pumax Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 Fajny up! Szczególnie "szybka ilustracja" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Dyja Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 Spoko teczka, jest power - będę zaglądał częściej :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 5 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Hej, dzięki za odwiedziny i miłe słowa ;) Trochę konceptów Praca na konkurs na nakładkę do 3dsa nintendo redesign Diany z lola na grupę z fbka brainstorm Nie mogło zabraknąć studium z dobrego Mad Maxa Furiosa i studium klatki z leona zawodowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 13 Czerwiec 2015 Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Podoba mi się nakładka na dsa i portret z madmaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebel Napisano 15 Czerwiec 2015 Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Bardzo ładna ta Furiosa Ci wyszła :). I strasznie podoba mi się studium figurki z postu #43. Powinieneś więcej takich rzeczy cisnąć. Większość prac wychodzi Ci dosyć płasko i graficznie. Figurka za to ładnie wychodzi z ekranu. Fajnie byłoby dodać trochę tego realizmu do innych prac :) Pozdr. sebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Furiosa jest mega, bardzo estetycznie malowane :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 7 Październik 2015 Autor Share Napisano 7 Październik 2015 Hey dzięki za miłe słowa :) Sebel, to prawda muszę poćwiczyć jeszcze tą głębie i niedługo zrobię kolejne studium z życia. Trochę mnie nie było, więc się tego trochę nazbierało :D Na początek studia: master study Photo study stylizowany portret fan art splatoon (mega gra :D ) szybkie bronie i ostatni koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Super teczka! Mega pracowity z ciebie koleś! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 20 Październik 2015 Autor Share Napisano 20 Październik 2015 Dzięki Dagoo! Staram się ostatnio ^_^ Nowy koncept, tym razem szkieletor z podobnego uniwersum co ostatni koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 21 Październik 2015 Share Napisano 21 Październik 2015 Niezly patent w ostatniej wrzucie, ale szkieletor skipnal leg-day chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 13 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) :) Dzięki Saharaam, no niestety nikt go nie poinformował o ćwiczeniach nóg :P Coś nowego :D jakieś tam concepciki linearty staram się robić jedną postać dziennie do końca roku i ostatnio zacząłem robić envirka Edytowane 14 Styczeń 2016 przez Pan Sowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 Ładne rzeczy, ale czekaj, czekaj, ten envirka to ze zdjęciami? Jeśli nie to kuter jest prześliczny! Ale samochody - wydaje mi się - w ogóle nie pasują przez perspektywę. Potrafię to wyjaśnić tylko przekładając na fotografię. Cały krajobraz byłby zdjęciem zrobionym z długiej ogniskowej, podczas gdy te samochody (najbardziej ten z prawej) jest zrobiony z szerokiego kąta z bliskiej odległości (wielki z przodu, mały z tyłu, tak jak tu http://goo.gl/hIBTyf) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwysocki Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 Widziałem już te rzeczy na fejsiuniu. Pełna profeska. Umarlak ze świecącą ręką to mój faworty. Pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 14 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2016 Dzięki wielkie :D emptyman te envirka to za pomocą zdjęć, faktycznie te samochody coś nie leżą w perspektywie, ale nie chciało już mi się tego poprawiać, wolałem już zacząć nowe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Styczeń 2016 Share Napisano 14 Styczeń 2016 Postacie bardzo fajny wykon, envirko już słabiej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 19 Luty 2016 Autor Share Napisano 19 Luty 2016 (edytowane) Dzięki Kalber, envirka dopiero zaczynam więc proszę o trochę cierpliwości :) Coś nowego envirka część 2ga ilustracja "nowa królowa" godzinne szkice i godzinny portrecik koncept postaci którą teraz tworzę i kilka codziennych szybkich szkicy postaci Edytowane 20 Luty 2016 przez Pan Sowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 22 Luty 2016 Share Napisano 22 Luty 2016 Przy pejzażach czasami widać zgrzyty związane z perspektywą i wielkością obiektów więc możesz na to zwrócić uwagę :) Ale bardzo podobają mi się ostatni koncepty postaci, szczególnie panienka z mieczem i szkieletor! Bardzo czytelne i ogólnie wszystko siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayja Napisano 23 Luty 2016 Share Napisano 23 Luty 2016 W envirach faktycznie czasem perspektywa nie siedzi ale reszta rzeczy jest barrdzo ciekawa!(też lubię codzienne szybkie szkice, gdzie kolejne?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 swietne rzeczy w tej teczce, a postacie wysmienite :) czekam na update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Sowa Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 Dzięki Wam! to prawda mam jeszcze spore problemy z envirkami :( Chyba niedługo przerobie tą pustynną świątynie. A teraz wysyp nowości: praktyka po godzince każda: i postaci a ta do czegoś większego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi