Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ciekawe czy by luxo umieli się oderwać od TF, na powrót do starego układu. jako luxology. bo gdyby się niedawno nie przyłączyli do TF, to by nie mieli dziś problemu ze sprzedażą do autodesku.

Napisano

wiesz to wszystko zależy od umowy, jest cały temat na forum luxology (the foundry community) ale jak na razie nikt nic nie wie tylko sieja zamęt i defetyzm ;) nikt z luxology chyba nie zabierał głosu w tej sprawie przynajmniej oficjalnie, zawsze pozostaje jeszcze blender jako backup.

Napisano

Podoba mi się , bardzo klawe figurki, zabawne, dobrze Ci to wyszło!

Offtopem

Czy mogę prosić aby ktoś założył temat odnośnie MODO, np. Ty Temportal bo widzę, że jesteś zorientowany, i napisał co jest prawdą?

Chciałem nauczyć się MODO, ale od jakiegoś czasu obija mi się o uszy informacja o tym, że MODO zostanie kupione i tym samym zniszczone.

Napisano

@Temporal tak tu masz racje to ze "Carlyle Group" sprzedaje "TF" to prawda ale chodziło mi o to ze na razie nie wiadomo kto to kupi i jaki to będzie miało wpływ na użytkowników modo nuke mari itd. jeśli będzie to kolejna grupa kapitałowa to teoretycznie nic się nie powinno zmienić sorry za offtopa

@2013 dzięki ciesze się ze się podobaja

Napisano
Hahaha swietnie ci to wyszlo, uwielbiam takie klimaty. 5+ a nawet i 6 :)

Dzięki ciesze się że się podoba :D

Swietne. To z kreskówki. Fajna wampirzyca.

Dzięki a co do wampirzycy to miałem trochę problemów z pozą tzn nie chciałem z tego pin-upa robić w końcu to kreskówka ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności