CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 Legendary Pictures udostępniło w końcu pierwszy, oficjalny zwiastun do wyczekiwanego, nie tylko przez fanów gatunku, filmu "Godzilla". Pełna treść: Godzilla - pierwszy zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 ledwo wierze wlasnym oczom..... remake remaka remeku :P oby bylo warte biletu do kina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 ujęcie z trupami wokół zniszczonego pociągu jest tak niestandardowe dla tego typu produkcji, że chyba warto czekać :) wczesniej po sieci krążył teaser (wgniatał w fotel) w którym było ujęcie innego stwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYmek Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 No i Ligeti, tego jeszcze nie było... a skończy się tak jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2013 Oj. Już nie marudźcie. ;) Ja tam daje temu filmowi szanse. Cieszę się, że wielkie potwory powracają do kin. Póki co można powiedzieć o filmie, że przejawia świadomy, ładny art-directing, a reżyser ma szacunek do klasycznej wersji. Strzyg też słusznie zauważył, że ciała wokół pociągu to coś, co nie pojawiało się do tej pory w produkcjach z tego segmentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 to prawda widać, ze art-directing wpadł w ręce osoby, która potrafiła sie przebić z własną wizją - chyba ze dali mu się wyszaleć tylko w zwiastunach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ahh...i jeszcze dodam, że efekty specjalne to robota MPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmdag Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 (edytowane) heh, marudzenie jest tu normalne :) Film zapowiada sie ciekawie, efekty w trailerze wygladaja lepiej niz sie spodziewalem (a to bardzo maly budzet i tez dlatego efekty robi MPC) :) Czuje, ze to bedzie fajny film. PS. MPC nadal szuka ludzi do pracy nad tym filmem. Edytowane 11 Grudzień 2013 przez tmdag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Cranston, Binoche, Watanabe, Hawkins, Strathairn i Elizabeth Olsen, którą uwielbiam po obejrzeniu "Martha Marcy May Marlene". Obsada naprawdę zachęca do pójścia do kina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 o, wow. Ten apokaliptyczny klimat wygląda bardzo zachęcająco. Jeśli postawili na realizm (jako tako) oraz przekonujące emocje i zachowania ludzi to dam się zaprosić do kina. Jeśli to będzie komiksowa nawalanka, to chyba sobie daruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Swoją drogą zawsze mnie zastanawiało co tej godzilli przeskadząło zawsze tak bardzo miasto. Na logikę - pchałaby się zawsze tam gdzie ma najciaśniej i musi wszystko rozpieprzyć żeby móc się spokojnie połozyć czy na przykład wycięłaby na saharę i by miała w ch.. miejsca do pobrykania z dziećmi wokoło. Głupie te przybysze - nie ma co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 heh, marudzenie jest tu normalne :) Eno! Ja narzekałem tylko na Robocopa, ;) a Godzilla zapowiada się ciekawie. Temat jest bardzo wdzięczny. Zagłada świata i pełna rozwałka. a tak swoją drogą to ciekawi mnie, ile jest powstanie wersji znanych filmów przez następne 50lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Eno! Ja narzekałem tylko na Robocopa, ;) a Godzilla zapowiada się ciekawie. Temat jest bardzo wdzięczny. Zagłada świata i pełna rozwałka. a tak swoją drogą to ciekawi mnie, ile jest powstanie wersji znanych filmów przez następne 50lat. Nie wiem, pierwsza Gozilla - ta Japońska miała fantastyczne efekty. Ja bym tego geniuszu nie tykał bo mogą tylko zepsuć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmdag Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 a tak swoją drogą to ciekawi mnie, ile jest powstanie wersji znanych filmów przez następne 50lat. Pewnie sporo. Sam Marvel ma podpisana umowe z studiem post produkcyjnym na kolejne 5 lat. Kolejny remake (kontynuacja?) jaki zobaczymy niebawem to Robocop a potem Jurasic Park :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Wizualnie baaaardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 jak Oculus wejdzie na dobre to dopiero bedzie remakeow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Eno! Ja narzekałem tylko na Robocopa, ;) a Godzilla zapowiada się ciekawie. Temat jest bardzo wdzięczny. Zagłada świata i a tak swoją drogą to ciekawi mnie, ile jest powstanie wersji znanych filmów przez następne 50lat. Tendencja jest oczywista. Sequele robią kasę więc robimy sequele. Lista kasowych hitów na dzisiaj (domestic box office): Sequel/Prequel Remake Film Oryginalny 1. Iron Man 3 2. Despicable Me 2 3. The Hunger Games: Catching Fire 4. Man of Steel 5. Monsters University 6. Gravity 7. Fast & Furious 6 8. Oz The Great and Powerful 9. Star Trek Into Darkness 10. World War Z (Zaraz go Thor 2 wypchnie z dziesiątki ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Dla mnie Iron Man 3 to była porażka generalnie narobili smaka na 2'jce a 3 to była jakaś bajka dla dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 PS. MPC nadal szuka ludzi do pracy nad tym filmem.[/img] Dzieki na info, juz wysylam CV. hehe żart A tak na powaznie to chetnie zobaczę cos innego niż kolejny koleś w obcisłych gatkach. Myślalem ze era superbohaterow z komiksow juz sie konczyc bedzie a tu lipa, spiderman 16, thor.... W sumie nie wiem czemu nie zrobili jeszcze remaku The Crow, to chyba tez bylo na podstawie komiksu? Dopiero niedawno Man Of Steel widzialem i naprawde okej, procz tej ostatniej sceny gdzie TRZEBA było dodać, że on będzie chronił USA i jest obywatelem USA!! Także superpotwory, kibicuję wielce! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 @tmdag to dobra wiadomość, mimo że mnie to nie obejmuje, to chłopaki będą mieli zajęcie. a może Peter Jakson ma lukę w kalendarzu i odświeży nam: King Kong Vs Godzilla - dwie postacie = dwa razy więcej rozwałki i podzieli to jeszcze na części ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmdag Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 a może Peter Jakson ma lukę w kalendarzu i odświeży nam: King Kong Vs Godzilla Heh, bylo by ciekawie :) Weta ma poki co roboty na kilka lat z Hobbitem, Planet of the apes, Avatarem i TinTinem, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Świetny klimat trąci z ekranu. Must see, dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmdag Napisano 12 Grudzień 2013 Share Napisano 12 Grudzień 2013 Dzieki na info, juz wysylam CV. hehe żart MPC aktualnie desperacko szuka ludzi na kazdym poziomie ale do Londynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 No spoko, zawsze okazja żeby się pośmiać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi