Napisano 25 Wrzesień 201410 l Film pt. LOST SENSES Grupy Smacznego, wyreżyserowany przez Marcina Wasilewskiego pojawił się w całości do obejrzenia w internecie. O filmie pisaliśmy kilka razy w zeszłym roku. Między innymi w związku z nagrodą jaką otrzymał podczas festiwalu SIGGRAPH 2013 (nagroda Jury). Pełna treść: Lost Senses - film Grupy Smacznego
Napisano 25 Wrzesień 201410 l takie... takie... symboliczne. za to ładnie zanimowane bardzo. podoba mi się w tym kontekście motyw pościgu. gratuluję całej ekipie! p.s. a, zapomniałem dopisać: muzyka świetna! Edytowane 25 Wrzesień 201410 l przez fps
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Bardzo dobre, pointa dość wstrząsająca, albo wstrząsająco smutna. Świetna animacja i bardzo dobra stylistyka. Gratulacje i powodzenia w kolejnych projektach! PS Wybrany soft, o ile dobrze pamiętam, też budzi moją sympatię.
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Polska animacja nie zrobiona w maxie? Hmmm dziwne :) Calosc bardzo fajna i przyjemna.
Napisano 26 Wrzesień 201410 l Brawo Marcin! "najlepszy grafik komputerowy wśród piłkarzy i najlepszy piłkarz wśród grafików komputerowych" jak by to powiedział kliment woroszyłow
Napisano 27 Wrzesień 201410 l Świetna stylizacja i animacja ...i muzyka. Czy to zostało zrobione w Blenderze?
Napisano 27 Wrzesień 201410 l Hej Fajnie, że film przypada do gustu:). Miło wspominam prace nad LS i gratulacje w związku z premierą:) Jeśli kogoś interesuje temat na moim Behance dokładniej można się przyjrzeć konceptom i modelom z LS: BEHANCE pzdr. Kuba Szczęśniak