Descileus69 Napisano 4 Czerwiec 2014 Share Napisano 4 Czerwiec 2014 (edytowane) Czesc! Robie sobie po godzinach animacje inspirowana intrami do gier. Co powiecie o takim czyms! Bede tutaj wykladal nowe shoty, bedzie super jezeli bedziecie komentowac.Pozd Edytowane 24 Lipiec 2014 przez Descileus69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 7 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Jak dla mnie zapowiada się rewelacyjnie. Możesz coś napisać o softach, i maszynie na której renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 W czym Ty to robisz? EDIT: O, widzę, że zostałem uprzedzony. W każdym razie dla mnie to wygląda jak jakieś klatki z ejmerykańskiego filmu z nałozonym filtrem. Zapowiada się sowicie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 Wygląda świetnie! Podaj proszę więcej informacji, czy wszystko modelowałeś sam, ile czasu to robisz, jakieś siatki itp. No ja jestem zachwycony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Max, Vray, After, Photoshop. Co wygrałem? :D Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Wszystko CG, czy łączysz modele z normalnym filmem? Wygląda zajebiście, czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 8 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2014 (edytowane) Bingo! Vray , Max , After.Textury z fotek , full 3D.Mam straszny problem z dopilonowywaniem jakosci , zabardzo nie moge sie doczekac finalnego efektu i psuje robote niedorobkami.Prosze was o ,,kosa'' oko i krytyke. Niedlugo wrzuce animowane ,,Bety''.Wrzucam ,,Draft'' Bliskiego planu. Edytowane 8 Czerwiec 2014 przez Descileus69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kir4 Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Ostatnie ujęcie bardziej mi przypomina grę niż CG. Ale pracę na prawdę wysokiego lotu. Prosiłbym o viewport pierwszej i drugiej sceny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Na trójkę wybrałeś kiepskie ujęcie, nadkola zdradzają cały temat. No i jak już miałbym się dopierd...ć to za mała rozdizielczość renderów(co najmniej 720) i za dużo posta w tych obrazkach. Aczkolwiek...to będzie animacja(tak wnioskuję z Twoich wypowiedzi), więc odbiór też będzie całkiem inny...Tak więc, czekam na anime i trzymam kciuki. P.S. Galeria na CGtalk na wypasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Dla mnie to w ogóle jakiś kosmos co tutaj prezentujesz! Czekam na kolejny update! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 ładna stylistyka, wyglada zacnie - mam nadzieje, ze wszystkie ujęcie będą równe, zaapowiaa się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Zalaczam watek z CGSociety. Siatki pokaze po zakonczeniu roboty, narazie niema sie czym chwalic.Caly czas materialy sie zmieniaja. Look Dev, tez zalacze pozniej , jezeli uda sie zrobic dobre wrazenie i benda zainteresowani. http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=1193265 Wrzucam Rendery w lepszej rozdzialce.Niestety narazie w animacji wyglada to ubogo. - - - Połączono posty - - - Uda sie swietnie jak mi pomozecie krytycznym spojrzeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Moje zdanie znasz :) pokłony. Stille wyglądają jak z mocnego cinematica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2014 Hej! Wrzucam progress, zastanawiam sie ktory wariantjest lepszy, astary czy nowy? jak myslicie? Wrzucam tez devlUk modeli...;) Gliniarz gra jako wkladka do radiowozu...3 plan czekam na wasz feedback... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 22 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 22 Lipiec 2014 Share Napisano 22 Lipiec 2014 (edytowane) Po pierwsze - zainwestuj w miniaturkę. Rzeczy z kosmosu, a odsłon jakby to był wip modelowania deski śniadaniowej. Bez miniaturki Twój wątek się gubi. Po drugie - dajże coś z animacji. Stille są bajeczne, więc co tu już można komentować. Może szacowna klima coś Tobie podpowie odnośnie rzeczy, która jak sam ująłeś "wygląda ubogo". Edytowane 22 Lipiec 2014 przez STRZYG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 22 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2014 Halina Daj Spokuj! ... Zniszczyles mnie , Genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Lipiec 2014 Share Napisano 23 Lipiec 2014 no wszystko wyglada naprawde imponujaco, ale ja bym chcial zobaczyc cos w porzadnej jakosci i ostrosci, cos w full hd, bo chyba taka rozdzialka bedzie w animce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 25 Lipiec 2014 Share Napisano 25 Lipiec 2014 Wszystko mi się podoba, bardzo ciekawi mnie jaką historię opowiesz w tej animacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 25 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2014 Hmm!Wiesz,tak szczerze fabula tej animacji jest bardzo prosta,to na razie tylko techniczny reel, epizod, nie wykluczam ze cos sie rozwinie ale na ,,Katedre'' niema co liczyc.Chce poprostu potestowac rozne style compositingu i rozne stylistyki graficzne ktore sie pojawiaja w najnowszych cinematicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 25 Lipiec 2014 Share Napisano 25 Lipiec 2014 Czyli doskonalisz warsztat, wydaje mi się, że nawet jeśli mówisz, że nie skupiasz się na fabule, to i tak będzie super, działaj dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 27 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 6 Sierpień 2014 Share Napisano 6 Sierpień 2014 Wygląda fantastycznie, bardzo filmowo, zdaje się, że już po kadrach można sobie założyć, jak będzie wyglądała animacja. Bardzo obiecujące, będę na bieżąco śledził postępy prac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi