mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Stara pracka, przedstawiająca ptaszka teraz dopracowana i dopykana :) Przedstawia ptaka, jakby co...
Batou Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Fajne aczkolwiek moim zdaniem troszkę zbyt banalne są te przejścia między bielą a środkową częścią pracy. Wygląda to po prostu jakbyś zrobił je zwykłym białym airbrushem w PS. Poza tym całkiem przyjemna grafika.
Piotr Dobosz Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 fajna pracka, bardzo ciekawa.... naprawde bardzoo ciekawa i estetyczna gratulacje
Salvator Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 ładne, chciałbym mieć coś takiego nad łózkiem.
darkelf Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 piekne i spoko i w ogole, ale ja bym chcial zobaczyc cos, co nie wyglada jak wyciagniete z winampa, taka wiesz... infantylna i plytka warsztatowa grafike... bo na razie mam wrazenie, ze idizesz naokolo. bisous ;).
Damian Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 nom, nie jest zle... ale błedyjeszcze są, ładnie ze kombinujesz z liternictwem, ale to air dziala juz na niekorzyść.
greg_jg Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 mnie się podoba, tylko gdybyś dał większą "rozdziałkę"
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 wow dzięki :D widzę, że takie klimaty wam podchodzą damian: część z liternictwa tutaj jest jeszcze stara, ale chyba nie jest aż tak tragicznie hehe :)
Ufooox Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 Ledwo przechodzi mi to przez gardlo... podoba mi sie :(.
rowr Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 no spoko ale ja chce siateczke :) ale pracka naprawde fajnie wyglada
mCh Napisano 26 Wrzesień 2004 Autor Napisano 26 Wrzesień 2004 z siateczką mogą być problemy, musiałbym ją odgrzebać na dysku. chociaż dla chcącego nic trudnego. jak na razie mam w cholerę roboty ze szkoła no i tą pracę na bitwę muszę wreszcie ruszyć.
rowr Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 heh znajdz ja, olej szkole daj mi siatke :D sorki ale ciekawy jestem :)
Archangel Napisano 26 Wrzesień 2004 Napisano 26 Wrzesień 2004 no no chyba najlepsza Twoja praca tego typu :) i naprawde jest ladna ! jedyna uwage jaka ma to, ze jest ona troszke banalna - taka standardowa i podobna do innych prac tego typu..ale ogolnie jest naprawde ok :)
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 na tapete na pulpicie sie nada dobre!
mCh Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 Archangel: Już niech ci będzie, że sztampowa :) Choć nie jest łatwo dzisiaj być oryginalnym, naprawdę. Ja jestem jeszcze bardzo młody, trudno o własny styl w wieku 15 lat. Nawet Picasso jego nie miał jak był takim małym brzdącem. ;D
Kris_R Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Robisz postępy i bardzo mi się podoba. Szybko się uczysz... jako mały brzdąc, jak będziesz tak chłonął wszystko to kto wie co z Ciebie wyrośnie! Ptaszor jest jak dla mnie pracką, w której coś drgnęło. Zaczynasz myśleć nad plastycznym przekazem... wreszcie coś konkretniejszego :) Widać skrzydło, widać ptaka... jest fajnie. Ja jestem na tak :))
Archangel Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 alez ja jestem upierdliwy :) zgadzam sie w pelni Kris_R wreszcie cos drgnelo...mysle ze ta praca do dobry kierunek do dalszych eksperymentow
Kuciel Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 calkiem przyjemnie ale siatka by sie przydala :)
greg_jg Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 na tapete na pulpicie sie nada dobre! nie, za małe :P
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 Archangel: Żebyś zawsze był TAK "upierdliwy" :D Hehe.. Za małe na tapetkę - fakt. Będę niedługo robił coś podobnego, tylko, że oczywiście zupełnie innego w wykonaniu i te pe (ryj mianowicie), zapodam wtedy większą rozdziałe. to niestety, najwieksze co się z birdy zachowało. obiekty 3d - może mi ktoś powiedzieć, gdzie one są na moim dysku? heh, straszny bajzel mam ostatnio. Z ciekawości i interesowanek - na evermotion.org jest to w obecnej chwili na stronie głównej w miniaturkach :) Aż mi się głupio zrobiło, heh :D
MF Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 No dawaj siateczke lub renderek bez zadnych poprawek w ps
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 malefatal - nie denerwuj mnie, proszę. chcesz, przyjeżdzaj i wygrzeb mi w tym bajzlu cokolwiek. nawet na kompie, na biurku, w głowie... eh. ostatnio zgubiłem oryginał pewnego ważnego szkicu. dobrze, że miałem skan.
MF Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 No dobra podaj adres, przyjade z rowrem i pomozemy Tobie znalezc to w kompie, pod biurkiem lub glowie (ale tam chyba nic nie znajdziemy)....
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 no - ta pracka jak dla mnie COOL :-) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi