Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zapowiada się świetnie. Akurat jestem na etapie oglądania serii z młodym.

Napisano

łoooo feeest!!!! to jest dobre!!!!! jedne z moich ulubionych postaci z dziecinstwa, dobrze to wyglada!

Napisano

No to trzeba będzie wybrać się do kina i przypomnieć sobie dawne czasy ;)

Ciekawe kto zabierze się za ekranizacje 'Motomyszy z marsa' :D

Napisano

Megan jest tak nabotoksowana, że nawet cyfrowe żółwie mają bardziej wyrazistą mimikę :P

Słabiutko się to zapowiada.

Napisano

mam nadzieje, ze wypuszczą ficzuringi z jakimiś dialogami i pizzą :)

Napisano

yeah shredder!

z bajek dzieciństwa, fajnie jakby zrobili he-mana, tyle że z dobrym klimatem, bez różowego kiczu

szkieletor z cgi mógłby kopać tyłki wyglądem ;]

Napisano

Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p

Napisano
  Tomasz G napisał:
Można wymyślic milion nowych rzeczy. Najłatwiej nagrać żółwie od nowa. Po co wymyślać coś nowego?Co za czasy;p

I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje.

Napisano

he-man był robiony ale projekt padł jakieś 2lata temu. Zolwie to zywy wciaz brand, he-man i motomyszy juz nie.

Cytat
I patrz temat z odgrzewanym kotletem już 2 strony. Nowy film wachowskich totalnie nowe coś, nikt się nie interesuje.

mlodzi sie interesują. na tym forum nie ma mlodych.

Napisano
  Creator napisał:
jeszcze bym chciał Generała Daimosa, bo Yattaman to zbyt kwaśny temat.

Yattamana juz zrobili

Napisano

Ale fajno, z chęcią się przejde na to do kina! A te trailery Baya mnie już bawią. Wszędzie wciśnie optical flares.

Napisano

Chciałbym napisać, że mi się podoba design żółwi, ale dla mnie są (hmmm) zbyt ludzcy z twarzy/pyska. Wychowany na VHS-ach z bajkami i filmami z ninja gadami mam wygórowane wymagania co do tego filmu.

@rozpruwacz - tak, widziałem, także polecam.