SWRSC Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 (edytowane) Hej! Dawno mnie tu nie było, zatem wrzucam wizualizację na pożarcie, która ostatnio przygotowaliśmy dla jednego z deweloperów. Znaczna część modeli to gotowce, reszta: Projekt wnętrza / modelowanie / shadery: Arleta Rokita Shadery/oświetlenie/rendering/posprodukcja: ja Klient: Icon Real Estate Kamienica Ordynacka Pozdrawiamy! Edytowane 20 Grudzień 2013 przez SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Jak zwykle wysoki poziom. Gratsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 uwielbiam twoje pracę i jak zwykle aż oczy cieszy ale jedna sprawa mnie tu razi :P przy tak jasnym świetle dziennym jaka żarówa musi być w tej lampie w kącie że aż tak świeci? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2013 Mallow: dzięki Blesik: masz rację, żarówki świecą ponad normę (były podbijane w PS na osobnym passie), tylko dlatego, żeby bardziej podkreślić zdobienia ścian. Po prostu więcej się dzieje, jest ciekawiej, etc :) Zabieg stosowany przez niektórych fotografów wnętrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Całkiem ładnie, tylko czemu takie ziarno na podłodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Mallow: dzięki Blesik: masz rację, żarówki świecą ponad normę (były podbijane w PS na osobnym passie), tylko dlatego, żeby bardziej podkreślić zdobienia ścian. Po prostu więcej się dzieje, jest ciekawiej, etc :) Zabieg stosowany przez niektórych fotografów wnętrz. A widzisz! Dlatego ty jesteś profesjonalistą a ja amatorem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Takie ziarno na podłodze bo podbijane z vray reflect passa pewnie:) Zgadza się, nierówny poziom ziarna razi w tym obrazku. Za to bardzo ładna, ciepła biel wyszła. W ogóle cały obrazek jest bardzo spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 ...jedna sprawa mnie tu razi :P przy tak jasnym świetle dziennym jaka żarówa musi być w tej lampie w kącie że aż tak świeci? :P Kwoka ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2013 ziarno poprawione, wizualizacja zaktualizowana w pierwszym poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyas Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Praca na mega poziomie jak dla mnie. Jedno mnie tylko zastanawia czy w odbiciu w lustrze na przeciwległej ścianie nie ma ornamentu czy po prostu tak się układa światło, że go tam nie widać? Ale to już zwykłe czepialstwo bo wyszło świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Nigdy nie świeć plejnami przy lampach wielo źródłowych (kinkiety) :P Wizka zacna, prawie na poziomie tych z Obrzeżnej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2013 czujne oko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 piekne. osiagnales ten poziom odwzorowania rzeczywistosci w ktorym pozawijany dywan nie dodaje realizmu tylko zwyczajnie wku%$$#a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 mi od razu rzuciły się w oczy firany wg. mnie coś nie halo z nimi jest, ostre zawinięcia itp, i pofałdowany dywan faktycznie zbyt mocno przykuwa oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Wizka ładna, ale bez przesady, front? Niczym ta praca się nie wyróżnia na tle innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 hmm wszytko fajnie ładnie ale kolor cieniowanie pod stolikiem jest dosyć oryginalny na dywanie :) A w ogóle ten dywan to jest z czego bo zasadniczo coś tak pofałdowanego będzie jak użyjesz materiału jak na ścierkę albo kocyk a nie dywan jednak siła grawitacji robi swoje przy dosyć ciężkich materiałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 elegancko, mi się rzuciła w oczy łyżeczka na stole, prawdopodobnie srebrna a wyszła biała, wiem że mogło tak wyjść na zdjęciu nawet ale ja bym coś pościemniał żeby była srebrna, no i szacun za kromki z dżemem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 3 Styczeń 2014 Share Napisano 3 Styczeń 2014 Łooo boże ludzie o czym Wy piszecie? O łyżce? O pofałdowaniu firan? O cieniu pod stolikiem? Czy na prawdę, każdy z Was goli gębę równo z płaszczyzną skóry, prostuje zgryz według wzornika lub lewą część moszny podbija do prawej? Meritum to ogólne wrażenie, przedstawienie produktu czy to, co dana wizka ma reklamować a nie takie pierdoły!! Znam architekt wnętrz która czesze gruby hajs za projekt pokazując niekiedy średniej jakości akwarele! To, co przywołujecie to sztuka dla sztuki lub jak to się mawiało kiedyś "przerost formy nad treścią".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi