Filip Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Czesc.Po prostu stacja benzynowa no może nie z prawdziwego zdażenia , ale benzyna napewno jest.Scena ma juz ok 300 000 poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 mam wrazenie ze bedzie przetexturowana :/ ale wszystko w twoich rekach ... zycze zebys nmie uzyskal tego efektu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 ladne, bardzo ladne:) nie spieprz textury podloza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2004 To co widać .Acha textura drzwi napewno będzie zmieniona.Jeśli chodzi o podłoże to dopiero wstępna czysta mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 mnie tylko tutaj samochod nie pasuje (nie podoba sie??):D ps po co zalozyles ten temat skoro robisz to samo w poprzednim?? podwojne uderzenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 dla mnie ładne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 chrom taki sobie reszta ladna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Moim zdaniem samochód powinien być mniej wypucowany trochę bardziej zmatowione kolory i ciemniejszy lakier bo zbyt się wyróżnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Dla mnie bomba. Krok po kroku i może wyjdzie coś ala Mustang Batou ?? ;D Powodzenia !! Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 no w sumie super - tylko ten czeeerwoonyy... - szczegolnie po prawej - strasznie po oczach bije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 czerwony za ostro bije po oczach , dziwny color bleeding od hydrantu na asfalcie ?! ktory nie jest mokry ? z 1 strony dzwi sa obtarte a z drugiej nie , obetrzyj je bardzo mocno gdzie jest zalozony lancuch. Zrob troche malutkich zaciekow pod napisami , reszta ladna , czekam na upd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 zrob jakies normalne cienie, ostrzejsze, moze troche brudu? na stacji przewaznie sa plamy na betonie, poza tym moze jakies popekania? zaciemnij textury na dole przy alczeniu z ziemia.. te cegly, tak samo beton, przy trawezniku przyciemnij go, ceglowki ladne tylko tak ciut za nowo dla mnie, moze obroc troche samochod bo bardzo nieciekawe ujecie, daj go pod katem od kraweznika, nie wiem, jakies 20 stopni, bo narazei to wszystko od linijki ustawiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_e_t_e_r Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 chrom/nikiel na zderzakach i elementach jest do bani albo nie ma sie od czego porządnie odbijać. pozatym bardzo podoba mi sie ta scenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 moze jakies niebo bys dal tam w tym gornym rogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 cienie są za ciemne. kiepsko to oświetliłeś albo kiepsko GI poustawiałeś. a tak pozatym... hmmm.. wypas ! :) mi się podoba, fajne autko fajny garage i wogole jakies takie to fajne wyszlo, mimo niedorobek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 te cegłowki jakies takie ciut małe, reszta fajna, model samochodu ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 nie no całkem niezle stacja jak najbardziej ale auto cos tak nie pasi no i swiatło do regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Fajna pracka ... podoba mi sie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qcoe Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 jakby brakuje post processu, co dało by bardziej realityczny wyglad. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Czesc.Wrzucam kolejne renderki.Chromu jeszcze nie porawiałem.Neon to tylko tak narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 >>>>>>>>>>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 do neona chyba lepszy glow by bylo, albo plug-in bo teraz wyglada jak ladnie wycieniowany bevel z outline na minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Największym minusem tej ładnej pracy jest to, że wszystkie elementy otoczenia (oprócz kabla zasilającego lampę) są idealnie prostokreślne, niczym nie naruszone, a podłoże idealnie płaskie jak tor formuły1 - A ich postarzanie i podniszczanie to jedynie tekstury, to mocno widać i wrażenie realizmu zostaje zachwiane, w zasadzie w ogóle być go nie może. Albo inaczej - wprowadziłeś tak symboliczne zabrudzenia / podniszczenia - żeby broń Boże nic sie nie zniszczyło! ;) To taka moja uwaga. A samochód - jaki jest każdy widzi :) Pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keszelu Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Bardzo ladne. Tylko samochod powinien byc troche bardziej "rozjezdzony". Wyglada jak nowy. mozna by troche lakier "podniszczyc". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 ...a moze samochod ma byc nowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 to auto jest po odpicowaniu przez westcoast custom, wiec musi wygladac ladnie :D a tak na powaznie to fajna pracka. mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 Według mnie do realizmu to tej pracy jeszcze daleko...... Po pierwsze nie podoba mi się chrom zderzaka i felg.... Po drugie mur z cegieł jest strasznie płaski, ściany jak od linijki - a przecież cegła na kantach powinna być postrzępiona! Poza tym wszystko trzeba przybrudzić(samochód jak prosto z myjni;) i wywalić ten glow! Mógłbyś też pomyśleć o lepszym ustawieniu świateł(i cieni) bo wszystko jest jakoś za bardzo równomiernie oświetlone! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_h Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Mi się twoja pracka podoba (sam chciałbym choć tak modelować i teksturować), choć faktycznie patrząc na samochód to wygląda jakby wyjechał prosto z taśmy produkcyjnej... można go troszke przybrudzić. Pozdrawiam i miłego dalszego poprawiania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 14 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Z tym murem to macie rację nie da się ukryć jest za idealny ,a jesli chodzi o chrom to narazie nie potrafię go poprostu zrobić.Banał???Gdyby ktoś mógłby mi pomóc z ty piekielnym CHROMEM było by miło.Może chciaż linki do tutoriali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remi Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 te komentarze to pierdoły jakieś. nie słuchaj ich. wszystko ok. przydałoby się to teraz w jakieś animacji umieścić, bo jak na 1 fotke to za dużo pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 1: neon ja sie swieci w dzien to i tak go nie widac ze sie swieci _ blad logiczny masz w scenie. 2.. juz dobra texturka cegly, mozna by jeszcze ja lekko podmalowac i zuzyc, ale delikatnie,..reszta texturek to bardzo slabe obrazki. to dlatego ciagle nie ma tego efektu realnosci. Widac ze oswietlenie masz obcykane,..praca nad realem to w tym wypadku ladnie namalowane texturki Jakis lepszy szderek chromu na zderzakach by sie przydal.. jest bardzo plaski Cos masz z fejkowaniem swiatla, bo za maly cien jest pod nadprozem , nad drzwiami, a za duzy w takim razie pod samochodem..Te dwa cienie do siebie nie pasuja. I chyba napisz Pensylwania ma za duza saturacje, chodzi o mapke jaka tam wrzuciles na model. kurde..popracowalbym moze jeszcze raz nad logika oswietlenia..scena sie ZAMYKA, wiec fajnie by wygladalo ostre slonce wpadajace od lewej,.. w zderzaku dzialoby sie sporo i jednoczesnie scene nabralaby ciekawszego nasycenia.Obserwator chcialby wiedziec co sie dzieje po prawej , tam dalej,.. to wszystko uzyskach kombinujac ze swiatlem calosciowo scenka na bardzo wysokim poziomie sliczniutka :) pozdr FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi