Napisano 22 Październik 201410 l Już 4 listopada na Stadionie Narodowym odbędzie się największe spotkanie inżynierów, projektantów, architektów, twórców gier i animacji - Forum Autodesk 2014. Uwaga! Mamy dla Was 10 darmowych wejściówek na to wydarzenie. Szczegóły w treści newsa. Pełna treść: Forum Autodesk 2014 - już 4 listopada
Napisano 23 Październik 201410 l Zrobią dwu godzinną prezentacje Quad Chamfera w nowym Maxie. Tłum będzie piszczał i rzucał stanikami. ;)
Napisano 23 Październik 201410 l Może nawet pochlapią farbą z telefonu na tablet... a nie sorry, to nie ci.
Napisano 23 Październik 201410 l Pójdę tam specjalnie po jedną rzecz: a mianowicie, chcę uruchomić 3ds maxa na ich stacji roboczej a potem poklikać i zobaczyć czy tak samo laguje jak na każdym moim kompie, tak że się pracować nie da...
Napisano 23 Październik 201410 l Jaki hejt, a w innych temat wielka obrona 3dsmax jak jedynego slusznego softu do wielkich produkcji, gamedevu i archviz. Dziwny jest ten swiat :)
Napisano 23 Październik 201410 l Wysłał ktoś tego maila? Dostalem tylko info, że przeczytane... Ten max3d to miałobyć w temacie xD??
Napisano 23 Październik 201410 l ja dostałem wejściówkę :) tak max3d w temacie Edytowane 23 Październik 201410 l przez Damienza
Napisano 23 Październik 201410 l Autor Dostałem informację, że nie ma już wolnych wejściówek. Osoby, które się załapały dostaną potwierdzenie, a samą wejściówkę pocztą.
Napisano 30 Październik 201410 l "Rejestracja wymaga akceptacji Organizatora. W ciągu 3 dni skontaktujemy się z Państwem w celu jej potwierdzenia." skontaktował się ktoś z wami? bo do mnie doszedł tylko mail że szczegóły wyślą dzień wcześniej.