Napisano 24 Kwiecień 20159 l edit: dodatkowe kredyty: animatic/previz: Jakub Ben (CDProjektRED) Edytowane 28 Kwiecień 20159 l przez Reanimator
Napisano 24 Kwiecień 20159 l czemu zboże się nie zapaliło? eee paaaaanie co za brak realistki we tym filmie :P
Napisano 24 Kwiecień 20159 l tak zawsze mi się wydawało, że kręgi w zbożu gryfonami się robi. spocik super. nie powtarza patosu, zapowiada akcje.
Napisano 24 Kwiecień 20159 l Tutaj Wiedzmin strasznie przypomina Desmonda. Celowy zabieg? Spot super.
Napisano 24 Kwiecień 20159 l Widzę, że biustonosz od Anny Kurnikowej i hasło "only the ball should bounce" wciąż aktualne :) Poza tym wyśmienite, jest dynamika.
Napisano 24 Kwiecień 20159 l gdyby cycki skakały jak powinny, Anita Sarkeesian zjadłaby grę i dystrybucja w US by mocno ucierpiała. Dobrze zgadliście jest bojowniczą feministką ;)
Napisano 25 Kwiecień 20159 l Z każdym Wiedźminem coraz większy rozmach, różnica pomiędzy pierwszą i drugą częścią jest kolosalna, z oczywistych powodów ciężko mi porównywać cześć drugą z częścią trzecią, ale wydaje mi się, że sytuacja będzie tutaj podobna. Spot rewelacja! Zawiera wszystko czego potrzeba, imo ta gra sprzedałaby się nawet gdyby pokazany został jedynie napis WITCHER 3, solidny produkt sam się sprzedaje.
Napisano 25 Kwiecień 20159 l Wow. Ale pojechali :) super swiatlo comp i animacje i symulacje... fajne ujecia i zmontowanie. Tak z 3 minutki by sie chialo zobaczyc
Napisano 26 Kwiecień 20159 l Dla mnie miazga. Szkoda tylko, że ma być to podobno ostatnia część gry. Chociaż na początku po tym jak zekranizowano Wiedźmina to Sapkowski nie chciał o grze słyszeć, więc pewnie po sukcesie finansowym Dzikiego GOna to pewnie i w tej kwestii odpowiednie osoby odpowiednio zmienią zdanie :-)
Napisano 28 Kwiecień 20159 l Autor Dodam, ze stworzony zostal na podstawie previzu/animatika "cinematic artysty" Kuby Bena z CDPR.
Napisano 28 Kwiecień 20159 l a Platigecośjeszczewypuściz Wiedźmina waszego? Czy już tylko skupiają się na swoim?
Napisano 28 Kwiecień 20159 l Autor Hm, nawet jakbym wiedzial, to bym nie mogl raczej zdradzac planow obu firm:)