocik, taki...inny :) jestem ciekaw jakby wyglądała animacja :) a może dorób mu pare odstających kabelków, przewodów i takich tak detali ?:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2004 nielot007--> ma ale dlatego ze niski jest meschsmooth a najlepsze jest to ze wiekszosc powstalo z geosphere i to dosc kanciastego, po wygladzeniu lepiej sie prezentuje: ] Salvator--> hmmm 4 bo wiecej sie nie miescilo,,, serio: ], co do niestabilnosci to pewnie dlatego ze planakra jest nizej od stop: ] Vorek-->dorobie dorobie, narazie spedzilem nad tym z 3-4h wiec jeszcze troche dorobie: ], co do animy to hmmmm zobaczym ale nei mam pomyslu na nia: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Yyy... nie oszukujmy sie - model skaszaniony, ale jakbyś napisał, że to speed moeling to możnaby uznać, że jest ok... wszystko zależy od przyjetych założeń i kryteriów oceny :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2004 a tak wygl z wysokim meshsmoothem 97k poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 teraz widze ze reka przy laczeniu z tulowiem jest skopana nie siatka tylko modelowo jakby mu ktos kawalek reki urwal (odgryzl??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2004 ten kawalek?,,, to tak wygl tylko przez ujecie,,, tu jest takie zawiniecie do strony wewnetrznej. odrazu zeby nie bylo to jest bez meshsmootha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 przyjemny dobrze przemyslany koncept co jest rzadkoscia niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 KoMic zwracam honor:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 no fajniusi, troche myrami podjezdza[MTG] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2004 jak textury,,,, takei albo jednolite typu shellac, decydujcie bo dla mnie nei ma wiekszego znaczenia, tylko ze wtedy byl by innej koorystyki bialy i np czarny lub szary, darkelf-->myrami? sory ale chyba nie kumam: ] nielot007-->n.p : ] SansSerif--> thx: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 moim zdaniem ta wstepna tekstura jest bardzo dobra.... mam tylko pytanie jak robisz tak ladnie zaokroglone powierzchnie bez meshsmootha ??? mozesz pokazac siateczke...? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 DrOcK edytuj sfere i tez bedziesz mial ladnie zaokraglone :) Co do robocika to moze byc ale textura mi sie nie podoba przynajmniej narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 ja bym go,zrobił w połyskującym plastiku(biało-czerwony) aby wyglądał jak robot domowy(oczywiście w takim domu jaki będzie za 30 lat :)Ogólnie model mi się podoba ale ta texturka która teraz jest mi nie podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 No własnie on wygląda jakby był nadmuchany jak ponton :D więc może nie blachy tylko plastik i guma ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2004 Dr0cK--> troche zle sie wyrazilem, bo ta reka to zwykly box, tylko ze ja robie boxa pozniej edit pozniej mooth edit smooth i tak w kolko, a to jest box z 1 smoothem, ktory pozniej byl edytowany i z niego zostal wyciety ten kawalek aby wygl na oddzielny,,, i dopiero na to nachodzi smooth na 2. siatka ok spoko ale jak bede przy swoim kompie: } dla teszty--> spoko macie racje, tez sie nad tym wachalem, ale spoko zrobi ego w plastiku tak bedzie ladniej i bardzije domowo a taki ma miec wlasnie charakter: ] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 myr : http://www.wizards.com/magic/autocard.asp?name=Myr[Enforcer# czemu on znowu takji podniszczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2004 darkelf--> thx,,, a takie juz moje zboczenie, ale pewnie bedzie blyszczal jak psu jajca wiec nei ma co dygac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2004 witam postanowilem kopnac lekko pracke i dorobilem grubasowi kumpla, tak bedzie wygl scena finalna oto siatka tylko mocno nieczytelna,,, limity wagowe zmusily i odrazu liczba poly ale tylko w renderze, w w viweportach jest pewnie 4x mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2004 i wlasciwiy render: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Ten drugi robocik bardziej mi się podoba :) Obaj zaś w tych pozach kojarzą mi się z okładką z jakejś polskiej HH płyty :) Ogólne wrażenie BARDZO DOBRE :) Ale machnij tym razem tym "gansgta" jakies otoczonko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Mi również bardziej podoba się ten drugi. Skojarzenia z teledyskami hh lub rap`owymi są również trafne. Fajnie jakbyś powiększył towarzystwo o kilkanaście cycatych robotów. Najlepiej jakby wszystkie były takie same ;). J Wtedy masz scenkę z teledysku jak żywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 hyhy - fajne a batou dobrze prawi a ten cienki to jak w kapciach wyglada - takich emeryckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi