Ernest Koska Napisano 14 Listopad 2013 Napisano 14 Listopad 2013 Witam. Tym razem chciałem podzielić się z Wami interiorkiem, zrobionym bez jakiegoś celu właściwie. :) Projekcik powstawał przez 3 dni. Mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu. Wszystkie obrazy made by Lou Ros. Pozdrawiam serdecznie.
xmass Napisano 14 Listopad 2013 Napisano 14 Listopad 2013 Hej! Bardzo fajnie wyglada. Widze że część modeli z internetu (tak mniemam :)). Mógłbyś napisać które twoje? Ogólnie miło się patrzy (pierwszy obrazek!), może odrobine za ciemno jak dla mnie. Pozdrawiam.
Ernest Koska Napisano 14 Listopad 2013 Autor Napisano 14 Listopad 2013 Hej. Masz rację co do modeli, część nie jest moja. Pomijając wnętrze jako takie, (podłoga min. jest geometrią), to z pierwszego planu moje są stoliki, ramy/obrazy, oraz model okrętu. Z drugiego lampa, kaloryfer i fotel eames.
skalpel3d Napisano 14 Listopad 2013 Napisano 14 Listopad 2013 bardzo fajne wizki szczególnie 4 i 5. Ten półmrok dodaje im fajnego klimatu. Jako architekt czepie się tych lamp zupełnie nie pasują do całego wystroju wnętrza :)
Ernest Koska Napisano 14 Listopad 2013 Autor Napisano 14 Listopad 2013 skalpel3d - kwestia gustu :P Pozdrawiam
skalpel3d Napisano 14 Listopad 2013 Napisano 14 Listopad 2013 skalpel3d - kwestia gustu :P Pozdrawiam raczej łączenia stylów :) ale jak to się mówi klient nasz pan :)
mallow Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 Super to wygląda. Gratulacje. Fajne światło, ładnie ustawione kadry. Szacun.
Igi Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 Ładnie, z klimatem i charakterem, tylko te lampy nie pasują.
narwik Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 Wiesz co, wszystko to jest bardzo ładne, ale zamaluj na różowo obiekty z bibliotek, żebyśmy zobaczyli co zostało.
skalpel3d Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 Narvik co komu przeszkadzają modele z bibliotek ? sorry ale na chleb by człowiek nie zarobił gdyby miał np modelować każdy sracz do kolejnej wizualizacji łazienki :) Nie mówiąc ze liczy się efekt końcowy same śliczne model nie obronią wizualizacji gdy światło jest położone i nie ma ona swojego klimatu, czy majce bezsensowne zagospodarowanie przestrzeni czy tez niespójne kolorystycznie prace co wcale nie jest taka rzadkością w pracach gdzie wszytko zostało wymodelowane od początku do końca :)
Ernest Koska Napisano 15 Listopad 2013 Autor Napisano 15 Listopad 2013 Dzięki wielkie za komenty i za fronta. Bardzo się cieszę, że praca się podoba. narwik- biblioteki są po to żeby z nich korzystać, a poza tym napisałem już, które modele są moje. Pozdrawiam.
deshu Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 Mi tez sie podoba. Drzwi wydają mi się zbyt rozjechane, a winieta za to brzydaśny czarny multiply z desaturacją. Statek - bardzo miły element wnętrza. Metalowy stolik + szkło tez robi swoje. Najsik.
Ernest Koska Napisano 16 Listopad 2013 Autor Napisano 16 Listopad 2013 deshu - dzięki. Gwoli jasności winieta to granatowy screen :P Pozdrawiam
thecrev Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 Bardzo mi się podoba, ktoś wie jak się nazywa ta sofa?
deshu Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 deshu - dzięki. Gwoli jasności winieta to granatowy screen :P Haha, no to śmiesznie:) Jakim cudem screen może przyciemniać, skoro: http://en.wikipedia.org/wiki/Blend_modes#Screen A sofa - tak, to Chesterfield:)
Ernest Koska Napisano 16 Listopad 2013 Autor Napisano 16 Listopad 2013 Deshu - rzeczywiście nie screen a soft light. Moj błąd. A co do sofy to wspomniany wcześniej chesterfield. Pozdrawiam.
MicInc Napisano 29 Listopad 2013 Napisano 29 Listopad 2013 Super klimacik. Światło i kolorki - bardzo podoba mi się taki styl. Poza tym wybiję się z tłumu i powiem, że lampy mi nie przeszkadzają :)
Ernest Koska Napisano 30 Listopad 2013 Autor Napisano 30 Listopad 2013 Dzięki MicInc. To już jest nas dwóch :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi