Napisano 21 Luty 201411 l Witam, Proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety dot zakupów internetowych potrzebnej mi do pracy dyplomowej. Jako koledzy z forum mam nadzieje, że pomożecie :) Zajmie to Wam 5 min a mi bardzo pomoże:) http://www.ankietka.pl/ankieta/137178/wplyw-internetu-na-zmiany-procesu-zakupowegoklientow-w-polsce.html Z góry dzięki! Pozdrawiam!
Napisano 21 Luty 201411 l Poszło. Dodaj "transfer baknowy" w drugim pytani (payu, mtransfer, ipko). To troche coś innego niż płacenie kredytówka albo przelew. W 8 pytaniu brakuje jakoś oddziewliłbym strony gdzie rencenzje pisane są przez dziennikarzy a przez zwykłych userów, więcej info dostaniesz dzięki temu.
Napisano 21 Luty 201411 l Podbijam!!! Proszę o wypełnienie!!! :)) podbijam!!! Proszę o wypełnienie!!! :)) podbijam!!! Proszę o wypełnienie!!! :)) podbijam!!! Proszę o wypełnienie!!! :))
Napisano 21 Luty 201411 l Poszło. Natomiast ja od sibie doradziłbym do aktualnego zajęcia dodać jeszcze prowadzenie firmy.
Napisano 22 Luty 201411 l Dzięki ludziska:) legomir: Pomyślałem o tym, więc wrzuciłem też na forum wizaz.pl :D
Napisano 24 Luty 201411 l done. co do pytania o zadawania pytań nt. produktu brakło mi odpowiedzi "pytam sprzedawcy (sprzedawców) przez email".