Selena Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 w ramach ćwiczeń i frajdy :) narzędzie: zbrush, photosop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Jak zwykle superancko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Jest moc ***** Z jakiejs bazy robione czy od zera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Pierwsza liga, super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dalamar Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Świetne, bardzo mi się podoba. Ile czasu Ci to zajęło? No i teraz potrzebny jest 2gi taki mały, z rękami, co by mu buty wiązał, żeby się chłopak nożykami nie męczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 dzięki wielkie za miłe opinie odnetniN - buty były skanowane:) reszta z ręki Dalamar - sam model jakies dwa, trzy dni, podmalówki - jeden dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 przez tą fakturę na brzuchu i braki w zróżnicowaniu speculara + problemy z fajnym zagospodarowaniem wiekszych przestrzeni (brzuch, szable, ramię) wygląda raczej jak model na mobilki. Ale mimo wszystko zazdroszczę kolejnego skilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszD Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Strasznie fajne paskudztwo! :D Z ciekawości - mechanika na plecach robiona w Zbrushu czy czymś MAXopodobnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szokun10 Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 to ja dzisiaj nic juz nie jem..jeez . Ale w kategori obrzydlistwa super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 olaf - speków i shaderow tu nie ma:) to czysty screen z zbrusha podmalowany na szybko... jeśli chodzi o zagospodarowanie przestrzeni jak brzuch itd to uważam ze nie powinno ładować się wszędzie pełno elementów i detali, oko musi gdzieś odpocząć wiec kontrast ze spodniami oraz mechanicznymi elementami gdzie jest sporo detalu,jest proporcjonalny, dzieki ! :) LukaszD - mechanika na plecach trochę w maxie troche w zbrushu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Elegancki chłopak :) Ale chyba jeszcze nie wystąpił w żadnym horrorze bo ma taką delikatną skórę. Żadnych zadrapań ani blizn. Szabelki też czyściutkie jakby jeszcze nikogo nie pokroiły ;) Super, mega skill :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 michalz00 - on czeka na swój debiut :D tak właśnie mi uświadomiłeś ze chyba coś faktycznie złego się ze mną dzieje ze go nie pocięłam ani nie dałam krwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Nie znam sie, wiec sie wypowiem. Mowisz, ze nie wszedzie trzeba wrzucac detal i zgadzam sie w 100%. Tylko forma ogolnie powinna byc wtedy solidna, a tu troszke jakby kuleje. Chyba nie moglas sie zdecydowac, czy ma miec tlusty brzuch, czy kaloryfer;) Faldy z boku troche jakby z innego materialu niz skora, pod ktora jest tluszcz (kamien?). Concept bardzo genericowy - zamienmy rece na ostrza, a w gebe wsadzmy rurki z plecow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ym91 Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 dla mnie jak najbardziej pro, inspirowałaś się może postacią kata z filmu 300 bo rzeźnik bardzo podobny http://300dc.com/forums/showthread.php?t=2856 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 (edytowane) Reanimator - miało być obrzydliwie, czyli dużo zwisów skórnych na brzuchu, nie chciałam aby to był balon jak to przeważnie bywa u grubych osób ale coś co może było balonem i rozciągnęło skórę natomiast fałdy z boku są naciągnięte przez kręgosłup mechaniczny..wszystko miało być przede wszystkim jednym wielkim obrzydliwym flakiem:). Koncept genericowy bo idzie najprawdopodobniej na figurkę 3d aby można było "ozdobić" biurko :D hiehie przykłady brzucha takiego jaki chciałam uzyskać... chociaż te sa jeszcze mało flaczaste (tylko dla ludzi o mocnych nerwach! XD) http://img534.imageshack.us/img534/1016/xh67.jpg ym91 - właściwie nie:) ale super postać:) dzięki ! Edytowane 12 Listopad 2013 przez Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 13 Listopad 2013 Share Napisano 13 Listopad 2013 Fajne,aczkolwiek z tą obrzydliwością to tak średnio wyszło. Wydaje się iż to cienka granica między tym co obrzydliwe a tym co karykaturalne ;) Troszkę dopracować i mogło by stanąć na biurku obok "dzieci" Cliva Barkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 fajne fajne... tylko jak on spodnie założył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 20 Listopad 2013 Autor Share Napisano 20 Listopad 2013 tia:D już się nasłuchałam takich pytań:) "jak sobie sznurówki wiąże" "jak się podrapie" i bardziej niesmaczne pytania :D ale może darujmy sobie analizę bo jeszcze do jakiś przykrych wniosków dojdziemy heheh :), dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 Przeciez to sa rekawice na dloniach. Gdy konczy swoja robote to sciaga je z dloni i idzie bawic dzieci. Nie wiem w czym widzicie problem:) W przeciwnym wypadku nalezaloby spytac boksera, w jaki sposob wybiera numer tel na komorce;) ...a maska na twarzy konieczna - w piekle sie troche pyli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Listopad 2013 Share Napisano 20 Listopad 2013 olaf - jeśli chodzi o zagospodarowanie przestrzeni jak brzuch itd to uważam ze nie powinno ładować się wszędzie pełno elementów i detali, całkowicie się zgodzę, bardzo dobre podejście miałem na mysli raczej możliwość umieszczenia tam np. owłosienia. Ale rozumiem też, ze z takimi szblami golenie klaty musiało zostawić podrażenia w postaci tej gęsiej skórki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 20 Listopad 2013 Autor Share Napisano 20 Listopad 2013 (edytowane) Traitor - dokładnie tak jak piszesz XD Olaf - wiem że można zawsze lepiej coś zrobić:) ale nieraz warto powiedzieć stop i zabrać sie za coś nowego:) szczególnie jak klientowi się właśnie taki podoba:) ...hmm i grubasy chyba rzadko maja owłosione brzuchy...myślałam bardziej o jakiś bliznach, szramach albo wyrazistych szyciach rozprutego brzucha :) może tatuaże jakies... Edytowane 20 Listopad 2013 przez Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi