Napisano 30 Październik 201410 l Hej, Chciałem podzielić się z Wami projektem który skończyłem jakiś czas temu a który wykonałem dla agencji Good Morning. Moim zadaniem było wyrenderowanie trzech butelek w tym samym otoczeniu. Na szczęście różniących się od siebie tylko etykietą. Całość renderowana w Coronie. Czas renderu wyniósł około 6/8 min. na klatkę, koniec końców zdecydowałem się na spróbowanie zewnętrznej renderfarmy, wybór padł na Rebusfarm i wszystko przebiegło pomyślnie. Finalny output - full hd a główne przeznaczenie to website, przykład tutaj: http://linie.com/aquavits/double-cask/ Mam nadzieję że wygląda to przyzwoicie i Wam się spodoba, finalna animacja: obrazki: wip: Dzięki, P.
Napisano 30 Październik 201410 l Świetna robota Pionier ! Świetny efekt dały te fruwające cząsteczki.
Napisano 30 Październik 201410 l w Twoim wykonaniu nawet butelka w beczce wyglada mega kozacko :), swietna robota! Edytowane 30 Październik 201410 l przez plasti
Napisano 31 Październik 201410 l jedynie moge sie doczepic do tej odbijajacej sie kamery, dziwnie to wyglada
Napisano 31 Październik 201410 l Autor Dzięki za opinie! Już się na to napatrzyłem więc straciłem dystans, cieszy mnie że wygląda to przyzwoicie. @Temporal, "odbijajacej sie kamery" ? P.
Napisano 4 Listopad 201410 l Pozdrawiam i "fajna" praca:)) Edytowane 5 Listopad 201410 l przez Profeska
Napisano 5 Listopad 201410 l xD chyba kolega ,chciał przysłodzić z tom kamerom, że kręcone. Ładna butelkia. Modo?
Napisano 5 Listopad 201410 l Autor Dziekuje bardzo za fronta! Niestety to jeszcze nie modo, ale juz niedlugo mam nadzieje ze nowe prace wyjda z modo wlasnie :)
Napisano 5 Listopad 201410 l Bardzo ładne rzeczy, przyłączam się do zdania że w wersji webowej wygląda jeszcze lepiej.
Napisano 6 Listopad 201410 l Świetne, bardzo nastrojowe i klimatyczne. Cząsteczki wyplute z programu 3d? Czy zrobione w postprodukcji? Uchylisz rąbka tajemnicy?
Napisano 6 Listopad 201410 l Autor @le_chu - dzięki, doceniam ze się podoba! @PurePixel - również dzięki, cząsteczki są na 3D, to parę obiektów spiętych w grupę podpiętą jako source do ParticleFlow. Do tego bardzo mały ruch cząsteczek na przestrzeni całej animacji, reszta to ustawienie właściwie DOFa i to tyle w temacie cząsteczek. P.