Napisano 2 Kwiecień 20159 l Już 20 kwietnia w Warszawie będzie miała konferencje o nazwie Source of Creation dotycząca tematów związanych z oprogramowaniem takim jak 3ds max oraz Maya. Mamy dla was 10 bezpłatnych wejściówek. Pełna treść: Konferencja - Source of Creation
Napisano 2 Kwiecień 20159 l Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. - - - Połączono posty - - - Co to za firma Televsior :)?... smieszna literówka ;p...
Napisano 2 Kwiecień 20159 l Ktoś wie może kiedy premiera nowego 3ds ? na konferencji mają mówić o nowych funkcjach w 2016
Napisano 7 Kwiecień 20159 l Świetna wiadomość :) Jestem zainteresowana wzięciem udziału w konferencji.
Napisano 7 Kwiecień 20159 l Autor Pamietajcie, aby w czwartek odbierać wiadomości PM. DO wylosowanych osób skontaktujemy się z prośbą o dane dla organizatorów. Jeśli będzie brak odpowiedzi będziemy losować*do skutku. Do potwierdzenia uczestnictwa przez innych chętnych. Ale istę zamykamy dopiero w czwartek wieczorem.
Napisano 9 Kwiecień 20159 l Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji - sorry jeszcze raz, nie zauważyłem , że jest określona formułka
Napisano 9 Kwiecień 20159 l Autor Wieczorem postaram się zamieścić nicki osób, które Excel wylosuje i wyślę*PM do tych osób. Dostałem również informacje, że firmy mogą starać się również o bezpłatne wejściówki wypełniając specjalny formularz na stronie (liczba miejsc ograniczona, ale chyba jeszcze są*wolne miejsca). Pojawiła się również nowa agenda.
Napisano 9 Kwiecień 20159 l Autor Oto lista osób, które zostały wylosowane przez magiczną funkcję excela. Lista osób: Marcin182 marcinW abdul Mariusz Baranowski Zernat Gapciolud Sobian youstycha Indorek bigbootyB