Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Tym razem chciałem podzielić się z Wami interiorkiem, zrobionym bez jakiegoś celu właściwie. :) Projekcik powstawał przez 3 dni. Mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu. Wszystkie obrazy made by Lou Ros.

Pozdrawiam serdecznie.

3oj2.jpg

rvw3.jpg

c0u6.jpg

5qdy.jpg

wgqn.jpg

lgw4.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej!

Bardzo fajnie wyglada. Widze że część modeli z internetu (tak mniemam :)). Mógłbyś napisać które twoje? Ogólnie miło się patrzy (pierwszy obrazek!), może odrobine za ciemno jak dla mnie.

Pozdrawiam.

Napisano

Hej. Masz rację co do modeli, część nie jest moja. Pomijając wnętrze jako takie, (podłoga min. jest geometrią), to z pierwszego planu moje są stoliki, ramy/obrazy, oraz model okrętu. Z drugiego lampa, kaloryfer i fotel eames.

Napisano

Narvik co komu przeszkadzają modele z bibliotek ? sorry ale na chleb by człowiek nie zarobił gdyby miał np modelować każdy sracz do kolejnej wizualizacji łazienki :) Nie mówiąc ze liczy się efekt końcowy same śliczne model nie obronią wizualizacji gdy światło jest położone i nie ma ona swojego klimatu, czy majce bezsensowne zagospodarowanie przestrzeni czy tez niespójne kolorystycznie prace co wcale nie jest taka rzadkością w pracach gdzie wszytko zostało wymodelowane od początku do końca :)

Napisano

Dzięki wielkie za komenty i za fronta. Bardzo się cieszę, że praca się podoba.

narwik- biblioteki są po to żeby z nich korzystać, a poza tym napisałem już, które modele są moje.

Pozdrawiam.

Napisano

Mi tez sie podoba.

Drzwi wydają mi się zbyt rozjechane, a winieta za to brzydaśny czarny multiply z desaturacją.

Statek - bardzo miły element wnętrza. Metalowy stolik + szkło tez robi swoje. Najsik.

Napisano

Super klimacik. Światło i kolorki - bardzo podoba mi się taki styl.

Poza tym wybiję się z tłumu i powiem, że lampy mi nie przeszkadzają :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności