CzAk1 Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Pojawił się długo wyczekiwany zwiastun "Teenage Mutant Ninja Turtles" ujawniający efekty współpracy Jonathana Liebesmana i Michaela Baya. Pełna treść: Wojownicze Żółwie Ninja wracają na duże ekrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Michael Bay i wiadomo o co chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Zapowiada się świetnie. Akurat jestem na etapie oglądania serii z młodym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 łoooo feeest!!!! to jest dobre!!!!! jedne z moich ulubionych postaci z dziecinstwa, dobrze to wyglada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Michael Bay i wiadomo o co chodzi :D wiadomo :) tak czy inaczej jaram sie jak flota stanisa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Pierwsza myśl. Wot? Ciekawe że Megan Fox wróciła do filmy Baya. Podobno byli pokłóceni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 No to trzeba będzie wybrać się do kina i przypomnieć sobie dawne czasy ;) Ciekawe kto zabierze się za ekranizacje 'Motomyszy z marsa' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Megan jest tak nabotoksowana, że nawet cyfrowe żółwie mają bardziej wyrazistą mimikę :P Słabiutko się to zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Totalnie mnie to nie ciąnie, i jeszcze z pod szyldu paramount :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 oczywiście że wracają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 @xmass no motomyszy to by bylo cos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 mam nadzieje, ze wypuszczą ficzuringi z jakimiś dialogami i pizzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Marzec 2014 Autor Share Napisano 27 Marzec 2014 O cholera! Motomyszy z Marsa :D Jaaa...ale by był czad. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 yeah shredder! z bajek dzieciństwa, fajnie jakby zrobili he-mana, tyle że z dobrym klimatem, bez różowego kiczu szkieletor z cgi mógłby kopać tyłki wyglądem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azbesty Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 he-man był robiony ale projekt padł jakieś 2lata temu. Zolwie to zywy wciaz brand, he-man i motomyszy juz nie. I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje. mlodzi sie interesują. na tym forum nie ma mlodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 jeszcze bym chciał Generała Daimosa, bo Yattaman to zbyt kwaśny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 jeszcze bym chciał Generała Daimosa, bo Yattaman to zbyt kwaśny temat. Yattamana juz zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozpruwacz Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Szkoda ze Mega Fox w tym gra.... pamietacie jeszcze ten? Jest naprawde warty obejrzenia uwazam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Ale fajno, z chęcią się przejde na to do kina! A te trailery Baya mnie już bawią. Wszędzie wciśnie optical flares. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Chciałbym napisać, że mi się podoba design żółwi, ale dla mnie są (hmmm) zbyt ludzcy z twarzy/pyska. Wychowany na VHS-ach z bajkami i filmami z ninja gadami mam wygórowane wymagania co do tego filmu. @rozpruwacz - tak, widziałem, także polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 zmieniły się nie tylko postacie, ale i kostiumy na planie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Piżama w trackery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Duuuże te żółwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Jakiś czas temu oglądałem figurki przedstawiające koncepty postaci. Jakość zdjęć okropna, ale wyobraźnia czyni cuda ;) Rafael zwłaszcza fajnie wykokszony: http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Oto+%C5%BB%C3%B3%C5%82wie+Ninja+i+Shredder-102209# Tylko gdzie jest mistrz Splinter?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 24 Czerwiec 2014 Share Napisano 24 Czerwiec 2014 [video=youtube;bNT-CT25clM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi