Napisano 3 Luty 201510 l Cześć. Czerstwiaki to mój głupi projekt muzyczny z utworami napisanymi w czasach szkolnych. Tekst do tej piosenki napisałem razem z kolegą po lekcji biologii. Muzyka to "Totalna stabilizacja" Kultu. Na wokalu gościnnie mój znajomy (głos niski). Instrumenty i drugi wokal nagrałem ja. Teledysk powstał w Blenderze. Cycles + Freestyle. [video=youtube_share;kB0WGRUVGfs] Edytowane 7 Luty 201510 l przez Tvaroog
Napisano 3 Marzec 201510 l Fajna meduza :) Podoba mi się, lubię biologiczne tematy, wykonanie też spoko, można by się czepić zbyt sztywno zanimowanych ryb, ale całość bardzo przyjemnie się ogląda.
Napisano 4 Marzec 201510 l Autor Dzięki, dzięki. @Aniu - wiadomo, niedociągnięć jest sporo, ale Czerstwiaki to tak na prawdę w pierwszej kolejności muzyka, a dopiero potem video. No i nie chcę spędzać za dużo czasu nad czymś co jest tak na prawdę głupim żartem. Początkowo teledysk miał być dużo prostszy, ale trochę mnie poniosło i potem już tylko chciałem go jak najszybciej skończyć. Poza tym ciągle się uczę czegoś nowego. Już po skończeniu teledysku dowiedziałem się do czego służą visual keyframes, a byłyby pomocne w scenie z rybami.
Napisano 5 Marzec 201510 l Calkiem spoko, tylko moim zdaniem za duzo tej czerwieni, za mocno wali po oczach i troche zle przez to sie oglada