Napisano 5 Czerwiec 20159 l Autor Hej, dzięki za odwiedziny i miłe słowa ;) Trochę konceptów Praca na konkurs na nakładkę do 3dsa nintendo redesign Diany z lola na grupę z fbka brainstorm Nie mogło zabraknąć studium z dobrego Mad Maxa Furiosa i studium klatki z leona zawodowca
Napisano 15 Czerwiec 20159 l Bardzo ładna ta Furiosa Ci wyszła :). I strasznie podoba mi się studium figurki z postu #43. Powinieneś więcej takich rzeczy cisnąć. Większość prac wychodzi Ci dosyć płasko i graficznie. Figurka za to ładnie wychodzi z ekranu. Fajnie byłoby dodać trochę tego realizmu do innych prac :) Pozdr. sebel
Napisano 7 Październik 20159 l Autor Hey dzięki za miłe słowa :) Sebel, to prawda muszę poćwiczyć jeszcze tą głębie i niedługo zrobię kolejne studium z życia. Trochę mnie nie było, więc się tego trochę nazbierało :D Na początek studia: master study Photo study stylizowany portret fan art splatoon (mega gra :D ) szybkie bronie i ostatni koncepcik
Napisano 20 Październik 20159 l Autor Dzięki Dagoo! Staram się ostatnio ^_^ Nowy koncept, tym razem szkieletor z podobnego uniwersum co ostatni koncept
Napisano 21 Październik 20159 l Niezly patent w ostatniej wrzucie, ale szkieletor skipnal leg-day chyba :)
Napisano 13 Styczeń 20169 l Autor :) Dzięki Saharaam, no niestety nikt go nie poinformował o ćwiczeniach nóg :P Coś nowego :D jakieś tam concepciki linearty staram się robić jedną postać dziennie do końca roku i ostatnio zacząłem robić envirka Edytowane 14 Styczeń 20169 l przez Pan Sowa
Napisano 14 Styczeń 20169 l Ładne rzeczy, ale czekaj, czekaj, ten envirka to ze zdjęciami? Jeśli nie to kuter jest prześliczny! Ale samochody - wydaje mi się - w ogóle nie pasują przez perspektywę. Potrafię to wyjaśnić tylko przekładając na fotografię. Cały krajobraz byłby zdjęciem zrobionym z długiej ogniskowej, podczas gdy te samochody (najbardziej ten z prawej) jest zrobiony z szerokiego kąta z bliskiej odległości (wielki z przodu, mały z tyłu, tak jak tu http://goo.gl/hIBTyf)
Napisano 14 Styczeń 20169 l Widziałem już te rzeczy na fejsiuniu. Pełna profeska. Umarlak ze świecącą ręką to mój faworty. Pozdro,
Napisano 14 Styczeń 20169 l Autor Dzięki wielkie :D emptyman te envirka to za pomocą zdjęć, faktycznie te samochody coś nie leżą w perspektywie, ale nie chciało już mi się tego poprawiać, wolałem już zacząć nowe:P
Napisano 19 Luty 20169 l Autor Dzięki Kalber, envirka dopiero zaczynam więc proszę o trochę cierpliwości :) Coś nowego envirka część 2ga ilustracja "nowa królowa" godzinne szkice i godzinny portrecik koncept postaci którą teraz tworzę i kilka codziennych szybkich szkicy postaci Edytowane 20 Luty 20169 l przez Pan Sowa
Napisano 22 Luty 20169 l Przy pejzażach czasami widać zgrzyty związane z perspektywą i wielkością obiektów więc możesz na to zwrócić uwagę :) Ale bardzo podobają mi się ostatni koncepty postaci, szczególnie panienka z mieczem i szkieletor! Bardzo czytelne i ogólnie wszystko siedzi.
Napisano 23 Luty 20169 l W envirach faktycznie czasem perspektywa nie siedzi ale reszta rzeczy jest barrdzo ciekawa!(też lubię codzienne szybkie szkice, gdzie kolejne?)
Napisano 8 Marzec 20169 l Autor Dzięki Wam! to prawda mam jeszcze spore problemy z envirkami :( Chyba niedługo przerobie tą pustynną świątynie. A teraz wysyp nowości: praktyka po godzince każda: i postaci a ta do czegoś większego ;)