Tvaroog Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 (edytowane) Cześć. Czerstwiaki to mój głupi projekt muzyczny z utworami napisanymi w czasach szkolnych. Tekst do tej piosenki napisałem razem z kolegą po lekcji biologii. Muzyka to "Totalna stabilizacja" Kultu. Na wokalu gościnnie mój znajomy (głos niski). Instrumenty i drugi wokal nagrałem ja. Teledysk powstał w Blenderze. Cycles + Freestyle. [video=youtube_share;kB0WGRUVGfs] Edytowane 7 Luty 2015 przez Tvaroog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Luty 2015 Share Napisano 3 Luty 2015 ma klimat i konsekwentną linie. Jest spoko. Dobry start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvaroog Napisano 4 Luty 2015 Autor Share Napisano 4 Luty 2015 (edytowane) Dzięki . Edytowane 7 Luty 2015 przez Tvaroog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 13 Luty 2015 Share Napisano 13 Luty 2015 Inspirujące. Fajnie, że tak bez nadęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvaroog Napisano 17 Luty 2015 Autor Share Napisano 17 Luty 2015 @skocu - dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Fajna meduza :) Podoba mi się, lubię biologiczne tematy, wykonanie też spoko, można by się czepić zbyt sztywno zanimowanych ryb, ale całość bardzo przyjemnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Dla mnie zaje...za! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Marzec 2015 Share Napisano 3 Marzec 2015 Bardzo przyjemna w odbiorze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvaroog Napisano 4 Marzec 2015 Autor Share Napisano 4 Marzec 2015 Dzięki, dzięki. @Aniu - wiadomo, niedociągnięć jest sporo, ale Czerstwiaki to tak na prawdę w pierwszej kolejności muzyka, a dopiero potem video. No i nie chcę spędzać za dużo czasu nad czymś co jest tak na prawdę głupim żartem. Początkowo teledysk miał być dużo prostszy, ale trochę mnie poniosło i potem już tylko chciałem go jak najszybciej skończyć. Poza tym ciągle się uczę czegoś nowego. Już po skończeniu teledysku dowiedziałem się do czego służą visual keyframes, a byłyby pomocne w scenie z rybami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 5 Marzec 2015 Share Napisano 5 Marzec 2015 Calkiem spoko, tylko moim zdaniem za duzo tej czerwieni, za mocno wali po oczach i troche zle przez to sie oglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi