Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Tym razem chciałem podzielić się z Wami interiorkiem, zrobionym bez jakiegoś celu właściwie. :) Projekcik powstawał przez 3 dni. Mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu. Wszystkie obrazy made by Lou Ros.

Pozdrawiam serdecznie.

3oj2.jpg

rvw3.jpg

c0u6.jpg

5qdy.jpg

wgqn.jpg

lgw4.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 6,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej!

Bardzo fajnie wyglada. Widze że część modeli z internetu (tak mniemam :)). Mógłbyś napisać które twoje? Ogólnie miło się patrzy (pierwszy obrazek!), może odrobine za ciemno jak dla mnie.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Hej. Masz rację co do modeli, część nie jest moja. Pomijając wnętrze jako takie, (podłoga min. jest geometrią), to z pierwszego planu moje są stoliki, ramy/obrazy, oraz model okrętu. Z drugiego lampa, kaloryfer i fotel eames.

Napisano

bardzo fajne wizki szczególnie 4 i 5. Ten półmrok dodaje im fajnego klimatu. Jako architekt czepie się tych lamp zupełnie nie pasują do całego wystroju wnętrza :)

Napisano
skalpel3d - kwestia gustu :P Pozdrawiam
raczej łączenia stylów :) ale jak to się mówi klient nasz pan :)
Napisano

Super to wygląda. Gratulacje. Fajne światło, ładnie ustawione kadry. Szacun.

Napisano

Ładnie, z klimatem i charakterem, tylko te lampy nie pasują.

Napisano

Wiesz co, wszystko to jest bardzo ładne, ale zamaluj na różowo obiekty z bibliotek, żebyśmy zobaczyli co zostało.

Napisano

Narvik co komu przeszkadzają modele z bibliotek ? sorry ale na chleb by człowiek nie zarobił gdyby miał np modelować każdy sracz do kolejnej wizualizacji łazienki :) Nie mówiąc ze liczy się efekt końcowy same śliczne model nie obronią wizualizacji gdy światło jest położone i nie ma ona swojego klimatu, czy majce bezsensowne zagospodarowanie przestrzeni czy tez niespójne kolorystycznie prace co wcale nie jest taka rzadkością w pracach gdzie wszytko zostało wymodelowane od początku do końca :)

Napisano
  • Autor

Dzięki wielkie za komenty i za fronta. Bardzo się cieszę, że praca się podoba.

narwik- biblioteki są po to żeby z nich korzystać, a poza tym napisałem już, które modele są moje.

Pozdrawiam.

Napisano

Mi tez sie podoba.

Drzwi wydają mi się zbyt rozjechane, a winieta za to brzydaśny czarny multiply z desaturacją.

Statek - bardzo miły element wnętrza. Metalowy stolik + szkło tez robi swoje. Najsik.

Napisano
  • Autor

Deshu - rzeczywiście nie screen a soft light. Moj błąd. A co do sofy to wspomniany wcześniej chesterfield. Pozdrawiam.

Napisano

Super klimacik. Światło i kolorki - bardzo podoba mi się taki styl.

Poza tym wybiję się z tłumu i powiem, że lampy mi nie przeszkadzają :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności