Arsan Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Witam wszystkich. Zapraszam do zapoznania się z moim wyobrażeniem stworzeń wydających dźwięki w lesie ;) Wykonane w Blenderze (Cycles) + Photoshop Będę wdzięczny za Wasze komentarze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixed Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 świetne! super koncepcja, kolory. Moim zdaniem bardzo udany projekt :) aż prosi się o stworzenie dodatkowych materiałów z w całą kapelą w komplecie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Świetna robota, bardzo fajne stworki i oryginalny pomysł! Jak zwykle trzymasz bardzo wysoki poziom, Arsanie, stworzonka stworzonkami, ale drzewo przy klarnecie (?) wygląda kapitalnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertFilip Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Super pomysł i świetne wykonanie. Nietoperek mój ulubiony. Da radę wrzucić w większej rozdzielczości? Z miłą chęcią ustawiłbym sobie na tapetę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 Dla mnie bajka, świeżość pomysłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 dwa plusy, za kreacje i za Blendera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 świetne, harmoszka :) rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 Super te stworki. Wielki plus za oryginalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsan Napisano 7 Luty 2014 Autor Share Napisano 7 Luty 2014 Dzięki wszystkim za komentarze, miło się czyta :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Kapitalny pomysł i wykonanie! Drugi najlepszy moim zdaniem. Opowiedz coś więcej o pracach - czym się inspirowałeś, skąd pomysł itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsan Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 czym się inspirowałeś, skąd pomysł itp. Chętnie posłucham jeśli ktokolwiek będzie umiał odpowiedzieć na takie pytanie. Cały czas się zastanawiam, dlaczego tak trudno jest wymyślać coś ciekawego. Lubię pobawić się Blenderm, często nie wiedząc co powstanie i sam proces tworzenia projektu jest dla mnie najbardziej interesujący. Przez takie podejście traci np. detal w moich pracach bo nie mam motywacji do poświęcenia czasu na dopieszczenie pewnych elementów. Ciągle się uczę i mam nadzieję na coraz lepsze projekty. Pozytywny odbiór bardzo nakręca mnie do robienia nowych prac, to siła napędowa u mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Dobre! To teraz kolega może zrobić nową zajawkę THX do kolejnego Avatara :) Moje pierwsze skojarzenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsan Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 Super!!! jak będę duży to też tak będę umiał ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin88 Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 nie będę oryginalny i też napiszę, że pracki świetne. Super pomysł + wykonianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi