Napisano 10 Czerwiec 201410 l Rozwijany przez Massive Entertainment, oparty na silniku Snowdrop, The Division doczekał się kolejnej zapowiedzi prosto z E3. Pełna treść: The Division - nowy trailer
Napisano 10 Czerwiec 201410 l tu cała konferencja na której było to puszczane ale u mnie 720 wygladało jak 360 a jednak ja widziałem tylko gameplay: Edytowane 10 Czerwiec 201410 l przez olaf
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Świetne! Dawno nie widziałem tak dobrej reżyserii trailera. Hollywood powinien się uczyć od gier.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Bardzo dobra reżyseria, Hollywood chyba już dawno wszedł do branży gier, nie wierzę, że takie rzeczy pilotują graficy 3D. Niby historia taka jak w innych gierkach, ale jak opowiedziana! Ten trailer również wspaniale się słucha, muszę przyznać, że ścieżka dźwiękowa jest tutaj na bardzo wysokim poziomie.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l nie wierzę, że takie rzeczy pilotują graficy 3D A dlaczego mieliby? W hollywodzie tez nie robia tego graficy. Poza tym to CGI, right? Wiec i tak nie robili tego developerzy. Anyway poza lekka dawka patetycznosci bardzo mi sie podoba, szczegolnie poczatek:)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Autor Mam takie same zdanie - jak zobaczyłem tą zapowiedź, to od razu uznałem ją za najlepszą z E3. Świetnie wyreżyserowane, ładnie poprowadzone. Krótka historyjka o ludziach bez ludzi (przez większą część trailera).
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Reanimator - odniosłem się do komentarza Monia. Domyślam się, że twórcy gier zatrudniają reżyserów z Hollywood już dziś.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Wreszcie cinematik, który się ogląda, co? Od tych wszystkich spadających z nieba mutantów z toporami mam mdłości...
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Reanimator - odniosłem się do komentarza Monia. Domyślam się, że twórcy gier zatrudniają reżyserów z Hollywood już dziś. Tym samym odbierasz umiejetnosci wszystkim, ktorzy poza Hollywoodem robia filmy niezalezne, europejskie, a w tym kontekscie gry. Srlsy, dobre rzeczy robi sie takze i bez hollywoodu, zeby wymienic chociazby rewelacyjne sceny z LAst of Us (rezyserowane przez debiutanta). Trailer Division to nie jest jakis rocket-science, "po prostu" ktos mial dobry pomysl. Hollywood nie ma monopolu na dobre pomysly, niektorzy powiedza, ze jest wrecz odwrotnie;)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Reanimator - odniosłem się do komentarza Monia. Domyślam się, że twórcy gier zatrudniają reżyserów z Hollywood już dziś.Reżyserów ale nie reżyserów trailerów. Tak mielibyśmy dźwieki z incepcji, slo-mo i miganie czarnego ekranu co 2 sekundy i wszystkie inne oklepane motywy z każdego trailera filmowego z ostatniej dekady.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l trailery w hollywood to produkty socjotechniki nie rezysera. fajnie ze mało ich w gamedevie
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Bardzo fajne CG / Digic zrobil tez fajny trailer do AC Unity - jakos nie widze newsa
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Kusanagi - to nie Digic a Blur tym razem. Ale mi sie i tak najbardziej w tym roku podoba trailer Dead Island 2 .
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Klicek - z samego źródła. To mały światek, szybko się wieści rozchodzą.
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Baggins: A jest jakiś powód dla którego tych informacji nie można po prostu zgooglać. Naprawdę podczas premier ciężko znaleźć (o ile tak jak mówiesz nie wiesz z samego źródła) studio/grafików odpowiedzialnych za te filmy. Chciałbym móc przy każdym coś takiego dodać, ale Blur się tym nie chwali (zarobienie?).
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Zazwyczaj pierwsze dni po release trailera to jest exclusive i nie można wrzucać nigdzie indziej. Po paru dniach/tygodniach można się chwalić. Axis już wrzucił Dead Island na swoje Vimeo np. - zależy od klienta. Poza tym ci najwięksi naprawdę nie muszą się śpieszyć. Nieoficjalnie to się rozchodzi dużo szybciej, ale nie będzie taki dziadek jak ja uczył młodzieży jak z fejsa korzystać :-)
Napisano 11 Czerwiec 201410 l No no. Młodzież 30+ sprawdza fejsa. Nie chodzi o ten konkretny przypadek. Bo faktycznie niektórzy coś piszą, ale tylko garstwa. Być może masz w znajomych (na bank) ludzi bezpośrednio z Blur i w ten sposób widzisz (zresztą wiesz, że tak wyłapałem Wasz film, którym się nie chwaliliście). Oficjalne kanały na FB wcale się tym nie chwalą. Nie od razu. Edytowane 11 Czerwiec 201410 l przez Adek
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Trailer super, bardzo mi sie podoba. Czuje klimat i juz bym w to zagrał Edytowane 11 Czerwiec 201410 l przez ezils