Napisano 14 Listopad 201311 l Witam. Tym razem chciałem podzielić się z Wami interiorkiem, zrobionym bez jakiegoś celu właściwie. :) Projekcik powstawał przez 3 dni. Mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu. Wszystkie obrazy made by Lou Ros. Pozdrawiam serdecznie.
Napisano 14 Listopad 201311 l Hej! Bardzo fajnie wyglada. Widze że część modeli z internetu (tak mniemam :)). Mógłbyś napisać które twoje? Ogólnie miło się patrzy (pierwszy obrazek!), może odrobine za ciemno jak dla mnie. Pozdrawiam.
Napisano 14 Listopad 201311 l Autor Hej. Masz rację co do modeli, część nie jest moja. Pomijając wnętrze jako takie, (podłoga min. jest geometrią), to z pierwszego planu moje są stoliki, ramy/obrazy, oraz model okrętu. Z drugiego lampa, kaloryfer i fotel eames.
Napisano 14 Listopad 201311 l bardzo fajne wizki szczególnie 4 i 5. Ten półmrok dodaje im fajnego klimatu. Jako architekt czepie się tych lamp zupełnie nie pasują do całego wystroju wnętrza :)
Napisano 14 Listopad 201311 l skalpel3d - kwestia gustu :P Pozdrawiam raczej łączenia stylów :) ale jak to się mówi klient nasz pan :)
Napisano 15 Listopad 201311 l Super to wygląda. Gratulacje. Fajne światło, ładnie ustawione kadry. Szacun.
Napisano 15 Listopad 201311 l Wiesz co, wszystko to jest bardzo ładne, ale zamaluj na różowo obiekty z bibliotek, żebyśmy zobaczyli co zostało.
Napisano 15 Listopad 201311 l Narvik co komu przeszkadzają modele z bibliotek ? sorry ale na chleb by człowiek nie zarobił gdyby miał np modelować każdy sracz do kolejnej wizualizacji łazienki :) Nie mówiąc ze liczy się efekt końcowy same śliczne model nie obronią wizualizacji gdy światło jest położone i nie ma ona swojego klimatu, czy majce bezsensowne zagospodarowanie przestrzeni czy tez niespójne kolorystycznie prace co wcale nie jest taka rzadkością w pracach gdzie wszytko zostało wymodelowane od początku do końca :)
Napisano 15 Listopad 201311 l Autor Dzięki wielkie za komenty i za fronta. Bardzo się cieszę, że praca się podoba. narwik- biblioteki są po to żeby z nich korzystać, a poza tym napisałem już, które modele są moje. Pozdrawiam.
Napisano 16 Listopad 201311 l Mi tez sie podoba. Drzwi wydają mi się zbyt rozjechane, a winieta za to brzydaśny czarny multiply z desaturacją. Statek - bardzo miły element wnętrza. Metalowy stolik + szkło tez robi swoje. Najsik.
Napisano 16 Listopad 201311 l Autor deshu - dzięki. Gwoli jasności winieta to granatowy screen :P Pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 201311 l deshu - dzięki. Gwoli jasności winieta to granatowy screen :P Haha, no to śmiesznie:) Jakim cudem screen może przyciemniać, skoro: http://en.wikipedia.org/wiki/Blend_modes#Screen A sofa - tak, to Chesterfield:)
Napisano 16 Listopad 201311 l Autor Deshu - rzeczywiście nie screen a soft light. Moj błąd. A co do sofy to wspomniany wcześniej chesterfield. Pozdrawiam.
Napisano 29 Listopad 201311 l Super klimacik. Światło i kolorki - bardzo podoba mi się taki styl. Poza tym wybiję się z tłumu i powiem, że lampy mi nie przeszkadzają :)