Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

lovebird.jpg

Stara pracka, przedstawiająca ptaszka teraz dopracowana i dopykana :)

Przedstawia ptaka, jakby co...

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne aczkolwiek moim zdaniem troszkę zbyt banalne są te przejścia między bielą a środkową częścią pracy. Wygląda to po prostu jakbyś zrobił je zwykłym białym airbrushem w PS.

Poza tym całkiem przyjemna grafika.

Napisano

piekne i spoko i w ogole, ale ja bym chcial zobaczyc cos, co nie wyglada jak wyciagniete z winampa, taka wiesz... infantylna i plytka warsztatowa grafike... bo na razie mam wrazenie, ze idizesz naokolo. bisous ;).

Napisano

nom, nie jest zle... ale błedyjeszcze są, ładnie ze kombinujesz z liternictwem, ale to air dziala juz na niekorzyść.

Napisano
  • Autor

wow dzięki :D widzę, że takie klimaty wam podchodzą

damian: część z liternictwa tutaj jest jeszcze stara, ale chyba nie jest aż tak tragicznie hehe :)

Napisano

no spoko ale ja chce siateczke :) ale pracka naprawde fajnie wyglada

Napisano
  • Autor

z siateczką mogą być problemy, musiałbym ją odgrzebać na dysku. chociaż dla chcącego nic trudnego. jak na razie mam w cholerę roboty ze szkoła no i tą pracę na bitwę muszę wreszcie ruszyć.

Napisano

heh znajdz ja, olej szkole daj mi siatke :D sorki ale ciekawy jestem :)

Napisano

no no chyba najlepsza Twoja praca tego typu :) i naprawde jest ladna ! jedyna uwage jaka ma to, ze jest ona troszke banalna - taka standardowa i podobna do innych prac tego typu..ale ogolnie jest naprawde ok :)

Napisano
  • Autor

Archangel: Już niech ci będzie, że sztampowa :) Choć nie jest łatwo dzisiaj być oryginalnym, naprawdę. Ja jestem jeszcze bardzo młody, trudno o własny styl w wieku 15 lat. Nawet Picasso jego nie miał jak był takim małym brzdącem. ;D

Napisano

Robisz postępy i bardzo mi się podoba. Szybko się uczysz... jako mały brzdąc, jak będziesz tak chłonął wszystko to kto wie co z Ciebie wyrośnie! Ptaszor jest jak dla mnie pracką, w której coś drgnęło. Zaczynasz myśleć nad plastycznym przekazem... wreszcie coś konkretniejszego :) Widać skrzydło, widać ptaka... jest fajnie. Ja jestem na tak :))

Napisano

alez ja jestem upierdliwy :) zgadzam sie w pelni Kris_R wreszcie cos drgnelo...mysle ze ta praca do dobry kierunek do dalszych eksperymentow

Napisano
  • Autor

Archangel: Żebyś zawsze był TAK "upierdliwy" :D Hehe..

Za małe na tapetkę - fakt. Będę niedługo robił coś podobnego, tylko, że oczywiście zupełnie innego w wykonaniu i te pe (ryj mianowicie), zapodam wtedy większą rozdziałe. to niestety, najwieksze co się z birdy zachowało. obiekty 3d - może mi ktoś powiedzieć, gdzie one są na moim dysku? heh, straszny bajzel mam ostatnio.

Z ciekawości i interesowanek - na evermotion.org jest to w obecnej chwili na stronie głównej w miniaturkach :) Aż mi się głupio zrobiło, heh :D

Napisano

No dawaj siateczke lub renderek bez zadnych poprawek w ps

Napisano
  • Autor

malefatal - nie denerwuj mnie, proszę. chcesz, przyjeżdzaj i wygrzeb mi w tym bajzlu cokolwiek. nawet na kompie, na biurku, w głowie... eh.

ostatnio zgubiłem oryginał pewnego ważnego szkicu. dobrze, że miałem skan.

Napisano

No dobra podaj adres, przyjade z rowrem i pomozemy Tobie znalezc to w kompie, pod biurkiem lub glowie (ale tam chyba nic nie znajdziemy)....

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.