Napisano 27 Marzec 201411 l Pojawił się długo wyczekiwany zwiastun "Teenage Mutant Ninja Turtles" ujawniający efekty współpracy Jonathana Liebesmana i Michaela Baya. Pełna treść: Wojownicze Żółwie Ninja wracają na duże ekrany
Napisano 27 Marzec 201411 l Zapowiada się świetnie. Akurat jestem na etapie oglądania serii z młodym.
Napisano 27 Marzec 201411 l łoooo feeest!!!! to jest dobre!!!!! jedne z moich ulubionych postaci z dziecinstwa, dobrze to wyglada!
Napisano 27 Marzec 201411 l Michael Bay i wiadomo o co chodzi :D wiadomo :) tak czy inaczej jaram sie jak flota stanisa :)
Napisano 27 Marzec 201411 l Pierwsza myśl. Wot? Ciekawe że Megan Fox wróciła do filmy Baya. Podobno byli pokłóceni...
Napisano 27 Marzec 201411 l No to trzeba będzie wybrać się do kina i przypomnieć sobie dawne czasy ;) Ciekawe kto zabierze się za ekranizacje 'Motomyszy z marsa' :D
Napisano 27 Marzec 201411 l Megan jest tak nabotoksowana, że nawet cyfrowe żółwie mają bardziej wyrazistą mimikę :P Słabiutko się to zapowiada.
Napisano 27 Marzec 201411 l yeah shredder! z bajek dzieciństwa, fajnie jakby zrobili he-mana, tyle że z dobrym klimatem, bez różowego kiczu szkieletor z cgi mógłby kopać tyłki wyglądem ;]
Napisano 27 Marzec 201411 l Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p
Napisano 27 Marzec 201411 l Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje.
Napisano 27 Marzec 201411 l he-man był robiony ale projekt padł jakieś 2lata temu. Zolwie to zywy wciaz brand, he-man i motomyszy juz nie. I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje. mlodzi sie interesują. na tym forum nie ma mlodych.
Napisano 28 Marzec 201411 l jeszcze bym chciał Generała Daimosa, bo Yattaman to zbyt kwaśny temat. Yattamana juz zrobili
Napisano 28 Marzec 201411 l Szkoda ze Mega Fox w tym gra.... pamietacie jeszcze ten? Jest naprawde warty obejrzenia uwazam.
Napisano 28 Marzec 201411 l Ale fajno, z chęcią się przejde na to do kina! A te trailery Baya mnie już bawią. Wszędzie wciśnie optical flares.
Napisano 28 Marzec 201411 l Chciałbym napisać, że mi się podoba design żółwi, ale dla mnie są (hmmm) zbyt ludzcy z twarzy/pyska. Wychowany na VHS-ach z bajkami i filmami z ninja gadami mam wygórowane wymagania co do tego filmu. @rozpruwacz - tak, widziałem, także polecam.
Napisano 29 Marzec 201411 l Jakiś czas temu oglądałem figurki przedstawiające koncepty postaci. Jakość zdjęć okropna, ale wyobraźnia czyni cuda ;) Rafael zwłaszcza fajnie wykokszony: http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Oto+%C5%BB%C3%B3%C5%82wie+Ninja+i+Shredder-102209# Tylko gdzie jest mistrz Splinter?!