Napisano 3 Październik 201410 l "Work in progress made with Lightwave, Sculptris and Krita, composited with Davinci Resolve Lite."
Napisano 4 Październik 201410 l Może użyją takiej technologii przy nowych star warsach na Fordzie i reszcie ekipy :)
Napisano 4 Październik 201410 l Za każdym razem jak to widzę, to mi się demo nVidii przypomina: http://www.nvidia.pl/coolstuff/demos#!/lifelike-human-face-rendering - jakość w zasadzie ta sama, tylko że realtime. Jednak do sensownego framerate'u potrzeba naprawdę mocnego GPU - rekomendowany jest Titan. Na moim GTX 780 mam około 35fps.
Napisano 5 Październik 201410 l robi wrażenie najlepsze jest to że głowa nie jest skanem tylko wyrzeźbiona ręcznie, to się dopiero nazywa skill !
Napisano 5 Październik 201410 l Tr3buh wymodelowac realistyczna glowe nie jest jakims mega wyzwaniem, ja tu widze o wiele wiekszy skill jak swietne shadery, animacja i tekstury. Bardzo fajnie to wyglada
Napisano 5 Październik 201410 l @veti, jak ty twierdzisz, ze jakość w zasadzie ta sama(tego projektu i projektu Nvidii), to gratuluje wzroku i wyobraźni!
Napisano 5 Październik 201410 l Koles jest mega kozakiem, jego short Passenger tylko potwierdza jego samozaparcie:)
Napisano 6 Październik 201410 l To on robił Pasażera? aha to już wszystko jasne :) Przepiękna robota, brawo, brawo.