adek Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Zaginięcie Ethana Cartera to pierwszą produkcji studia The Astronauts, założonego przez Adriana Chmielarza i innych pracowników byłego studia People Can Fly po odejściu z Epic Games. Gra miała swoją premierę 25 września. Nie jesteśmy serwisem informującym o grach komputerowych i na pewno osoby interesujące się grami o samej grze przeczytały już kilka artykułów w innych miejscach, ale nie sposób przejść obojętnie wobec tej produkcji nie komentując, a w zasadzie nie komplementując przepięknej grafiki! Pełna treść: Zaginięcie Ethana Cartera z przepiękną grafiką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 pierwsze nowe studio, ktore nie bierze się na początek za rpg ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Wczoraj przeszedłem większość tej gry. Graficznie to jest arcydzieło. Tak bardzo mi szkoda że moja karta grafiki jest już stara i nie mogłem grać na max detalach. Kolejny argument do GTXa 980. ;) Muzyka, fabuła i gameplay również udane, wszystko buduje spójny i niepowtarzalny klimat. Jedyny minus to zupełny brak wprowadzenia gracza w mechanikę gry. Musiałem się sporo cofać bo dopiero przy kopalni dowiedziałem się ze "to niebieskie coś" (bez spoilerów) da się w całości uruchomić gdy ustawi się obiekty na ich miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 monio a jaką masz grafikę jeżeli można wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veti Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 U mnie na 780 GHz śmiga aż miło. Gra wygląda prześliczne, ale to co mnie najbardziej zadziwiło, że z MSAAx4 nie ma jakiegokolwiek aliasingu - no dobra jest na liniach wysokiego napięcia, ale to jedyny obiekt na którym widziałem. Żadnego flickeringu na liściach - ja nie wiem jak oni to zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Polska recenzja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2014 No recenzji jest sporo. Chociaż tutaj faktycznie zobaczyłem jedno. Że ta grafika jest naprawdę niesamowita. Być może forma gry, taka książkowa (co mi się bardzo podoba) spowodowała, że tak starannie można było dopieścić otoczenie. No to jest bajka. Jest tutaj ktoś z Astronautów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 ciekawe jak bedzie chodzilo na medium na gtx560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 tr3buh - Mam antycznego GTX 460. ;) Gra potrafi przyciąć nawet na średnich detalach ale i tak wizualia powalają. Na pewno przejdę ją ponownie jak wymienię kartę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Jest tutaj ktoś z Astronautów? z użytkowników max3d to Selena jest astronautem ;] @monio czyli na mojej karcie też powinno jakoś pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 na 560 wszystko na hi (aa off) z lekka korba da sie przejsc gre, sliczna :) jedna z gier gdzie wolalem miec lekkie spadkie z 24 fpsow, ale super grafike :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 29 Wrzesień 2014 Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Ja podobnie. To nie dynamiczny shooter więc nie boli. Koniecznie texture detail na maksa ustawiajcie, widać tą robotę włożoną w skany. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Wczoraj przeszedłem w jednym ciągu. Świetna produkcja. I faktycznie po przejściu człowiek czuje się jak po przeczytaniu lekkiej książki. Mam nadzieję że produkcja odniesie sukces za granicą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Sam się mocno zastanawiam nad zagraniem, trzeba będzie to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 30 Wrzesień 2014 Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Fajnie by bylo zorganizowac jakies Q&A ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 1 Październik 2014 Share Napisano 1 Październik 2014 Melduje się Astronauta i dziękuje za Newsa i wszystkie miłe słowa :) Pozdrawiam z orbity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 1 Październik 2014 Share Napisano 1 Październik 2014 :) Hej. Rzadko z Kamilem tu wpadamy ostatnio a Virt to chyba wogole nie ma konta. Bardzo miło widzieć topic. Dzięki Adek za newsa :) Szczerze mówiąc w najbliższym czasie chcieliśmy Art Dumpa jakiegoś zorganizować, ale narazie to próbujemy ... wytrzeźwieć. i się ogarnąć :). Jak ktoś ma pytania, to bardzo chętnie odpowiemy :). Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi