Pionier Napisano 30 Październik 2014 Napisano 30 Październik 2014 Hej, Chciałem podzielić się z Wami projektem który skończyłem jakiś czas temu a który wykonałem dla agencji Good Morning. Moim zadaniem było wyrenderowanie trzech butelek w tym samym otoczeniu. Na szczęście różniących się od siebie tylko etykietą. Całość renderowana w Coronie. Czas renderu wyniósł około 6/8 min. na klatkę, koniec końców zdecydowałem się na spróbowanie zewnętrznej renderfarmy, wybór padł na Rebusfarm i wszystko przebiegło pomyślnie. Finalny output - full hd a główne przeznaczenie to website, przykład tutaj: http://linie.com/aquavits/double-cask/ Mam nadzieję że wygląda to przyzwoicie i Wam się spodoba, finalna animacja: obrazki: wip: Dzięki, P.
Bonifatz Napisano 30 Październik 2014 Napisano 30 Październik 2014 Świetna robota Pionier ! Świetny efekt dały te fruwające cząsteczki.
plasti Napisano 30 Październik 2014 Napisano 30 Październik 2014 (edytowane) w Twoim wykonaniu nawet butelka w beczce wyglada mega kozacko :), swietna robota! Edytowane 30 Październik 2014 przez plasti
artzgodka Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Git!!, moim zdaniem na stronie web najlepiej się prezentuje render
Temporal Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 jedynie moge sie doczepic do tej odbijajacej sie kamery, dziwnie to wyglada
Pionier Napisano 31 Październik 2014 Autor Napisano 31 Październik 2014 Dzięki za opinie! Już się na to napatrzyłem więc straciłem dystans, cieszy mnie że wygląda to przyzwoicie. @Temporal, "odbijajacej sie kamery" ? P.
Profeska Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) Pozdrawiam i "fajna" praca:)) Edytowane 5 Listopad 2014 przez Profeska
Sebazx6r Napisano 5 Listopad 2014 Napisano 5 Listopad 2014 xD chyba kolega ,chciał przysłodzić z tom kamerom, że kręcone. Ładna butelkia. Modo?
Pionier Napisano 5 Listopad 2014 Autor Napisano 5 Listopad 2014 Dziekuje bardzo za fronta! Niestety to jeszcze nie modo, ale juz niedlugo mam nadzieje ze nowe prace wyjda z modo wlasnie :)
le_chu Napisano 5 Listopad 2014 Napisano 5 Listopad 2014 Bardzo ładne rzeczy, przyłączam się do zdania że w wersji webowej wygląda jeszcze lepiej.
PurePixel Napisano 6 Listopad 2014 Napisano 6 Listopad 2014 Świetne, bardzo nastrojowe i klimatyczne. Cząsteczki wyplute z programu 3d? Czy zrobione w postprodukcji? Uchylisz rąbka tajemnicy?
Pionier Napisano 6 Listopad 2014 Autor Napisano 6 Listopad 2014 @le_chu - dzięki, doceniam ze się podoba! @PurePixel - również dzięki, cząsteczki są na 3D, to parę obiektów spiętych w grupę podpiętą jako source do ParticleFlow. Do tego bardzo mały ruch cząsteczek na przestrzeni całej animacji, reszta to ustawienie właściwie DOFa i to tyle w temacie cząsteczek. P.
Rekomendowane odpowiedzi