Volatile-Vertex Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 Adventure Time Mashups: modelowanie, render: MODO 701 symulacja peleryny: Blender 2.7x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 10 Styczeń 2015 Share Napisano 10 Styczeń 2015 fajne, znane mi, pozdrawiam modonautę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 dzieki, dobrze widziec kolejnego modonaute bo niedlugo to zaden nie zostanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 a to jest jakaś tendencja, że opuszczają ten soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 nie na razie nie ale to wszystko zalezy kto kupi The Foundry jak Autodesk no to wtedy moze byc problem, ale mam nadzieje ze tak nie bedzie bo za bardzo sie przyzwyczailem do modo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benton Napisano 11 Styczeń 2015 Share Napisano 11 Styczeń 2015 a ciekawe czy by luxo umieli się oderwać od TF, na powrót do starego układu. jako luxology. bo gdyby się niedawno nie przyłączyli do TF, to by nie mieli dziś problemu ze sprzedażą do autodesku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 wiesz to wszystko zależy od umowy, jest cały temat na forum luxology (the foundry community) ale jak na razie nikt nic nie wie tylko sieja zamęt i defetyzm ;) nikt z luxology chyba nie zabierał głosu w tej sprawie przynajmniej oficjalnie, zawsze pozostaje jeszcze blender jako backup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 jak juz tak offtopujecie, to dodam ze jednak byl oficjalny odzew i to wszystko to prawda a nie sianie zametu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 12 Styczeń 2015 Share Napisano 12 Styczeń 2015 Podoba mi się , bardzo klawe figurki, zabawne, dobrze Ci to wyszło! Offtopem Czy mogę prosić aby ktoś założył temat odnośnie MODO, np. Ty Temportal bo widzę, że jesteś zorientowany, i napisał co jest prawdą? Chciałem nauczyć się MODO, ale od jakiegoś czasu obija mi się o uszy informacja o tym, że MODO zostanie kupione i tym samym zniszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 12 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2015 @Temporal tak tu masz racje to ze "Carlyle Group" sprzedaje "TF" to prawda ale chodziło mi o to ze na razie nie wiadomo kto to kupi i jaki to będzie miało wpływ na użytkowników modo nuke mari itd. jeśli będzie to kolejna grupa kapitałowa to teoretycznie nic się nie powinno zmienić sorry za offtopa @2013 dzięki ciesze się ze się podobaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 22 Styczeń 2015 Share Napisano 22 Styczeń 2015 Bardzo mnie rozbawiły te postacie. Przecudnie sporządzone. Chciałbym takie ludziki mieć na półce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 23 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2015 dzięki, gdyby nie prawa autorskie (WB/DC/CN) to bym je już dawno sprzedawał, a tak to mogę jedynie wydrukować dla siebie jak się drukarki dorobię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Styczeń 2015 Share Napisano 23 Styczeń 2015 mega dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2015 dzięki :D, jeszcze z dwie trzy dodam do kolekcji na pewno catwoman i robina bo wstyd ze nie ma ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4mk Napisano 30 Styczeń 2015 Share Napisano 30 Styczeń 2015 Super, bardzo mi się to podoba! Jako Catwoman koniecznie Marcelina! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 31 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2015 dzięki, oczywiście ze Marcelina, chociaż były propozycje żeby zrobić catwoman z LSP ale mi bardziej by pasowała na clayfacea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 14 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Trochę to zajęło czasu ale w końcu się udało dwie ostatnie figurki może jeszcze dodam MagicMana jako riddlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 23 Wrzesień 2016 Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Hahaha swietnie ci to wyszlo, uwielbiam takie klimaty. 5+ a nawet i 6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 23 Wrzesień 2016 Share Napisano 23 Wrzesień 2016 Swietne. To z kreskówki. Fajna wampirzyca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volatile-Vertex Napisano 25 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Hahaha swietnie ci to wyszlo, uwielbiam takie klimaty. 5+ a nawet i 6 :) Dzięki ciesze się że się podoba :D Swietne. To z kreskówki. Fajna wampirzyca. Dzięki a co do wampirzycy to miałem trochę problemów z pozą tzn nie chciałem z tego pin-upa robić w końcu to kreskówka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 27 Wrzesień 2016 Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Świena stylizacja postaci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi