adek Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Już 20 kwietnia w Warszawie będzie miała konferencje o nazwie Source of Creation dotycząca tematów związanych z oprogramowaniem takim jak 3ds max oraz Maya. Mamy dla was 10 bezpłatnych wejściówek. Pełna treść: Konferencja - Source of Creation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durante Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin182 Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krucewicz Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. - - - Połączono posty - - - Co to za firma Televsior :)?... smieszna literówka ;p... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a3stract Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdul Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Ktoś wie może kiedy premiera nowego 3ds ? na konferencji mają mówić o nowych funkcjach w 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4dam Napisano 2 Kwiecień 2015 Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dexis Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezyr512 Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur321 Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Baranowski Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexx Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 I nawet ja bym się wybrał z chęcią, nawet z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gapciolud Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany udzialem w konferencji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dluu Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 4 Kwiecień 2015 Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Makovsky Napisano 4 Kwiecień 2015 Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobian Napisano 5 Kwiecień 2015 Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość youstycha Napisano 5 Kwiecień 2015 Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowana wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pleszer Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandi Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogarnijsalatke Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Świetna wiadomość :) Jestem zainteresowana wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbootyB Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolbert Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Pamietajcie, aby w czwartek odbierać wiadomości PM. DO wylosowanych osób skontaktujemy się z prośbą o dane dla organizatorów. Jeśli będzie brak odpowiedzi będziemy losować*do skutku. Do potwierdzenia uczestnictwa przez innych chętnych. Ale istę zamykamy dopiero w czwartek wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kmibar Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobereg Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qba_wl Napisano 8 Kwiecień 2015 Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowany wzięciem udziału w konferencji - sorry jeszcze raz, nie zauważyłem , że jest określona formułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Wieczorem postaram się zamieścić nicki osób, które Excel wylosuje i wyślę*PM do tych osób. Dostałem również informacje, że firmy mogą starać się również o bezpłatne wejściówki wypełniając specjalny formularz na stronie (liczba miejsc ograniczona, ale chyba jeszcze są*wolne miejsca). Pojawiła się również nowa agenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Oto lista osób, które zostały wylosowane przez magiczną funkcję excela. Lista osób: Marcin182 marcinW abdul Mariusz Baranowski Zernat Gapciolud Sobian youstycha Indorek bigbootyB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Mała zmiana. Dodatkowe losowania zamiast abdula: Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur321 Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Aaah. Szkoda, że się nie udało :P Gratuluję zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2015 @Arthur spokojnie. Jeszcze nie wszyscy potwierdzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja bede :). Rzutem na tasme! Widze. Juz nawet gadałem z szefem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 10 Kwiecień 2015 Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Dziękuję bardzo za wejściówkę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobian Napisano 12 Kwiecień 2015 Share Napisano 12 Kwiecień 2015 O łał, dzięki wielkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość youstycha Napisano 12 Kwiecień 2015 Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Super! dziękuję i do zobaczenia. Będę na pewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi