Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zapowiada się świetnie. Akurat jestem na etapie oglądania serii z młodym.

Napisano

łoooo feeest!!!! to jest dobre!!!!! jedne z moich ulubionych postaci z dziecinstwa, dobrze to wyglada!

Napisano

No to trzeba będzie wybrać się do kina i przypomnieć sobie dawne czasy ;)

Ciekawe kto zabierze się za ekranizacje 'Motomyszy z marsa' :D

Napisano

Megan jest tak nabotoksowana, że nawet cyfrowe żółwie mają bardziej wyrazistą mimikę :P

Słabiutko się to zapowiada.

Napisano

mam nadzieje, ze wypuszczą ficzuringi z jakimiś dialogami i pizzą :)

Napisano

yeah shredder!

z bajek dzieciństwa, fajnie jakby zrobili he-mana, tyle że z dobrym klimatem, bez różowego kiczu

szkieletor z cgi mógłby kopać tyłki wyglądem ;]

Napisano

Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p

Napisano
Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p

I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje.

Napisano

he-man był robiony ale projekt padł jakieś 2lata temu. Zolwie to zywy wciaz brand, he-man i motomyszy juz nie.

I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje.

mlodzi sie interesują. na tym forum nie ma mlodych.

Napisano
jeszcze bym chciał Generała Daimosa, bo Yattaman to zbyt kwaśny temat.

Yattamana juz zrobili

Napisano

Ale fajno, z chęcią się przejde na to do kina! A te trailery Baya mnie już bawią. Wszędzie wciśnie optical flares.

Napisano

Chciałbym napisać, że mi się podoba design żółwi, ale dla mnie są (hmmm) zbyt ludzcy z twarzy/pyska. Wychowany na VHS-ach z bajkami i filmami z ninja gadami mam wygórowane wymagania co do tego filmu.

@rozpruwacz - tak, widziałem, także polecam.