Monio Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Fundacja Blendera udostępniła na swoim kanale YouTube nowy short ze znaną już dobrze lamą. Enjoy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Kapitalne kolory w tym filmie - wizualnie ekstra. Troche jak przelazi pod tym ogrodzeniem jakos ta lama mi sie od tla odcinala za bardzo ale ogolnie bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Dobre ;) @Monio może jest opcja na zmianę Avatara? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 woo, ale fajne. wreszcie wzieli się za coś pozytywnego bez zadęcia. Rig lamy w zbliżeniu na zachwycone oczęta super mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Mi się niestety nie podoba, wizualnie w sumie ok, ale fabularnie strasznie słabiutkie, ani śmieszne, ani urocze, obejrzałem to beznamiętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 24 Listopad 2013 Share Napisano 24 Listopad 2013 Fajny short. Może fabularnie to nie jest mistrzostwo świata, ale całkiem zabawne jednak jest. Dobrze się ogląda. Wizualnie też bardzo spoko. Chłopaki pokazali, że blenderowy Cycles to nie tylko realizm, ale że można też w nim bardziej cartoonowe animacje robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Listopad 2013 Share Napisano 24 Listopad 2013 Jest progress. Spoko. Pewnie lepsze niż Turbo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mielnicki Napisano 25 Listopad 2013 Share Napisano 25 Listopad 2013 Ktoś z was zamawiał? Ciekawi mnie koszt razem z dostawą i Vat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi